ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2016

Οι περιπολίες του ΝΑΤΟ δεν έχουν αποστολή την επαναπροώθηση των μεταναστών


Βουλή, 12/02/2016 - ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΓΡΕΓΟΣ: Ευχαριστώ, κύριε Πρόεδρε.

Στη σκιά όσων συμβαίνουν και εντός και εκτός Κοινοβουλίου και δυστυχώς των όσων συμβαίνουν στο Αιγαίο, να αναφερθούμε λίγο στο νομοσχέδιο, το οποίο έχει κάποια άρθρα πάρα πολύ πονηρά.
Ακούσαμε και πάλι χθες ρατσιστικά παραληρήματα από τους Υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ, όπως το συνηθίζουν. Μορφή τέτοιου ρατσιστικού παραληρήματος θυμίζουν και τα άρθρα 8, 10, 11, 12 και 18.

Ρατσισμός, όπως γνωρίζετε όλοι, υπάρχει μόνον εις βάρος των Ελλήνων, γι’ αυτό και φέρνετε τέτοια νομοσχέδια κάθε λίγο και λιγάκι. Φέρνετε νομοσχέδια, βέβαια, την ώρα που η Κυβέρνηση καταρρέει και που όπως μαθαίνω, σε κάθε νομό ξεχωριστά, οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ενδέχεται να κηρυχθούν ανεπιθύμητοι από τους κατοίκους.

Αντιθέτως, εμείς βρεθήκαμε δίπλα στον ελληνικό λαό και επειδή το θέλαμε, αλλά κυρίως επειδή ο ελληνικός λαός μάς ζητά να είμαστε δίπλα του. Διότι, όπως έχουμε πει επανειλημμένως, η Χρυσή Αυγή είναι και θα είναι παντού, και στο Πέραμα και στο Κερατσίνι και στο Σχιστό και στα Διαβατά και στο Ωραιόκαστρο και όπου υπάρχει ανάγκη. Γιατί οι κάτοικοι των περιοχών αυτών, όπως και πάρα πολλών άλλων, στηρίζουν με πείσμα και επιμονή ξανά και ξανά τη Χρυσή Αυγή στις εκλογικές αναμετρήσεις.

Πάγια τακτική της Κυβέρνησης είναι η στήριξη των λαθρομεταναστών, όπως φαίνεται ξεκάθαρα και στα άρθρα του νομοσχεδίου. Όμως, εκφράζοντας το αίτημα ολόκληρου σχεδόν του ελληνικού λαού, δηλώνω ότι ο ελληνικός λαός λέει «όχι» στα κέντρα προσφύγων, όπου και αν γίνουν αυτά.

Επαναλαμβάνω, το λέω εκπροσωπώντας το σύνολο σχεδόν του ελληνικού λαού: Να μην γίνει κανένα κέντρο πουθενά στην ελληνική επικράτεια. Αν είναι να τα κάνουν, να τα κάνουν στην Τουρκία, εκεί από όπου προέρχονται οι λαθρομετανάστες.

Πείτε επιτέλους ένα «όχι», όπως είπε και ο Μεταξάς, που αναφέρθηκε και προχθές, γιατί κάποιοι αμόρφωτοι και ανιστόρητοι αμφισβητούν ακόμη και αυτό.

(Θόρυβος στην Αίθουσα - Γέλωτες από την πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ)

ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ: Ακριβώς! Ναι!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΚΟΥΡΟΛΙΑΚΟΣ: Για τη ζάχαρη στον καφέ είπε «όχι», τον ήθελε σκέτο.

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Νικήτας Κακλαμάνης): Μην αρχίζουμε πάλι την κουβέντα για το ποιος το είπε.

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΓΡΕΓΟΣ: Δεν μπορείτε να παραποιείτε την ιστορία συνεχώς.

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Νικήτας Κακλαμάνης): Κύριε Γρέγο, συνεχίστε. Μην απαντάτε, συνεχίστε.

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΓΡΕΓΟΣ: Χρησιμοποιώ τον όρο «λαθρομετανάστες», γιατί ομοίως για εσάς θα πρέπει να χρησιμοποιώ και τον όρο «παράτυποι διακινητές». Μόνον αυτό δεν ακούσαμε.

Τα κέντρα αυτά προφανώς θα λειτουργήσουν με πενταπλάσιο αριθμό προσφύγων.
Προφανώς θα έχουν μόνιμο χαρακτήρα.

Και προφανώς θα βρίσκουν καταφύγιο εκεί κάθε μορφής παράνομοι και για οποιαδήποτε ενέργειά τους θα είστε υπεύθυνοι, κύριοι Υπουργοί. Και να ζητήσετε τη βοήθεια κι εκείνου του τύπου, του Μούσνιεκς, πώς τον λέγανε.

Ενδεχομένως, θα λειτουργήσουν και ως κέντρα εκπαίδευσης και στρατολόγησης τζιχαντιστών, οι οποίοι φυσικά είναι διψασμένοι για αίμα και είναι διψασμένοι να εισβάλουν στην Ελλάδα και την Ευρώπη με πλαστά χαρτιά. Περίπου το 25% αυτών των ανθρώπων που ελέγχονται, όπως ελέγχονται, έχουν πλαστά χαρτιά.

Ακούσαμε ότι περίπου 50.000 θα μείνουν στην Ελλάδα. Δέκα μόνο απ’ αυτούς, όπως έγινε στο Παρίσι, αρκούν για να αιματοκυλήσουν μια πόλη.

Βεβαίως υπάρχουν και οι ΜΚΟ, οι γνωστές οργανώσεις, που κάποια στιγμή θα πρέπει να ελεγχθούν από κάποιον εισαγγελέα. 

Μαζεύουμε στοιχεία γι’ αυτές τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και θα τα παραδώσουμε στον ελληνικό λαό. Και μετά θα δούμε εάν θα κινηθεί η δικαιοσύνη.

Όσον αφορά τις περιπολίες του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, απ’ ότι ακούσαμε μέχρι χθες, θα υπάρχει ένα ελληνικό σκάφος, ένα τουρκικό, ένα γερμανικό και ένα του Καναδά. Τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας φυσικά είναι στα δώδεκα ναυτικά μίλια. Λένε ότι το τουρκικό δεν θα επιχειρεί σε ελληνική περιοχή και αντίστοιχα το ελληνικό σε τουρκική περιοχή. Αυτά –επαναλαμβάνω- μέχρι χθες, γιατί όλα αλλάζουν σύμφωνα με τις εντολές.

Θα έχουν αποστολή όχι την επαναπροώθηση, ούτε να σταματούν τα προσφυγικά σκάφη, αλλά την παρακολούθηση των διακινητών. Και δεν έχουμε δει δυστυχώς, μέχρι τώρα αυτό που όλοι θέλουμε. Θέλουμε να δούμε νεκρούς διακινητές και όχι νεκρά παιδιά.

Η Τουρκία, ο παντοτινός εχθρός της Ελλάδος και της Ευρώπης, συνεχίζει να απειλεί και να εκβιάζει χρησιμοποιώντας το μεταναστευτικό. Σε λίγο μπορεί να δούμε να διανέμεται δωρεάν και κάποιο κοράνι μεταφρασμένο στα ελληνικά. Ευτυχώς και ο ελληνικός λαός και οι λαοί της Ευρώπης έχουν καταλάβει αυτήν την απειλή, οργανώνονται και αντιστέκονται.

Αντί η Ευρώπη να δίνει χρήματα στους χρηματοδότες των τζιχαντιστών, θα έπρεπε να προκαλέσει οικονομικό στραγγαλισμό της Τουρκίας, για να μην πω να έχει μόνιμα στραμμένα τα όπλα προς Ανατολάς.

Ο εποικισμός της Ελλάδας και της Ευρώπης από αλλόφυλους, που ονειρεύεται η Μέρκελ, ο Γιούνγκερ και ο Ερντογάν, θα βρει ισχυρή αντίσταση και φυσικά δεν θα αφήσουμε την πατρίδα μας στα χέρια κανενός Τσίπρα και Μουζάλα. Θα συνεχίσουμε να καταγγέλλουμε τα σχέδιά τους.

Απαξιώ να αναφερθώ σε γραφικούς ψευτοσυνδικαλιστές αγροτών και αστυνομικών. Δεν εκφράζουν φυσικά τα συμφέροντα της πλειοψηφίας των κλάδων τους. Και αν αληθεύουν οι δηλώσεις κάποιου Μπαλάσκα, έχει υποπέσει σε πειθαρχικό παράπτωμα και ποινικό αδίκημα και θα ελεγχθεί.

Είναι γραφικό και τραγικό επίσης να ακούμε για δημοκρατία και Σύνταγμα από τη Νέα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ. Οι δύο πρώτοι έχουν διαπράξει – το έχουμε πει και σε προηγούμενες συνεδριάσεις – το έγκλημα της κατάλυσης του Συντάγματος και της προσβολής του πολιτεύματος. Και να πω για τον κ. Κωνσταντόπουλο, που αναφέρθηκε σε εμάς χθες, ότι περιμένουμε να φέρει πίσω τα κλεμμένα.

Τελειώνω, κύριε Πρόεδρε.

Όσο αφορά για τον ΣΥΡΙΖΑ, τι σχέση μπορεί να έχει με τη Δημοκρατία, όταν κυβερνάει αντίθετα με το συμφέρον του ελληνικού λαού, που βρίσκεται σύσσωμος πλέον απέναντί του και έχει στις τάξεις του Υπουργούς, όπως ο κ. Πολάκης, ο κ. Ξανθός, ο κ. Μουζάλας, που απαξιώνουν τον ελληνικό λαό.

Τέλος, πριν από είκοσι χρόνια σε ένα αντίστοιχο τραγικό περιστατικό το οποίο ήταν απόρροια μιας οργανωμένης προδοσίας από την κυβέρνηση Σημίτη – ο οποίος ακόμα κυκλοφορεί ελεύθερος, δεν του έχει ασκηθεί κάποια δίωξη – θρηνούμε και πάλι την απώλεια τριών στελεχών του Πολεμικού Ναυτικού.

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Νικήτας Κακλαμάνης): Ολοκληρώστε.

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΓΡΕΓΟΣ: Εκφράζω ως πρώην αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού τα βαθιά μου συλλυπητήρια προς τις οικογένειές τους. Καθένας που πέφτει στο καθήκον είναι ήρωας. Αυτούς τους ήρωες εμείς θα τους τιμούμε.

Ευχαριστώ, κύριε Πρόεδρε.

(Χειροκροτήματα από την πτέρυγα της Χρυσής Αυγής)