ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2016

Η φασιστική-νεοναζιστική Ευρώπη πρέπει να διαλυθεί


Αυτή η "Ευρώπη" πρέπει να πεθάνει

Τούτο το φασιστικό νεοναζιστικό-γκαιμπελικό μόρφωμα που ονομάζουν ''Ενωμένη Ευρώπη'' πρέπει να πεθάνει.

Τούτη η ''Ευρώπη'' που έγινε μόνον για να εξυπηρετεί τα συμφέροντα των μεγάλων εταιρειών και των τραπεζών, πρέπει να πεθάνει.

Πρέπει να πεθάνει πριν σκοτώσει κανέναν λαό, με πρώτον τον ελληνικό.

Πρέπει να πεθάνει πριν αποκτήσει την (ψευδ)αίσθηση παντοδυναμίας που θα την αποθρασύνει κι άλλο. 

Μαζί της πρέπει να πεθάνουν και όλες οι κυβερνήσεις, τα διευθυντήρια, οι θεσμοί και οι διαπλοκές που την συντηρούν και παίζουν τον ρόλο των πραιτωριανών και των Ες-Ες.

Δεν είναι δυνατόν όλα αυτά τα καθάρματα, τα αποβράσματα του ανθρώπινου είδους, να τιμωρούν έναν - οποιονδήποτε - λαό σε αφανισμό επειδή οι απατεώνες πολιτικοί του σε συνεργασία με τους τοκογλύφους της ''Ένωσης'' ΕΚΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΩΣ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ ΤΗΣ. 

Δεν είναι δυνατόν με πρόσχημα το χρέος, ΕΝΑ ''ΧΡΕΟΣ'' ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΘΕΙ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΑ,
 ..να ζητούν την δια βίου κλοπή όλων των πλουτοπαραγωγικών πηγών της χώρας, μαζί με την δημόσια και ιδιωτική περιουσία, 
 ..αφήνοντας μια κοινωνία έρμαιο στις ορέξεις των ''κορακιών'' όλης της υφηλίου.

(Φέρε μας παπατζή και γελοίε πρωθυπουργέ τον λογαριασμό του χρέους. Γιατί δεν τολμάς; Να δούμε τι είναι, από τι αποτελείται πια αυτό το χρέος, που εδώ και έξη χρόνια ο λαός καταστρέφεται και σπαράζεται και αυτό παραμένει τάχα αμείωτο και αυξανόμενο. Πού είναι η ανάλυση του χρέους; Είσαι υποχρεωμένος να την φέρεις στον ελληνικό λαό. Και μετά να μιλάς για τετραετίες και αγώνες και ασύστολες απατεωνιές. Παπατζή. Γελοίε. Απατεώνα!)

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ. 

Θέλουν μία χώρα ερείπια να την απομυζούν και να την καταντήσουν ένα τεράστιο στρατόπεδο συγκέντρωσης για τα άλλα ανθρώπινα ερείπια, τους πρόσφυγες των πολέμων που η ίδια η ''Ένωση'' προκαλεί ή υποδαυλίζει στις πατρίδες τους.

Και θέλουν έναν λαό κατεστραμμένο, αποχαυνωμένο στο κυνήγι της καθημερινής του επιβίωσης, να μην μπορεί να αντιδράσει στο ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ.

Και τον θέλουν διπλά κατεστραμμένο και ταπεινωμένο παραδειγματικά, γιατί τούτος ο λαός, έχοντας αντιληφθεί τον κακουργηματικό ρόλο της τάχα ''Ενωσης'' εναντίον των λαών τούτης της ηπείρου, τόλμησε το καλοκαίρι που μας πέρασε να διεκδικήσει την ελευθερία και το δικαίωμα του σε δημοκρατία και αυτοδιάθεση με ένα ιστορικό ''ΟΧΙ''. 

Αυτή η ''Ευρώπη'' πρέπει να πεθάνει. 
Αυτή η κυβέρνηση πρέπει να πεθάνει, και η επόμενη που θα κάνει ακριβώς τα ίδια να μην τολμήσει καν να γεννηθεί.

Εξέγερση τώρα!

Θάνατος σ' αυτήν την ''Ευρώπη'' τώρα!

Κώστας Μαντατοφόρος

**********

Πυγολαμπίδα: Κώστα Μαντατοφόρε, συμμερίζομαι την αγανάκτηση, το θυμό και το πάθος σου, αλλά για να εξεγερθεί ένας λαός χρειάζεται Ηγέτη. Και, δυστυχώς, ακόμη και αν υπάρξει, δεν θ' αφήσουν έναν τέτοιο ΗΓΕΤΗ να ενώσει τον επικίνδυνα διχασμένο λαό και να στείλει κάθε κατεργάρη πολιτικάντη και διαπλεκόμενο στη φυλακή, ώστε να ξαναχτίσει τη χώρα από τα ερείπια... Θα τον εξολοθρεύσουν εν τη γενέσει του ως φασίστα.

Στην εποχή της απατηλής και απάνθρωπης παγκοσμιοποίησης δεν υπάρχει πρόβλεψη και χώρος για εθνικά κράτη και ηγέτες με όραμα που να θυσιάζονται για το λαό και την πατρίδα τους. Υπάρχει όμως πολύς χώρος και πρόβλεψη για ανδρείκελα και προδότες, σαν αυτούς που μας εξαθλίωσαν και ξεπούλησαν τη χώρα μας "δημοκρατικά".

Όσο για το αν θα πεθάνει η Ευρώπη, αυτό θα εξαρτηθεί από τα σχέδια των "άνωθεν". Έχει και η Ευρώπη τ' αφεντικά της. Για όσο καιρό τους είναι χρήσιμη για τον τελικό στόχο της Παγκόσμιας Κυβέρνησης θα την διατηρούν "ενωμένη". Όταν πάψουν να τη χρειάζονται, θα την διαλύσουν εις τα εξ ων συνετέθη.

Όλα τ' άλλα είναι όνειρα και ρομαντισμοί...