ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου 2016

Νέο καραμπινάτο κρούσμα "αριστερής" ηθικής

Την εκκωφαντική κωλοτούμπα τους οι μεταλλαγμένοι αριστεροί τη δικαιολογούν ως αναγκαίο κακό για ν' αποφευχθεί η ολοκληρωτική κατάρρευση της χώρας. Μας λένε δηλαδή ότι αμάρτησαν για να μας σώσουν. 
Τα επαναλαμβανόμενα ρουσφέτια, όμως, σε συγγενείς, φίλους, συμπεθέρους και κουμπάρους με ποιο κωδικό αριστερής ηθικής τα δικαιολογούν; 

Ιδού μια ακόμη καραμπινάτη περίπτωση "αριστερής" ηθικής:

«Για διπλό ατόπημα κατηγόρησε η αντιπολίτευση (κυρίως ΝΔ και ΠΑΣΟΚ) τον υπουργό Ενέργειας Πάνο Σκουρλέτη σε σχέση με την Δημόσια Επιχείρηση Ενεργειακών Επενδύσεων Α.Ε. 

Του καταλόγισαν αφενός ότι η Δημόσια αυτή Επιχείρηση δεν έχει επί της ουσίας έργο καθώς η κύρια ενασχόληση της θα είναι ο ρωσικός αγωγός, η κατασκευή του οποίου όμως έχει "παγώσει", αφετέρου αποκάλυψαν ότι μέλος του Δ.Σ έχει συγγενικές σχέσεις με βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. 


Πράγματι ο νέος διευθύνων σύμβουλος της Επιχείρησης Αργύρης Αργυρός παραδέχθηκε ότι είναι σύζυγος της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Χαράς Καφαντάρη. 

 Το γεγονός αυτό προκάλεσε την δυσφορία και του βουλευτή των ΑΝΕΛ Θανάση Παπαχριστόπουλου. Αν και έδωσε θετική ψήφο στα μέλη του ΔΣ δεν έκρυψε ότι είναι σε δύσκολη θέση σε ότι αφορά την σχέση συγγένειας του Αργύρη Αργυρού και με την Χαρά Καφαντάρη.

"Την Χαρά την εκτιμώ, αλλά διατηρώ τις επιφυλάξεις μου και πρέπει να πω ότι θα πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί στα ζητήματα αυτά" δήλωσε ο βουλευτής και υπογράμμισε ότι συμμερίζεται τις αιτιάσεις που εξέφρασε ο Γιάννης Μανιάτης (ΠΑΣΟΚ). 

Ο τελευταίος ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός. 
Χαρακτήρισε την λειτουργία της Δημόσιας Επιχείρησης Ενεργειακών Επενδύσεων σκάνδαλο διότι 

 * Δεν έχει έργο. 

 * Επιχορηγείται με ένα εκατομμύριο ευρώ, την ώρα που κόβονται συντάξεις. 

* Προσλαμβάνονται πρόεδρος, αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, ενώ θα μπορούσε να προσληφθεί μόνος ένα στέλεχος. 

 * Οι αμοιβές του είναι έξω από τις αμοιβές των λοιπών δημόσιων λειτουργών. 

 * Μέλος του ΔΣ είναι σύζυγος βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.»

(πηγή)