ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Κυριακή, 6 Δεκεμβρίου 2015

Kαταπέλτης εναντίον της κυβέρνησης ο Νίκος Μιχαλολιάκος

Προϋπολογισμός 2016: 
Μιχαλολιάκος: Η κυβέρνηση κατέθεσε έναν ακόμη μνημονιακό προϋπολογισμό
Για άσκηση εθνομηδενιστικής πολιτικής εγκάλεσε την κυβέρνηση ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος κατά την ομιλία του στη Βουλή, για τον προϋπολογισμό του 2016.
Ο κ. Μιχαλολιάκος κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι κατέθεσε έναν ακόμη «μνημονιακό προϋπολογισμό» όπως οι προηγούμενες κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και ότι ασκεί «εθνομηδενιστική πολιτική», ενώ υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εγκατέλειψε την πάγια θέση του για λογιστικό έλεγχο και διαγραφή του παράνομου χρέους.
Σχετικά με το προσφυγικό θέμα, είπε ότι η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε πέρασμα τζιχαντιστών με ισλαμιστικές ΜΚΟ να λειτουργούν ως κράτος εν κράτει, επισημαίνοντας ότι την κύρια ευθύνη για τις «λαθρομεταναστευτικές ροές» φέρει η Τουρκία, αλλά η Ευρώπη αντί να την επιπλήξει, την επιβραβεύει με 3 δισ. ευρώ. 
«Τα συμφέροντα της Ελλάδας δεν είναι με τους Αμερικάνους, αλλά με την Ρωσία» είπε.
Για το Ασφαλιστικό, ο κ. Μιχαλολιάκος ανέφερε ότι έρχονται νέες περικοπές με συντάξεις πείνας και αιτία γι΄αυτό, όπως επισήμανε, «ήταν το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου, το PSI, τα μαύρα μεροκάματα των αλλοδαπών, η ανεργία των Ελλήνων και το δημογραφικό».
«Η ΧΑ όσο και αν διώκεται έχει την ιερή αποστολή να αφυπνίσει τον απελπισμένο ελληνικό λαό και θα συνεχίσει να μάχεται με όλες της τις δυνάμεις απέναντι στο εθνομηδενιστικό καθεστώς που επιχειρείται να στηθεί» είπε.