ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2016

"Μεγάλο" μυαλό ο (κρυφοκομμουνιστής) Βασίλης Λεβέντης!


Και "μεγάλος" πολιτικός! Και "μεγάλος" πατριώτης! Και "προφήτης"!

"Αργά το κατάλαβες", θα πει κάποιος.
Το είχα καταλάβει, αλλά τώρα, με αφορμή την ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση Κεντρώων για τα πρώτα γενέθλια του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, το εμπέδωσα για τα καλά.
Να τι λέει η ανακοίνωση: «Αν και πέρασε ένας χρόνος αφότου ο κ. Τσίπρας ήρθε στην εξουσία, μια συγγνώμη για τα όσα μεγαλόστομα έλεγε πριν και από τα οποία τίποτα δεν τήρησε δεν είχε την γενναιότητα να ζητήσει από τον λαό μας. 
Τώρα τουλάχιστον να βρει την γενναιότητα να ανέβει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να ζητήσει οικουμενική κυβέρνηση για να μην είναι ο μόνος και αποκλειστικός υπεύθυνος της καταστροφής που επέρχεται». (πηγή)

Το ότι έχει κολλήσει η βελόνα του Λεβέντη στην "οικουμενική" είναι γνωστό. Εκείνο που εγώ τουλάχιστον δεν γνώριζα είναι για ποιο λόγο επιμένει μονότονα στην πρόταση για οικουμενική. Με αυτή την ανακοίνωση όμως μου λύθηκε η απορία: για να μην είναι μόνος και αποκλειστικός υπεύθυνος ο Τσίπρας για την καταστροφή που επέρχεται!

Προσέξτε παρακαλώ τι λέει στην ουσία ο "προφήτης" Βασίλης Λεβέντης: Η καταστροφή της χώρας έτσι κι αλλιώς επέρχεται. Ωστόσο είναι προς το συμφέρον του Τσίπρα να μην πάρει ολόκληρη την ευθύνη πάνω του αλλά να είναι κι άλλοι συνυπεύθυνοι!

Δηλαδή ο Λεβέντης δεν ζητάει την οικουμενική για να αποτραπεί η καταστροφή που βλέπει να επέρχεται αν βρίσκεται μόνος του στο τιμόνι του "τιτανικού" ο κατά Σόιμπλε "ηλίθιος" Τσίπρας, αλλά για να μοιραστεί την ευθύνη της καταστροφής - που έτσι κι αλλιώς επέρχεται - με νυν αντιπάλους πολιτικάντηδες ώστε να μην του κουνάνε το δάχτυλο την επομένη της καταστροφής! Καταλάβατε;

Αυτό τον καίει τον Λεβέντη: Να μην πάρει ολόκληρη την ευθύνη της καταστροφής "που επέρχεται" μόνος του ο Αλέξης. Δεν τον καίει η καταστροφή της χώρας! Αυτή τη θεωρεί δεδομένη, αναπόφευκτη, νομοτελειακή! Επέρχεται! Τον απασχολεί όμως να μην υποστεί το πολιτικό κόστος ο Τσίπρας μόνος του!

Εσύ Βασιλάκη θα βάλεις πλάτη ώστε ο νεαρός Αλέξης να μην έχει μόνος του την ευθύνη; Θα δείξεις στην πράξη την αλληλεγγύη σου, δεχόμενος να γίνεις συνένοχος με τον ΣΥΡΙΖΑ σε κυβέρνηση εθνικής καταστροφής, αν καταψηφίσουν τα δολοφονικά μέτρα οι ΑΝΕΛ ή κάποιοι από τους Συριζαίους βουλευτές; Ή εξαιρείς τον εαυτό σου ώστε να έχεις λευκό πολιτικό μητρώο και να περιέρχεσαι τα τηλεοπτικά κανάλια ως αυτόκλητος "τιμητής των πάντων"; Θεωρείς ότι είσαι πιο έξυπνος από τους άλλους κομματάρχες;