ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2016

Ν. Μιχαλολιάκος: Η παρουσία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο είναι πολεμική ενέργεια


Βουλή, 20/02/2016 - ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ (Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή): Κύριε Πρόεδρε, κυρίες και κύριοι Βουλευτές, με μεγάλη μου έκπληξη άκουσα προηγουμένως έναν ηγέτη πολιτικού κόμματος της Αριστεράς να αποδίδει τα εύσημα για την ανθρωπιστική επιχείρηση του ΝΑΤΟ.

Πού είναι ο καιρός που διαδηλώνατε κατά των βομβαρδισμών στην Γιουγκοσλαβία; Έχετε λιώσει πολλά ζευγάρια παπούτσια κάνοντας πορείες και φωνάζοντας «Αμερικάνοι, φονιάδες των λαών». Τώρα ομιλείτε υπέρ του ΝΑΤΟ και φυσικά αυτή δεν είναι η μόνη έκπληξη η οποία εμφανίστηκε στη σημερινή συνεδρίαση. 
(...) (...) 
Έχουμε φτάσει στο σημείο ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος έλεγε στο πρόγραμμά του ότι θα βγάλει τη χώρα από το ΝΑΤΟ, αυτήν τη στιγμή να φέρνει το ΝΑΤΟ μέσα στο ίδιο το Αιγαίο.
Βεβαίως, στο σημείο αυτό θα πρέπει να αναφερθώ στο γεγονός της αλλαγής του σχεδίου πτήσεως του ταξιδιού του Πρωθυπουργού προς το Ιράν, όπου, όπως είναι γνωστό, οι Τούρκοι απαίτησαν να μην προσγειωθεί το πρωθυπουργικό αεροπλάνο στη Ρόδο, γιατί η Ρόδος και τα Δωδεκάνησα, σύμφωνα με αυτούς, είναι αποστρατικοποιημένη ζώνη. 
(...) (...)
Πιστεύουμε ότι η αλλαγή σχεδίου, αν θέλετε, και το γεγονός ότι δεν πήγε το πρωθυπουργικό αεροπλάνο στη Ρόδο, είναι ένα καίριο πλήγμα στα εθνικά θέματα που δημιουργεί ένα κακό προηγούμενο.

Δεν είναι τυχαίο πως σε ό,τι αφορά την εμπλοκή του ΝΑΤΟ στην περιοχή μας οι Τούρκοι απαιτούν να μην επιχειρήσουν τα νατοϊκά πλοία ούτε στα Δωδεκάνησα ούτε στη Λήμνο, γιατί τα θεωρούν αποστρατικοποιημένη περιοχή. Αυτό το θέμα είναι ακόμα σε εκκρεμότητα. Πιστεύουμε και ελπίζουμε ότι θα υπάρξει σθεναρή ελληνική απάντηση και δεν θα αποδεχθούμε κάτι τέτοιο.
(...) (...)
Τι έκανε το ΝΑΤΟ, όταν ξερίζωνε τον ελληνισμό από την Κωνσταντινούπολη ο τουρκικός όχλος; Τίποτε! 
Τι έκανε το ΝΑΤΟ, όταν βομβάρδιζαν το 1963 και 1964 πρώτη φορά την Κύπρο οι Τούρκοι; Τίποτε! 
Τι έκανε το ΝΑΤΟ, όταν είχαμε την εισβολή του Αττίλα το 1974; Τίποτε! 
Τι έκανε το ΝΑΤΟ στην κρίση των Ιμίων; Τίποτε! 
Τι κάνει το ΝΑΤΟ τώρα που οι Τούρκοι αμφισβητούν την εθνική μας κυριαρχία με τις βραχονησίδες κλπ; Τίποτε! 
Καμία, λοιπόν, απαίτηση δεν μπορούμε να έχουμε από αυτόν τον Οργανισμό, ο οποίος έχει στη στοργική του αγκάλη την Τουρκία και είναι δεδομένο ότι λειτουργεί εις βάρος των εθνικών μας συμφερόντων.

Επιπλέον, η παρουσία αυτών των πολεμικών πλοίων του ΝΑΤΟ στην περιοχή μας είναι κατάφορα αντισυνταγματική, διότι σύμφωνα με το άρθρο 27  παράγραφος 2 η παρουσία ξένων στρατευμάτων στην επικράτεια δεν είναι επιτρεπτή παρά μόνο με νόμο που θα ψηφίσει η πλειοψηφία των Βουλευτών της Βουλής. Και τέτοιος νόμος δεν ψηφίστηκε εδώ ούτε ετέθη το θέμα.

Φυσικά αυτό το οποίο ελέχθη προηγουμένως από τον κύριο Πρωθυπουργό, ότι δεν θα επιχειρούν στα ελληνικά χωρικά ύδατα, είναι τουλάχιστον χωρίς λογική βάση. Διότι μεταξύ Λέσβου και Μικράς Ασίας, μεταξύ Χίου και Μικράς Ασίας, Σάμου και Μικράς Ασίας και Ιωνίας – και όχι Τουρκίας και όποιος αντιλαμβάνεται το νόημα αυτών των λέξεων, ας το αντιλαμβάνεται - δεν είναι δυνατόν τα πλοία του ΝΑΤΟ να βρίσκονται στο πουθενά. Εκεί ισχύει η μέση γραμμή. Δεν υπάρχουν διεθνή ύδατα μεταξύ Λέσβου και Ιωνίας, δεν υπάρχουν διεθνή ύδατα μεταξύ Σάμου και Ιωνίας, επομένως θα επιχειρούν και εντός των χωρικών μας υδάτων. Άρα, έχουμε κατάφωρη παραβίαση του άρθρου 27.

Και επειδή πολύς λόγος έγινε - και θα αναφερθώ στη συνέχεια στο θέμα - τις προηγούμενες μέρες, αυτό το ίδιο άρθρο, το 27, λέει ότι με την πλειοψηφία των Βουλευτών του Κοινοβουλίου μπορεί να γίνει αλλαγή στα όρια της Επικράτειας. Πράγματι, αυτό λέει στην παράγραφο 1 του άρθρου 27.

Και να κάνω το ρητορικό ερώτημα: Εάν εμείς αποφασίσουμε ότι θα αλλάξουμε τα όρια της Επικράτειας και δώσουμε έναν νομό της Θράκης στην Τουρκία, τι θα είμαστε; Ήρωες ή προδότες; Φυσικά η απάντηση στο ερώτημα αυτό είναι προφανής.

Επιπλέον, τα πλοία του ΝΑΤΟ τα οποία θα ενεργήσουν στην περιοχή δεν έχουν την αποστολή να αποτρέψουν τη ροή προσφύγων και παρανόμων μεταναστών – εάν σας αρέσει έτσι και όχι λαθρομεταναστών. Δεν έχουν αυτήν τη δικαιοδοσία, παρά μόνο να ειδοποιήσουν τις αρμόδιες αρχές, ελληνικές ή τουρκικές.

Τι σημαίνει όμως η εμπλοκή του ΝΑΤΟ στην περιοχή μας; Τι δείχνει; Τι αποδεικνύει; Αποδεικνύει ότι η περίφημη Ευρωπαϊκή Ένωση, προς την οποίαν έχουμε δώσει τα πάντα, είναι ένας γίγας με πήλινα πόδια, είναι ένας υποτακτικός των Ηνωμένων Πολιτειών, της πολιτικής των κανονιοφόρων των Ηνωμένων Πολιτειών και δεν κάνει τίποτε πέραν των εντολών που θα πάρει από την Ουάσιγκτον και από τη Wall Street

Αυτό αποδεικνύεται τόσο από τους τυχοδιωκτικούς πολέμους που έκαναν οι Αμερικανοί στη Μέση Ανατολή και οι οποίοι δημιούργησαν αυτό το όλο ζήτημα, όσο και από το εμπάργκο κατά της Ρωσίας το οποίο συνυπέγραψε η Ελλάδα και το οποίο είναι εις βάρος των εθνικών μας συμφερόντων. 

Γενικά η Ευρωπαϊκή Ένωση λειτουργεί εις βάρος των χωρών και των εθνών της Ευρώπης κατ’ επιταγήν  των Ηνωμένων Πολιτειών.

Είναι προφανές ότι τον ελληνικό λαό τον αφορά πολύ περισσότερο από τον εμφύλιο πόλεμο που γίνεται στην Ουκρανία, που επιβλήθηκαν κυρώσεις κατά της Ρωσίας, το ένα εκατομμύριο προσφύγων και παράνομων μεταναστών οι οποίοι ήρθαν στην Ελλάδα και δημιούργησαν ένα μεγάλο κοινωνικό πρόβλημα.

Γιατί, αλήθεια, η Ευρωπαϊκή Ένωση, αντί να χρηματοδοτεί, αντί να χαϊδεύει την Τουρκία, δεν επιβάλλει κυρώσεις στην Τουρκία; 

Αλλά και από την άλλη πλευρά, πόσο είμαστε βέβαιοι ότι η Τουρκία έχει τη θέληση αλλά και τη δυνατότητα να σταματήσει αυτή τη στιγμή τις προσφυγικές ροές; 

Μόνο όποιος δεν γνωρίζει τα γεγονότα των τελευταίων μηνών και ημερών μπορεί να το ισχυριστεί αυτή τη στιγμή. Μέσα στην ίδια την καρδιά της Τουρκίας, στην Άγκυρα έγινε μια τρομοκρατική επίθεση όπου σκοτώθηκαν δεκάδες αξιωματικοί. Μαίνεται ένας πόλεμος μέσα στο έδαφός τους από τους Κούρδους οι οποίοι διεκδικούν την εθνική τους ανεξαρτησία. Είναι ανοιχτό το μέτωπο στη Συρία και ενδεχόμενη και πολύ πιθανή η εμπλοκή με τη Ρωσία. Πιστεύετε ότι το μοναδικό μέλημα της Τουρκίας θα είναι να σταματήσει τους πρόσφυγες και τους παράνομους μετανάστες από το να έρχονται στην Ελλάδα; Όχι βέβαια.

Εξάλλου, εις ό,τι αφορά την Ευρωπαϊκή Ένωση, την Ελλάδα και τους πρόσφυγες, μετά την πρόσφατη σύνοδο στην οποία είχε πάει ο Πρωθυπουργός, o κ. Τσίπρας, και ο Πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως μέσα στα πλαίσια των εργασιών του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, ο κ. Μητσοτάκης, είχαμε μια δήλωση του Προέδρου της Γαλλίας Ολάντ, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ είπε «Αν είχαμε βγάλει την Ελλάδα από το ευρώ, ποιος θα σταματούσε τώρα την ροή των μεταναστών;». 

Ιδού λοιπόν, γιατί μας θέλουν. Οι ίδιοι το ομολογούν.

Η Ελλάς και το πρόβλημα της Συρίας δεν είναι μεγέθη εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους. Να μην ξεχνάμε την εποχή που όταν ξεσηκώνονταν οι λεγόμενες δυνάμεις αντιπολιτεύσεως κατά του Άσαντ, το ελληνικό κράτος έκλεισε την πρεσβεία της Συρίας και χαιρέτησε τις δημοκρατικές δυνάμεις οι οποίες έκαναν την αραβική άνοιξη στη Συρία. Δεν ήσασταν εσείς Κυβέρνηση, δεν ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ Κυβέρνηση, υπήρχε το προηγούμενο καθεστώς. Ποιες ήταν αυτές ο δημοκρατικές δυνάμεις το είδαμε πολύ καλά μέσα από τους ηλεκτρονικούς μας υπολογιστές με τους live αποκεφαλισμούς ανθρώπων και με όλες αυτές τις καταστροφές. 

Αυτό το τέρας έχει πηγή προελεύσεως και όλοι τη γνωρίζουμε. Αυτό το τέρας χρηματοδοτήθηκε από τις Ηνωμένες Πολιτείες, από το Κατάρ, τη Σαουδική Αραβία και την Τουρκία, όπως έχουν αποκαλύψει και επίσημα κυβερνητικοί παράγοντες της Μόσχας.

Η ενδεχόμενη κλιμάκωση στη Συρία είναι δεδομένο ότι έφερε τα πλοία του ΝΑΤΟ στην περιοχή μας. 
Δεν έχουν έρθει τα πλοία του ΝΑΤΟ εδώ να σταματήσουν κανέναν πρόσφυγα, κανέναν παράνομο μετανάστη. Η παρουσία τους εδώ είναι μια πολεμική ενέργεια, κατά την άποψή μας, η οποία βάζει στο όλο παιχνίδι την Ελλάδα και κατά τούτο είναι εθνικά επικίνδυνη και απαράδεκτη ενέργεια, η οποία, ας μάθει ο ελληνικός λαός, δεν έγινε με πρωτοβουλία της Ελλάδος ούτε της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Με πρωτοβουλία της Τουρκίας έγινε. Έχουν δημοσιευθεί αυτά τα πράγματα. Πήρε ο Νταβούτογλου τηλέφωνο τη Μέρκελ και μετά ενεπλάκη η Ελλάδα στο όλο ζήτημα.
(...) (...)
Βεβαίως, έγινε θέμα τις προηγούμενες μέρες και πρέπει να αναφερθώ σε αυτό για εκφράσεις συναγωνιστών Βουλευτών το κόμματός μου. Πραγματικά, βλέπω επιλεκτική την ευαισθησία και ειδικά όταν εκφέρεται αυτό το πράγμα από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ.
Από τον Μάιο του 2010 που μπήκαμε στο μνημόνιο μέχρι τον Ιανουάριο του 2015 η ρητορική περί προδοτών, περί γερμανοτσολιάδων, αγχόνες στο Σύνταγμα, να γίνει το Σύνταγμα πλατεία Ταχρίρ, να έρθουν τα ελικόπτερα. Τα ξεχάσατε όλα αυτά; Γιατί, λοιπόν, εξεγείρεστε τόσο, όταν αποδίδονται και σ’ εσάς αυτοί οι χαρακτηρισμοί;

Θα ήθελα, επίσης, να μιλήσω για τα περίφημα hot spots και να πω ότι η περίφημη τυποποίηση είναι στην κυριολεξία μια φάρσα. Διαβάζω από αυτά που προβλέπεται να έχει ως αποστολή το κάθε hot spot ότι θα πρέπει να ζητείται η πλήρης εφαρμογή της Συνθήκης Σένγκεν και η άρνηση εισόδου σε άτομα που δεν πληρούν τα κριτήρια. Τα κράτη που διενεργούν τους ελέγχους πρέπει να ταυτοποιούν τους εισαγόμενους έναντι βάσεων δεδομένων ασφαλείας και να φιλοξενούν προσωρινά τους αιτούντες άσυλο. 

Επίσης – εδώ είναι το πιο σημαντικό  λέει το εξής: Για το ζήτημα της μετεγκατάστασης επισημαίνεται πως οι πρόσφυγες δεν έχουν δικαίωμα να ζητήσουν σε ποιο κράτος θέλουν να εγκατασταθούν. Δηλαδή, εάν η Γερμανία αρνηθεί να τους πάρει, αν η Γαλλία αρνηθεί να τους πάρει, αν αρνηθούν, γιατί τα κλείνουν τα σύνορα τα κράτη της Ευρώπης δυστυχώς και ας μην το βλέπουμε, γιατί δεν κερδίσαμε καμία νίκη, μια αναβολή μέχρι τις 6 Μαρτίου πήραμε, αυτή είναι η πραγματικότητα, τότε πραγματικά η Ελλάδα θα βρεθεί μπροστά σε ένα μεγάλο εθνικό και κοινωνικό πρόβλημα. 

Και η μοναδική μας ελπίδα είναι ότι όλοι αυτοί οι δύστυχοι που έρχονται στην πατρίδα μας δεν θέλουν να μείνουν στην Ελλάδα. Αυτή είναι η ελπίδα μας. Γιατί δεν υπάρχει ψωμί ούτε για τους Έλληνες. Θέλουν να πάνε στα κράτη της Ευρώπης, γιατί εκεί μπορεί να βρουν κάποιες συνθήκες ικανοποιητικές με τις οποίες θα επιβιώσουν.

Πιστεύουμε ότι ο Πρωθυπουργός έκανε την προσπάθειά του, αλλά η προσπάθειά του αυτή με την αναβολή της 6ης Μαρτίου μας θυμίζει τον στίχο του Σολωμού από τον Ύμνο εις την Ελευθερία «Μοναχή το δρόμο επήρες, εξανάλθες μοναχή, δεν είν’ εύκολες οι θύρες, εάν η χρεία τες κουρταλή».

Αυτήν τη στιγμή, εμείς έχουμε το πρόβλημα και αυτοί κοιτάνε να μας το φορτώσουν το πρόβλημα. Αυτό θα πρέπει να το αντιληφθούμε και να αντιληφθούμε επίσης ότι η λεγόμενη πολιτική των hot spots, που την επιδοτούν οι Ευρωπαίοι, δεν είναι καθόλου αθώα.
Και δεν είναι τυχαίο ότι στη Νήσο Κω, όπου υπάρχουν αντιδράσεις για το hot spot και δεν υπάρχει hot spot, δεν είχαν μαζική εισροή προσφύγων και παρανόμων μεταναστών τις τελευταίες ημέρες.

Είναι δεδομένο ότι η Ελλάδα έχει μεγάλο δημογραφικό πρόβλημα, η Ελλάδα πεθαίνει και αυτό που θέλουν οι επικυρίαρχοι του κόσμου, που επιθυμούν την παγκοσμιοποίηση και την καταστροφή των εθνικών κρατών, είναι την αλλαγή του πληθυσμού.

Το δήλωσε, άλλωστε, ευθέως σε μια σύνοδο του ΟΗΕ που έγινε στην Ελβετία ο Υπουργός Αμύνης της Γερμανίας, ότι για λόγους οικονομικούς, για να έχουν φθηνό εργατικό δυναμικό για τα ασφαλιστικά τους ταμεία, οι Ευρωπαίοι θέλουν να αλλάξουν τον πληθυσμό της Ευρώπης.

Εμείς δεν θέλουμε να αλλάξει ο πληθυσμός της Ελλάδος. Θέλουμε να μείνουν οι Έλληνες σε αυτόν τον τόπο.
(Χειροκροτήματα από την πτέρυγα του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή)
Δεν θέλουμε οι Έλληνες να έχουν την τύχη των Ινδιάνων της Βορείου και της Νοτίου Αμερικής, οι οποίοι εξοντώθηκαν από κάποιους, τους οποίους έφεραν εκεί διάφορες δυνάμεις.

Τελειώνω, κύριε Πρόεδρε, λέγοντας ότι εμείς, η Χρυσή Αυγή, είμαστε υπερήφανοι που μόνοι εναντίον όλων δεν συναινούμε σε αυτήν την «εθνική συναίνεση».
Λέμε «όχι» στην παράνομη είσοδο στην Ελλάδα όλου αυτού του πληθυσμού,  γιατί δεν αντέχει η χώρα.    

Λέμε όχι στην παρουσία του ΝΑΤΟ στην εθνική μας επικράτεια. Λέμε όχι στην εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας και ας μην μιλούν – επαναλαμβάνω  με επιλεκτική ευαισθησία οι παράγοντες του ΣΥΡΙΖΑ περί προδοσιών, γιατί τέσσερα ολόκληρα χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ μιλούσε για προδότες και γερμανοτσολιάδες. Τότε ήταν καλά; Τώρα σας δυσαρεστεί;
Ευχαριστώ.

(Χειροκροτήματα από την πτέρυγα του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή)