ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2016

Τέλος οι παρεμβάσεις μέσω "κύκλων" Καραμανλή του Μικρού


Ας ελπίσουμε ότι με τον Κυριάκο Μητσοτάκη αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας, ο Κώστας Καραμανλής, γνωστός και ως "Καραμανλής ο Μικρός" ή "Βούδας της Ραφήνας" θα σταματήσει να παρεμβαίνει μέσω "κύκλων" και ότι η ΝΔ θα απογαλακτιστεί επιτέλους από τον καραμανλισμό και θα προσγειωθεί στη νέα σκληρή πραγματικότητα, για την οποία και η ίδια ευθύνεται τα μάλα.

Αν η Νέα Δημοκρατία θέλει να ανανεωθεί εκ θεμελίων και να είναι χρήσιμη για τη χώρα, θα πρέπει κατ' αρχήν να διαλυθούν οι ομαδούλες κολάκων γύρω από τους "πρώην" αρχηγούς και να στοιχηθούν όλα τα στελέχη της πίσω από το νεοεκλεγέντα πρόεδρο του κόμματος.

Κι αν έχει να πει κάτι χρήσιμο ο Καραμανλής ο Μικρός, έχει την ευχέρεια να διατυπώσει τις απόψεις του ευθαρσώς στη Βουλή ή στα ΜΜΕ, και πρέπει να πάψει να διαρρέει χρησμούς μέσω κύκλων, γινόμενος ρεζίλι. Φτάνει που πάνω από έξι χρόνια τώρα τον χρυσοπληρώνουμε κι αυτόν ως βΟλευτή για να παριστάνει τον μουγκό στα έδρανα της Βουλής...

Ας τον προσέξει ιδιαίτερα ο Κυριάκος, διότι ο Κωστάκης πάσχει από κόμπλεξ ανωτερότητας και δύσκολα θα καταπιεί το πικρό ποτήρι της υπεροχής ενός Μητσοτάκη. Θα θελήσει να συνεχίσει τις παρεμβάσεις-τρικλοποδιές προσπαθώντας να τον κηδεμονεύει ώστε να διατηρήσει την ψευδαίσθηση ότι ο όγκος του μετράει ακόμη στα εσωκομματικά της ΝΔ.