ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2016

Προς Σόιμπλε και φανατικούς fans των μνημονίων εντός κι εκτός Ελλάδας

Είναι η λάθος συνταγή σας, ΗΛΙΘΙΟΙ!

Υπάρχει μία παροιμία του σοφού Σολομώντα που μου έρχεται συχνά στο νου και ταιριάζει γάντι στους ηλίθιους που φιλοτέχνησαν τα μνημόνια, και επί έξι χρόνια τώρα προσπαθούν να τα εφαρμόσουν στου κασίδη ελληνικού λαού το κεφάλι: «Και αν κοπανίσεις δια κοπάνου τον άφρονα εν ιγδίω μεταξύ σίτου κοπανιζομένου, η αφροσύνη αυτού δεν θέλει χωρισθεί απ' αυτού». (Παροιμίες ΚΖ : 22)

Με άλλα λόγια, ο ηλίθιος, ακόμη κι αν τον κοπανίσεις μέσα στο γουδί μαζί με το σιτάρι, δεν αποχωρίζεται την ηλιθιότητά του. Αυτό έχει συμβεί με τους ηλίθιους μνημονιακούς, τόσο τους συντάξαντες τα μνημόνια, όσο και μ' εκείνους τους άρχοντές μας - ελέω ηλιθιότητας του ελληνικού λαού - που πρώτα τα εξορκίζουν και μετά προσπαθούν να τα εφαρμόσουν.

Έξι χρόνια τώρα οι ηλίθιοι συντάκτες και εκτελεστές των μνημονίων κουρεύουν το αυγό και εκπλήσσονται που το κούρεμά του δεν βγάζει μαλλί.

«Τι να φταίει άραγε;», αναρωτιούνται οι πανηλίθιοι μνημονιακοί, εκτός, εκτός και επί τα αυτά,  και δωσ' του αυξάνουν τη δόση του φαρμακερού φαρμάκου στον ασθενή, που πνέει πλέον τα λοίσθια μετά από εξαετή συστηματική δηλητηρίαση.

Ο Αϊνστάιν έδωσε τον ορισμό του ηλιθίου, που πιάνει όλους του μνημονιακούς εντός κι εκτός του Τρελλαδιστάν-Ραγιαδιστάν-Μαλακιστάν, με επικεφαλής Μέρκελ και Σόιμπλε.

«Ηλιθιότητα είναι το να κάνεις το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά, κι ωστόσο κάθε φορά να περιμένεις διαφορετικό αποτέλεσμα».

Αυτό κάνουν οι μνημονιακοί παράφρονες χορηγώντας την ίδια δολοφονική συνταγή έξι χρόνια τώρα! Κι ενώ το φάρμακό τους σκοτώνει τον ασθενή, αυτοί εκεί επιμένουν στη μωρία τους. Το ίδιο κάνουν συχνά ηλίθιοι "γιατροί" σε ασθενείς και τελικά τους ξαποστέλνουν στον άλλο κόσμο πριν από την ώρα τους. Παρεμπιπτόντως, ίσως γι' αυτό έχει βγει η παροιμία , «Ουδείς μωρότερος των ιατρών αν δεν υπήρχαν οι δάσκαλοι»...

Απορούν και εξίστανται, μάλιστα, οι ηλίθιοι μνημονιόπληκτοι, γιατί η συνταγή τους φέρνει αντίθετα αποτελέσματα από τα ηλιθίως αναμενόμενα. «Μάλλον δεν την εφαρμόζουν καλά οι γραικοί», σκέπτονται, με την ελάχιστη φαιά ουσία που έχουν στο κεφάλι τους οι ηλίθιοι.

Βγαίνει ο Αλεξιάδης και φοβερίζει, τρομοκρατεί: «Υπάρχει κίνδυνος κατάρρευσης του Ασφαλιστικού αν δεν βρεθεί λύση»!

Έλα, τι μας λες βρε Τρύφωνα; Πώς το κατάλαβες; Μόνος σου το σκέφτηκες ή σου το σφύριξε ο πανηλίθιος Σόιμπλε; Και δηλαδή πού και πώς θα βρεθεί λύση (μαλλί), Τρύφωνα; Στο κούρεμα του αυγού; Έξι χρόνια τώρα, εσείς και οι προκάτοχοί σας, έχετε καθηλώσει τον ελληνικό λαό στη νανώδους μήκους μνημονιακή κλίνη του Σόιμπλε, της Μέρκελ και του ΔΝΤ, αλλά χαΐρι και προκοπή δεν είδαμε. Έκοψαν και ξανάκοψαν και επιμένουν να κόψουν κι άλλο τα κεφάλια και τα άκρα των ραγιάδων, ώστε να χωρέσουν στις λιλιπούτειες διαστάσεις της προκρούστειας κλίνης που φιλοτέχνησαν για το "καλό" μας οι ηλίθιοι δυνάστες μας. Βεβαίως, δεν γνωρίζουν ότι όταν σκάβεις το λάκκο του άλλου υπάρχει κίνδυνος να πέσεις ο ίδιος μέσα.

Πάρτε το χαμπάρι, βρε ηλίθιοι: Η μνημονιακή συνταγή σας δεν βγαίνει! Το είπαμε, το ξαναείπαμε, στέγνωσε η γλώσσα μας, γίναμε βαρετοί και γραφικοί έξι χρόνια τώρα! Το είπαν άλλωστε και όλοι οι μνημονιακοί πρωθυπουργοί μας όταν βρίσκονταν στην αντιπολίτευση.

Μια συνταγή-φαρμάκι που δολοφονεί την ανάπτυξη, αποθαρρύνει τις επενδύσεις, διώχνει τους επιστήμονες και τους νέους από τη χώρα, κλείνει επιχειρήσεις, δημιουργεί στρατιές ανέργων και μηδενίζει την αγοραστική δύναμη των πολιτών, είναι καταδικασμένη να οδηγήσει όχι μόνο το πολύπαθο (από την εγκληματική διασπάθιση των αποθεματικών των ταμείων στο τζόγο και το απατηλό PSI, που ο Βενιζέλος διαβεβαίωνε ότι δεν θα τα βλάψει) ασφαλιστικό σύστημα σε κατάρρευση αλλά και ολόκληρη την ελληνική κοινωνία σε εξαθλίωση και τη χώρα σε διάλυση.

Επομένως, Τρύφωνα, δεν προφήτεψες κάτι νέο. Ωστόσο, για ανάπτυξη, για ευνοϊκό κλίμα για προσέλκυση επενδύσεων και δημιουργία θέσεων εργασίας, για κίνητρα για επιστροφή των δισεκατομμυρίων που έφυγαν στο εξωτερικό, για κλείσιμο των οργανισμών-φαντασμάτων, για αξιοποίηση (όχι ξεπούλημα) της δημόσιας περιουσίας, για τέλος στις προσλήψεις στο δημόσιο συγγενών και φίλων, για τέλος στις σπατάλες του Λεβιάθαν του Δημοσίου, για τέλος στους παχυλούς μισθούς αργόσχολων διευθυντών, για δήμευση της περιουσίας των μεγαλοφοροφυγάδων, κλπ., κλπ., έχεις να πεις τίποτα;

Απ' ό,τι φαίνεται ούτε εσύ, ούτε ο Κατρούγκαλος, ούτε ο Τσίπρας, ούτε η Μέρκελ, ο Σόιμπλε και η Κριστίν Λαγκάρτντ διαθέτετε κοινό νου για να εννοήσετε τα αυτονόητα.
Κοντολογίς είστε όλοι ΗΛΙΘΙΟΙ!