ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2016

Βασίλης Παπακωνσταντίνου: ο "βασιλιάς" των "αριστερών" ήταν γυμνός!

Χαιρετίσματα... στην Εφορία από τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου: Πληρώθηκε €16.500 για συναυλία στην Ξάνθη μέσω Βουλγαρίας 

Μέσω Βουλγαρίας πληρώθηκε για τη συναυλία που έδωσε στην Ξάνθη τον Δεκέμβριο ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου όπως αποκαλύπτει το «Έθνος της Κυριακής».
Η υπόθεση βγήκε στο «φως» μετά από τη δημοσίευση στη Διαύγεια. Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι καθαρές αποδοχές του καλλιτέχνη ήταν 16.500 ευρώ ενώ οι κρατήσεις που έγιναν ήταν μόλις 17 ευρώ. 

Η υπόθεση απασχόλησε το τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ξάνθης, καθώς τέθηκε ως ερώτηση από την αντιπολίτευση, ενώ οι υπεύθυνοι του δήμου ζήτησαν να ελεγχθεί η νομιμότητα της διαδικασίας.

Ο υπεύθυνος του καλλιτεχνικού γραφείου του τραγουδιστή κ. Πατσέλας, μιλώντας στο Mega, υποστηρίζει πως ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου δεν γνώριζε τίποτα για το οικονομικό. «Ο Βασίλης δεν ανακατεύεται με τα οικονομικά του. Εγώ έχω κάνει σύμβαση με μια άλλη εταιρεία και φορολογήθηκα όσον αφορά το φόρο εισοδήματος».

(Σ.σ.: Μη γκρινιάζετε, βρε! Ο καλλιτέχνης μαζεύει πλούτο για να κάνει ίδρυμα υπέρ των αδικημένων από το βρωμοσύστημα. Ένα "ίδρυμα" σαν εκείνο που έφτιαξε ο υπέρ του προδομένου λαού αναστενάρης Μίκης Θεοδωράκης...)

Ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Σωκράτης Ξυνίδης πήρε θέση μέσα από το προσωπικό του blog:
«Θέλω να σκάσω. 
Να λουφάξω. 
Να μη μιλάω. 
Ει δυνατόν και να μην σκέφτομαι. 
Να κάνω τη δουλειά μου. Να κοιτάξω τα του οίκου μου. 
Ε!!!! και δεν μ' αφήνουν. 
Πώς να σιωπήσεις στην ξεφτίλα που συναντάς καθημερινά τριγύρω σου; 
Να κάνεις πως δεν είδες; 
Να διερωτηθείς και να αποδεχθείς το "τι με νοιάζει εμένα"; 

Το Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης, λέει, πλήρωσε στις 16-12-2015, τη "διοργάνωση συναυλίας Παπακωνσταντίνου στα πλαίσια των Γιορτών Παλιάς Πόλης 2015" ΣΤΗ...ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ!!! 

Μια κοροϊδία μπροστά στα μούτρα κάθε αρμόδιου που αναρτήθηκε με ΑΔΑ 64Ι90Κ7Ε-7ΙΔ στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ! 

Ένας φορέας του Δημοσίου πληρώνει έναν Έλληνα καλλιτέχνη 16.500 ευρώ για τη συναυλία του στη Ξάνθη, σε νομικό πρόσωπο στη Βουλγαρία! 

Και οι μεν δημοτικοί άρχοντες κυκλοφορούν γιορτινοί και χαρούμενοι στη Ξάνθη και ανάβουν δεντράκια με ύφος και αλαζονεία οι δε "και καλά" προοδευτικοί και αντισυστημικοί καλλιτέχνες περιφέρουν χαλαρά το δήθεν προσωπείο τους. 

Και όλα αυτά εκ προ μελέτης σε βάρος της χειμαζόμενης πατρίδας τους. 

Κατά τα άλλα αγανακτισμένοι δεν θα υπάρξουν ποτέ πια. Μας τέλειωσαν. 
Κράτος μήπως; που να μην αποδέχεται αυτή την κοροϊδία;»

(Δείτε σχετικό video στην πηγή)