ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου 2016

Ψηφίστε Μεϊμαράκη για να παραμείνει σε κώμα η Νέα Δημοκρατία

Μητσοτάκης: Το κόμμα είναι... σε κώμα 

«Το κόμμα είναι σε κώμα. Αν καταφέρω να κερδίσω θα έχω ισχυρή εντολή να ανανεώσω τη ΝΔ. Το δίλημμα είναι στασιμότητα ή δημιουργική ανανέωση», ανέφερε ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.
«Δεσμεύομαι να αλλάξω οργανωτικά τη Ν.Δ» επανέλαβε ο κ.Μητσοτάκης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega, και κατέστησε αναγκαία την αξιολόγηση όλων των στελεχών του κόμματος και την αξιοποίηση τους βάσει του προσανατολισμού της νέας ηγεσίας.

«Δεν γίνεται να έχουμε μία πλούσια, μεγάλη και σπάταλη οργανωτική δομή, ενώ την ίδια ώρα δεν μπορούμε να πληρώσουμε τους εργαζόμενούς μας», ανέφερε, ενώ προανήγγειλε την αποχώρηση της Ν.Δ. από το κτίριο της Συγγρού.

Στρέφοντας τα "πυρά" του κατά του κ. Μεϊμαράκη αναφορικά με το γεγονός ότι δεν είχε πολιτευτεί αρκετά νωρίς και δεν έχει δώσει μεγάλο αγώνα για τη Νέα Δημοκρατία, ο κ. Μητσοτάκης είπε: «Αν ήθελα αξιοποιώντας και το πλεονέκτημα του ονόματός μου να είχα πολιτευτεί θα το είχα κάνει και νωρίτερα από τα 36 μου. Θα γυρίσω τούμπα το σκεπτικό του κ. Μεϊμαράκη και θα πω ότι για μένα είναι συγκριτικό πλεονέκτημα ότι εγώ για 10 χρόνια δούλεψα. Κι όταν θα προχωρήσω αύριο σε μια ανανέωση και έναν εμπλουτισμό των ψηφοδελτίων το πρώτο πράγμα που θα κοιτάω αν κάποιος θέλει να υπηρετήσει τη ΝΔ θα είναι αν έχει κολλήσει ένσημα κι αν είναι γειωμένος στην κοινωνία».

Ο ίδιος τόνισε πως θα προχωρήσει σε βαθιές αλλαγές στο κόμμα υπογραμμίζοντας μάλιστα ότι δεν είναι υποχρεωμένος να συνεργαστεί με όλους αλλά θα αξιοποιήσει τα ικανά στελέχη, προχωρώντας σε αξιολόγησή τους.

«Μερικές φορές αισθάνομαι ότι το κόμμα είναι σε κώμα» πρόσθεσε και εξέφρασε την αναγκαιότητα ανανέωσης της Ν.Δ.

«Σε αυτό το ζήτημα καλούνται να τοποθετηθούν αύριο οι πολίτες» συνέχισε και ξεκαθάρισε ότι «ουδέποτε ετέθη ζήτημα διάσπασης του κόμματος».

Ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα είναι ο νικητής το εκλογών, καθώς «το ρεύμα είναι με τη δική μου υποψηφιότητα».

Ειδική μνεία έκανε στην προσωπική του διαδρομή, σημειώνοντας ότι «είμαι στη Ν.Δ. από 15 ετών, έχοντας δώσει τις δικές μου μάχες».

(πηγή)