ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2016

Η "αριστερή" κυβέρνηση φορτώνει τα χρέη του Λαμπρακιστάν στο λαό!


Τα «αριστερά»… "κτυπήματα" στη διαπλοκή…

Πήρε φόρα η κυβέρνηση στο …κτύπημα της διαπλοκής! 

Το πρώτο… θανάσιμο κτύπημα: Φορτώνει στον ελληνικό λαό τα χρέη του Λαμπρακιστάν, με την κρατικοποίηση του Μεγάρου Μουσικής!!!

Με τροπολογία του υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου, περνούν στην κυριότητα του δημοσίου οι κτηριακές εγκαταστάσεις του Μεγάρου αλλά και οι δανειακές και ληξιπρόθεσμες οφειλές του Μεγάρου.

Γράφαμε χθες για την κοροϊδία χωρίς όρια του Τσίπρα. Από τη μια σηκώνει τη γροθιά του εναντίον της διαπλοκής και από την άλλη κρατικοποιεί τα χρέη της!!!

Η «αριστερή» αυτή κακουργία από τη μια ρίχνει στον καιάδα τον ελληνικό λαό, τον καταληστεύει και του παίρνει τα σπίτια (πραγματική γενοκτονία) και από την άλλη του φορτώνει και τα χρέη των αρχιμαφιόζων της διαπλοκής.

Αναλυτικό ρεπορτάζ διαβάστε εδώ.

Να θυμίσουμε ακόμα ότι ο Τσίπρας, πριν γίνει κυβέρνηση, ήταν σφόδρα αντίθετος με την κρατικοποίηση των χρεών του Μεγάρου…

Τότε βεβαίως μας έλεγε ότι θα σχίσει και τα Μνημόνια…

«Αριστερή» κοροϊδία και ΑΠΑΤΗ δίχως όρια…

 resalto