ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου 2016

Ο Ερντογάν διεκδικεί ~ 30 δις από "παγκόσμιους δωρητές" για να κρατήσει τους πρόσφυγες!

Απόρρητα έγγραφα: Πώς ο Ερντογάν εκβιάζει την ΕΕ!

Οι απειλές του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προς την ΕΕ και η αποτυχημένη διαπραγματευτική τακτική της Κομισιόν έρχονται στο φως μέσω εμπιστευτικών εγγράφων, τα οποία δημοσιεύει το Euro2Day.

Τα έγγραφα δημοσιεύονται ενώ η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ, που πίεζε για την εν λόγω συμφωνία, βρίσκεται στην Άγκυρα για να συζητήσει με την τουρκική ηγεσία τη διαχείριση της προσφυγικής κρίσης.
Η Άγκυρα από την πλευρά της συνεχίζει να πιέζει για σημαντικά ανταλλάγματα.
Μέχρι σήμερα τίποτα από τη συμφωνία του Νοεμβρίου μεταξύ Κομισιόν και Τουρκίας δεν έχει υλοποιηθεί, και οι προσφυγικές ροές συνεχίζονται με αμείωτη ένταση.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ.