ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2015

OLE! OLE! Ο Βερναρδάκης τετραγώνισε τον κύκλο!

Στη φωτογραφία που βλέπετε ο Χριστόφορος πιάστηκε επ' αυτοφόρω να τετραγωνίζει τον κύκλο για τους δημοσίους υπαλλήλους! Στο παρά πέντε γλίτωσε το αυτόφωρο!


Βρήκε τον τρόπο να δώσει αυξήσεις στους βολεμένους με δια βίου μονιμότητα κρατικοδίαιτους, χωρίς, προσέξτε, χωρίς αυτό να επιφέρει δημοσιονομικό κόστος! 

Όπως δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Χριστόφορος Βερναρδάκης, μιλώντας στην Επιτροπή Οικονομικών κατά τη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου για τα προαπαιτούμενα μνημονιακά μαστιγώματα, "δεν υπάρχει επιβάρυνση του προϋπολογισμού", προφανώς λόγω του τετραγωνισμού του κύκλου που πέτυχε!
Ναι, όπως το ακούτε, βρε κωθώνια! Ο άνθρωπος τον τετραγώνισε επιτέλους τον άτιμο κύκλο και όπου να 'ναι θα του απονεμηθεί το νόμπελ μαθηματικής αλχημείας!

Λεφτά υπάρχουν όπου υπάρχει κομματικό όφελος! Το ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚ είναι εδώ, αναπαλαιωμένο, ελεεινό. Άλλα 20 χρόνια "σοσιαλιστικής" εποποιίας και βάλε, αρκεί να είναι ικανοποιημένη η Τρόικα με την εξόντωση των συνταξιούχων, που έχουν το θράσος να μην πεθαίνουν, με το ξεπούλημα των ασημικών της χώρας αντί πινακίου φακής, και με τη μετατροπή του Ρημαδιστάν σε απέραντο καταυλισμό λάθρο! Δεν ζητάνε δα και πολλά οι σωτήρες μας!
  • Ώπα, είπα, λέω, δείρτε με μ' ακόμα πιο βάρβαρες περικοπές στη σύνταξή μου κι ας κλαίω!
  • Ώπα, είπα, λέω, κάντε πλιάτσικο στη φτωχολογιά με αύξηση του εισιτηρίου στις δημόσιες συγκοινωνίες, χωρίς μάλιστα να αυξάνετε το χρόνο ισχύος του από 70 λεπτά στα 90 που ήταν πρώτα, κι ας τσιρίζω!
  • Ώπα, είπα λέω, χτυπήστε την αγροτιά με αύξηση φόρων και τριπλασιασμό ασφαλιστικών εισφορών, κι ας κλαίνε!
  • Ώπα, είπα, λέω, αυξήστε τον ΦΠΑ στις κονσέρβες των φτωχών, κι ας λιμοκτονούν!
  • Ώπα, είπα λέω, αυξήστε κι άλλο την εισφορά αλληλεγγύης κι ας σφαδάζω!
  • Ώπα, είπα λέω, φέρτε μου ΕΝΦΙΑ και πάρτε την ψυχή μου!
  • Ώπα είπα λέω, ο δημοσιοϋπαλληλικός κομματικός στρατός του Τσίπρα νάναι καλά, κι ας αυτοκτονεί ο άνεργος από απόγνωση, κι ας φορολογείται άγρια ο ιδιωτικός υπάλληλος, που ζει με την αγωνία της απόλυσης, για να μπορεί ο κρατικοδίαιτος να λουφάρει, να περνάει καλά και να 'χει και τα αφορολόγητα "τυχερά" του κάτω από το τραπέζι!
Είπαμε, αυτή η λαοπλάνα η "δημοκρατία" ήταν, είναι και θα είναι άδικη. Ακόμη δεν το έχεις εμπεδώσει stupid?