ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2016

Οι Γερμανοί ζητούν από την Ελλάδα να δολοφονήσει τον πληθυσμό της

Γιώργος Τράγκας προς Σόιμπλε
real.gr - 22/01/2016


Μέρος 1ο: «Μήνυμα προς τον κύριο Σόιμπλε: Είναι η δολοφονική συνταγή σου, ηλίθιε! Ηλίθιε, είναι η δολοφονική συνταγή σου!

Δραματικά τα ποσοστά ανεργίας στην Ελλάδα, λέει έκθεση της Κομισιόν.
Όλοι προειδοποιούν για βαθύτατη ύφεση, λόγω απουσίας επενδύσεων.
Ειρωνεύτηκαν την Ελλάδα Μπάιντεν και Λαγκάρντ. Οι κύριοι που δολοφονούν μαζικά τον πληθυσμό της Ελλάδας ειρωνεύονται και χλευάζουν τους Έλληνες. 
Έχω την αίσθηση, έχω την εντύπωση, ότι δεν πρέπει οι Έλληνες πολιτικοί, δεξιοί και αριστεροί, να δείχνουν ότι είναι διχασμένοι, ότι ασχολούνται μόνο με την κατάκτηση της καρέκλας στο Μαξίμου.
Έχω την αίσθηση ότι πρέπει επιτέλους να υψώσουμε ανάστημα. Εκτός αν η δουλεία μας πρέπει.

Κι ένα μήνυμα προς τη Γερμανική Πρεσβεία: Ό,τι και να κάνετε θα φύγετε από την Ελλάδα. Κι εσείς και οι επιχειρήσεις σας κάποτε. Κάποια στιγμή θα φύγετε από την Ελλάδα.

Θέλω να πω διάφορα πράγματα σήμερα προς την πλευρά της κυβέρνησης, προς την πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης, προς όλα τα κόμματα, τους δημοσιογράφους, όλους τους Έλληνες πολίτες, και προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και φίλο μου, κύριο Προκόπη Παυλόπουλο.


Κυρίες και κύριοι, όταν φθάνουν στο σημείο οι κατακτητές να λένε τον πρωθυπουργό σου, δεξιό ή αριστερό δεν έχει σημασία, ανόητο και ηλίθιο· όταν φθάνουν στο σημείο οι βάρβαροι να σε χλευάζουν· όταν γίνεσαι περίγελος σε όλη την Ευρώπη ως χώρα και ως έθνος· όταν ως κατεχόμενος λαός γλείφεις τις μπότες τους κι εκείνοι αστειεύονται μαζί σου, οφείλει σύσσωμος να δίνει απάντηση σε όποιον βέβηλο δεν σέβεται ούτε το στοιχειώδες δικαίωμά σου να θέλεις να ζήσεις, να θέλεις να αναπνέεις, να θέλεις να είσαι αξιοπρεπής.

Ο περίφημος ανθέλληνας, ο κύριος Σόιμπλε, Υπουργός Οικονομικών της μεγάλης Γερμανίας, χρησιμοποίησε λάθος το προεκλογικό σύνθημα του Μπιλ Κλίντον, το "είναι η οικονομία ηλίθιε". Αλλά αυτό το σύνθημα το έλεγε ο πρώην Αμερικανός Πρόεδρος θέλοντας να δείξει ότι η προεκλογική καμπάνια του στρέφεται προς τις άμεσες ανάγκες της Αμερικανικής οικογενείας, κι ότι δεν είναι το Ιράκ ή οι Ρώσοι τα κεντρικά θέματα στη σκέψη, τότε, του Αμερικανού πολίτη. Ήταν ένα σύνθημα που έβγαλαν ο Κάλβιν και ο Τζορτζ Στεφανόπουλος, ειδικοί σύμβουλοι στις πολιτικές καμπάνιες στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο πολύ σοβαρός και πάντα ανθέλληνας Σόιμπλε απέδειξε χθες ότι μισεί τους Έλληνες, είτε αυτοί είναι δεξιοί στην κυβέρνηση τους, είτε είναι αριστεροί στην κυβέρνησή τους. Γιατί λέγοντας προς την πλευρά του κυρίου Τσίπρα, "είναι η εφαρμογή ηλίθιε", ήθελε να πει στον πρωθυπουργό και σ' εμάς ότι μπορούμε να ζήσουμε με την επιτυχημένη συνταγή του μνημονίου· μπορούμε να έχουμε ανάκαμψη, αλλά απλά δεν ξέρουμε να την εφαρμόσουμε· την εφαρμόζουμε ανοήτως, ηλιθίως.

Μας είπε ο μισέλληνας, ο ανθέλληνας, ότι μπορούμε να ζήσουμε με τους φόρους και το ασφαλιστικό και όσα επιβάλλουν οι δυνάμεις κατοχής, ξεζουμίζοντας ό,τι έχει απομείνει σ' αυτή τη χώρα. Φυσικά έχουν αποκτήσει αυτή την ευκολία να προσβάλλουν τους πολιτικούς μας επειδή οι πολιτικοί μας αναπνέουν και φέρονται ως γυμνοσάλιαγκες· γλείφουνε μπότες. Και επειδή είναι υποθηκευμένοι και καταγεγραμμένοι εδώ και χρόνια για δοσιλογική συμπεριφορά - πώς αλλιώς θα φθάναμε σ' ένα τέτοιο τεράστιο χρέος, εάν οι Έλληνες πολιτικοί, κυρίως ο Σημίτης, δεν ήταν τόσο δοσίλογοι, τόσο μειοδότες, τόσο πιόνια των Γερμανών;  -

Κυρίες, κύριοι, σ' όλη την Ελλάδα που μ' ακούτε, όποιος ευθυγραμμίζεται και υπακούει έναν τέτοιο άνθρωπο όπως ο Σόιμπλε, όποιος σκύβει το κεφάλι και γλείφει τις μπότες ενός τέτοιου παρανοϊκού ανθρώπου, πραγματικά είναι ανόητος και ηλίθιος. Οι κύριοι αυτοί, κι όχι μόνον ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, δεν θέλουν κανένα καλό να έλθει στον ελληνικό λαό. Είναι ηλίου φαεινότερο. Ούτε επιθυμούν να επιστρέψουμε σε μία αξιοπρεπή διαβίωση, ούτε επιθυμούν καλές μέρες για τον ελληνικό λαό, ούτε επιθυμούν ανάπτυξη. Όσοι το πιστεύουν αυτό, τότε πραγματικά ανταποκρίνονται σ' αυτό που είπε ο Σόιμπλε: είναι ανόητοι και ηλίθιοι.

Όσοι πιστεύουν ότι οι Γερμανοί, οι Γερμανικές πολυεθνικές, οι Γερμανοί βιομήχανοι, η Καγκελαρία θέλει το καλό της Ελλάδος είναι τουλάχιστον τρισηλίθιοι.
Ξέρετε τι ζητούν από τους Έλληνες πολιτικούς, είτε είναι αριστεροί είτε δεξιοί; Ζητούν από την ίδια την Ελλάδα να δολοφονήσει τον πληθυσμό της· να τον υποχρεώσει να ζει χωρίς χρήματα· να είναι οι Έλληνες πληβείοι και κάτι λιγότερο· ούτε καν κολλίγοι σε περιοχή που διαφεντεύουν οι Γερμανοί.

Ζητούν τώρα από τους Έλληνες να πετσοκόψουν και τις κύριες συντάξεις τους. (...)
Ζητούν από την Ελλάδα να διώξει, επιβάλλοντας αυτά τα μέτρα, όλο το επιστημονικό δυναμικό της στο εξωτερικό. Ζητούν, λόγω ανέχειας, λόγω μεγάλης φτώχειας, λόγω ισοπέδωσης της αγοραστικής δυνάμεως, να κλείσουν όλες οι υπόλοιπες επιχειρήσεις της, να μετακινηθούν στο εξωτερικό ή να βάλουν λουκέτο. Επαναλαμβάνω και κραυγάζω: είναι μειοδότες και προδότες, είναι περίγελοι πραγματικοί και κουίσλινγκς και πιόνια όσοι πιστεύουν ακόμη μετά από έξι χρόνια ότι μπορεί να ζήσει αυτή η πατρίδα, αυτή η γη, αυτός ο λαός, κάτω από τέτοιες συνθήκες.

Ήδη οι ξένες εφημερίδες δείχνουν ότι οι δυνάμεις κατοχής σιγά σιγά διώχνουν τον Τσίπρα για να φέρουν μια οικουμενική κυβέρνηση ή τον κύριο Μητσοτάκη, νομίζοντας και επιχειρώντας ότι θα τα περάσουν όλα: να εξοντώσουν και να διαμελίσουν τον ελληνικό λαό με δήθεν μεταρρυθμίσεις. Εν καιρώ ειρήνης, μία χώρα μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης λοιδορείται, χλευάζεται και οι κατακτητές παίζουν, πειραματίζονται πάνω της.

Ήδη η Βρετανική εφημερίδα The Guardian γράφει ότι ο μήνας του μέλιτος για τον Αλέξη Τσίπρα έχει ήδη τελειώσει. Το Spiegel λέει ότι δεν ακούγεται και πολύ μαρξιστής. Και η περίφημε Γερμανική εφημερίδα Die Welt υπογραμμίζει με μεγάλους τίτλους ότι έγινε περίγελος στο Νταβός κι ότι τον εξευτέλισε ο επιδέξιος Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Η πραγματικότητα όμως, φίλες και φίλοι, είναι ότι μετά από έξι χρόνια συνεχίζεται ο απόλυτος εθνικός εξευτελισμός· ο απόλυτος διασυρμός ενός ολόκληρου λαού τον οποίο έβαλαν κάτω από τις μπότες τους. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Μην αγοράζετε Γερμανικά προϊόντα κατά τη γνώμη μου, αυτή είναι η γνώμη μου, μην αγοράζετε Γερμανικές υπηρεσίες. 

Όταν γελάνε με τον πρωθυπουργό σου, όποιος να 'ναι και αυτός, είτε είναι ο Τσίπρας είτε ο Κυριάκος Μητσοτάκης είτε οποιοσδήποτε, όταν ανεβοκατεβάζουν τις κυβερνήσεις όποτε θέλουν, τότε δεν είσαι κράτος, δεν έχεις ιστορία, δεν έχεις αξιοπρέπεια, δεν έχεις εθνική υπερηφάνεια, δεν είσαι τίποτα. 

Εσύ που μ' ακούς, σκέψου το. 
Εσύ που είσαι στα μπλόκα των αγροτών σκέψου το. 
Εσύ που κατεβαίνεις και βγάζεις τη γραβάτα σου, γιατί είσαι δικηγόρος που θέλουν να κλείσουν το δικηγορικό σου γραφείο, σκέψου το. 
Εσύ που φοράς άσπρη μπλούζα και είσαι γιατρός και προσφέρεις υπηρεσίες και σκέπτεσαι να φύγεις από τη γη σου, από την πατρίδα σου, σκέψου το.
Εσύ που είσαι φαρμακοποιός, εσύ που είσαι μηχανικός, εσύ που δεν έχεις δουλειά, εσύ που θα κλείσεις το μαγαζί σου, σκέψου το.

Δεν είναι μόνο ντροπή για το ΣΥΡΙΖΑ και για τους ΑΝΕΛ, τους Ανεξάρτητους Έλληνες, που κατ' επίφαση είναι ανεξάρτητοι, αυτό που συμβαίνει. 
Είναι ντροπή για όλους μας, για όλο τον πολιτικό κόσμο, για τη Νέα Δημοκρατία, για το Ποτάμι, για την Ένωση Κεντρώων, για το ΠΑΣΟΚ, για όλους. 
Είναι ντροπή, είναι ντροπή για όλους τους δημοσιογράφους, για όσους ασχολούμεθα μ' αυτό το επάγγελμα. Είναι ντροπή για όλους τους επιχειρηματίες. 
Είναι ντροπή για κάθε Έλληνα πολίτη.
Είναι ντροπή για όσους Έλληνες ζούνε στο εξωτερικό, και μας βλέπουν, μας βλέπουν να ανεχόμαστε αυτή την κατάσταση, να διασυρόμαστε, να μας ποδοπατάνε κι εμείς να λέμε "πάτα κι άλλο".

Αυτοί, κυρίες και κύριοι, δεν βοηθάνε την ιστορική χώρα· αυτοί δεν δανείζουν την ιστορική χώρα· αυτοί δεν είναι μόνο χασάπηδες· είναι δολοφόνοι, εκτελεστές. Τίποτα καλό δεν θέλουν για την Ελλάδα. Είναι παρανοϊκοί, πειραματίζονται με το Δόγμα του Σοκ πάνω σ' ένα λαό· τον συρρικνώνουν, τον πετσοκόβουν και τον οδηγούν σε διαμελισμό. Είναι πείραμα κατοχής και διαμελισμού χώρας με οικονομικές μεθόδους.

Μ' ενόχλησε αφάνταστα αυτός ο ηλίθιος, αυτός ο ηλίθιος του οποίου η μοίρα του επεφύλαξε να είναι διάσημος αλλά καθισμένος σε μια πολυθρόνα ανάπηρος - αυτή ήταν η σκληρή μοίρα του - κι αυτό το πλέγμα του το βγάζει πάνω σ' έναν ολόκληρο λαό. Αυτός ο ανόητος, ο ηλίθιος έδειξε πάλι χθες πόσο μισεί ένα λαό, πόσο μας θεωρεί πρόχειρους, πόσο μας θεωρεί ανόητους ή ηλίθιους, ανιστόρητους, πόσο δεν καταλαβαίνει τι ζημιά κάναν οι πρόγονοί του στην Ελλάδα, πόσο δεν καταλαβαίνει πόσους δολοφόνησαν στην Ελλάδα στη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Είναι συνεχιστής, είναι κλώνος των Ναζί, είναι κι αυτός δολοφόνος!»

Συνέχεια στο ηχητικό του 2ου μέρους εδώ.