ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Σάββατο, 2 Ιανουαρίου 2016

Ισλαμιστές εξευτελίζουν τα "χριστιανικά" έθιμα της Ευρώπης


Πρωτοφανές: Ισλαμιστές έκαψαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο σε κεντρική πλατεία των Βρυξελλών και πέταξαν αυτοκίνητο μέσα στο σταθμό του μετρό! (vid)

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

Iσλαμιστές καίνε ανενόχλητοι το χριστουγεννιάτικο δένδρο στην κεντρική πλατεία Κλεμανσό στις υποτιθέμενα άριστα φυλαγμένες Βρυξέλλες, όπου αφού το έκαψαν φεύγουν χωρίς να τους σταματήσει κανείς!

Το βίντεο του "κατορθώματος" ανέβηκε σε λογαριασμό fb κάποιου μουσουλμάνου που διαβιεί στις Βρυξέλλες.

Στην ίδια περιοχή στο ίδιο περίπου χρονικό διάστημα κάποιοι, που χαρακτηρίστηκαν "έφηβοι" και "άγρια νιάτα" από τις αρχές, πέταξαν ένα ολόκληρο αυτοκίνητο στις σκάλες του μετρό, στον σταθμό που βρίσκεται κοντά στην πλατεία, όπως ήδη σας έχει ενημερώσει το pronews.gr.

Είναι σαφές ότι ομάδες τζιχαντιστών "μεταναστών" ήθελαν να δημιουργήσουν κλίμα φόβου και τρόμου στην πρωτεύουσα της ΕΕ και φυσικά το κατάφεραν, ατιμωρητί.

Στο βίντεο που καίνε το δέντρο θα δείτε περαστικούς πεζούς να φεύγουν έντρομοι και να μην υπάρχει αστυνομική ή στρατιωτική παρουσία.

Οι ισλαμιστές γελοιοποιούν τα μέτρα ασφαλείας και εξευτελίζουν τα χριστιανικά έθιμα της Ευρώπης. 

Γελούν μπροστά στα μούτρα των άθεων ευρωπαϊκών κυβερνήσεων, που προσποιούνται ότι δεν καταλαβαίνουν τι συμβαίνει και επιτρέπουν την αθλιότητα της μετατροπής της Ευρώπης σε πολυπολιτισμική, γνωρίζοντας ότι δεν μπορούν να συνυπάρξουν, με υπαιτιότητα των ισλαμιστών, πολιτισμοί και θρησκείες απόλυτα ξένες με τα ευρωπαϊκά ιδεώδη και ήθη.

Αρχίζει να γίνεται αντιληπτό ότι δεν μπορεί να υπάρχει τόση συσσωρευμένη ανοησία στους κυβερνώντες, γιατί αν είχαν τόσο χαμηλή διανοητική στάθμη δεν θα μπορούσαν να πείθουν τον κόσμο και να τους ψηφίζει.

Είναι σαφές ότι κάποια υπερεθνικά κέντρα θέλουν την υποχρεωτική "μείξη" των λαών και των θρησκειών, να ζουν σε διπλανές συνοικίες, ώστε να υπάρχουν συνεχώς συγκρούσεις, και σκοτωμοί, για να μπορέσουν να επιβάλλουν την δημιουργία ενός Παγκόσμιου Κράτους με την αιτιολογία ότι οι όροι έθνος, θρησκεία και οικογένεια "χωρίζουν" την Ανθρωπότητα και δημιουργούν πολέμους.

Μέσω του φόβου και των κατευθυνόμενων συγκρούσεων θα οδηγήσουν τους πολίτες στην αποδοχή των σχεδιασμών τους. 

Θα ζητηθεί η κατάργηση όλων των θρησκειών και η δημιουργία μιας Πανθρησκείας, η οποία θα έχει βάση τον υλισμό, και θα χρησιμοποιηθεί ως ο συνεκτικός ιστός του "ανθρωποπολτού" που θα έχει δημιουργηθεί προς μετατροπή του σε λαό του νέου Υπερ-κράτους.

Ένα κράτος για να δημιουργηθεί απαιτεί τρεις βασικές δομές: Θρησκεία, οικονομία και κρατική συνείδηση. Για να γίνουν όλα αυτά απαιτείται η απόρριψη των προηγουμένων ταυτοτήτων, των "πειραματόζωων"-πολιτών: ο περιβόητος "αποπρογραμματισμός" τον οποίο θα ακολουθήσει ο "νέος προγραμματισμός" που θα δημιουργήσει πολίτες πειθήνιους στη Νέα Τάξη Πραγμάτων.
(πηγή)