ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2015

Φρικιαστικά τα εγκλήματα της μισαλλοδοξίας του ISIS

Τα Χριστιανικά χωριά στη Συρία μετά τη λεηλασία και τη βεβήλωση του ISIS

To ειδησεογραφικό sputnik 9.12.15 παρουσιάζει ένα οδοιπορικό στα χριστιανικά χωριά της Β. Συρίας που κατάστρεψε το Ισλαμικό Κράτος (Daesh). Είναι χωριά που κυρίως βρίσκονται στην κοιλάδα Χαμπούρ στην επαρχία της Al Hassakah, παραδοσιακό λίκνο των Ασσύριων χριστιανών Αραμαίων.

Σήμερα τα χωριά αυτά έχουν περιέλθει και πάλι στον έλεγχο του συριακού στρατού αλλά οι εικόνες είναι ενδεικτικές της εθνοκάθαρσης. Βεβηλώσεις, λεηλασίες και καταστροφές ναών. Σταυροί αφαιρέθηκαν και πετάχθηκαν κατά γης, εκκλησιές ανατινάχτηκαν.
Σύλησαν εικόνες, κατέστρεψαν ολοκληρωτικά κατοικίες.
Τα χριστιανικά χωριά στη Συρία θύματα μισαλλοδοξίας και θρησκευτικού φανατισμού από τους Ουαχαμπίτες Σουνίτες του Ισλαμικού Κράτους...

Πολλοί κάτοικοι εκτοπίστηκαν ή εκπατρίστηκαν από το φόβο του πογκρόμ. Περί τους 200 και πλέον κατοίκους μαζικά απήχθησαν, και απελευθερώνονται σταδιακά μετά από διαπραγματεύσεις και την καταβολή υπέρογκων λύτρων. (πηγή)