ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2016

Η παραμονή μας στη φασιστική Ευρώπη αποτελεί κίνδυνο για την ύπαρξη του έθνους

Τώρα και στην γειτονιά σας!..

« Θέλετε έναν βολικό σκλάβο για τις βαριές δουλειές του σπιτιού και του κήπου;
 Χρειάζεστε βοηθό για τα ψώνια;
 Έχετε ανάγκη από μια κοπέλα να σας ανακουφίζει;
  Βρείτε αυτό που θέλετε στο στρατόπεδο συγκέντρωσης (Hot Spot) της γειτονιάς σας!
 Hot Spot! Αυτό που θέλετε, τώρα και στην γειτονιά σας!
Hot Spot! Ένα, σύντομα κοντά σας! »

Αυτή θα είναι μία πετυχημένη διαφήμιση του πολύ κοντινού μας μέλλοντοςαφού συνδυάζει όλα τα στοιχεία του Καταναλωτικού δυτικού Πολιτισμούμε την νοσταλγία που προκαλούν στην λαϊκή συνείδηση μηνύματα που θυμίζουν εκείνο το αλήστου μνήμης της χούντας: '' κάθε πόλη και στάδιο, κάθε χωριό και γυμναστήριο! ''.

Και αφού οι δικοί μας ιθύνοντες (που επίσης θυμίζουν χούντα) βάλθηκαν να αποδείξουν στους κουτόφραγκους πόσο λάρτζ και ώπα είμαστε«Πέντε στρατόπεδα μας υποχρεώνετε να φτιάξουμε εσείς;  Άλλα πέντε θα φτιάξουμε εμείς, έτσι, επειδή γουστάρουμε. Θα τ' αραδιάσουμε στον άξονα από Αθήνα-Θεσσαλονίκη να φαίνονται ακόμη κι απ' το διάστημα! 
Σινικό Τείχος οι κινέζοι; Non stop hot spots εμείς! 
Κι άμα μας ζορίσετε θα φτιάξουμε κι άλλα είκοσι!  Ένα σε κάθε πόλη. Και σε κάθε νησί. Και όπου θέλουμε. Τ' αφεντικό τρελάθηκε και τα 'βαλε τζάμπα!»

Και μάλιστα χωρίς ευρωπαϊκή χρηματοδότηση και τρίχες κατσαρές.
Από μόνοι μας και τα μυαλά στα κάγκελα!
Και προμήθειες υλικού με απ' ευθείας αναθέσεις, να 'κονομήσουν κι οι εθνικοί προμηθευτές και εργολάβοι μας, τώρα που τους παίρνουμε (;) τα κανάλια για τα μάτια του κόσμου.

Πέρα όμως απ' τα αστεία, η υπόθεση εξελίσσεται σε εθνική τραγωδία.
Το σχέδιο της ναζιστικά Ενωμένης Ευρώπης για μετατροπή της χώρας μας σε χωματερή ψυχών και σωμάτων, ντόπιων και εισαγόμενων, επιταχύνεται.

Αν δεν είναι ένα κακόγουστο τρικ, για να δείξουν στους Έλληνες ιθαγενείς πόσο τυχεροί είναι αυτοί με όλα τους τα μνημόνια και την κατοχή που ζούνεσε σχέση με κάποιους άλλους που τους ανάγκασαν κακήν-κακώς να εγκαταλείψουν πατρίδες, περιουσίες, ανήμπορους συγγενείς για να τους φυτέψουν σε κάποια στρατόπεδα συγκέντρωσης μιας άλλης χώραςαν δεν είναι όλο αυτό ένα κακόγουστο αστείο (που δεν είναι), τότε πρόκειται για ένα διεθνές έγκλημα εναντίον των λαών αυτών και εναντίον της χώρας μας.

Πρέπει να αντιδράσουμε άμεσα με όλα τα μέσα.
Η παραμονή μας πλέον μέσα σ' αυτή την οιονεί φασιστική Ευρώπη αποτελεί κίνδυνο για την ύπαρξη του έθνους και της πατρίδας.

Πρέπει να αναγκάσουμε τους κυβερνώντες να ορθώσουν όχι το δικό τους το ανύπαρκτο ανάστημα, αλλά το δικό μας, του λαού, απέναντι στους διεθνείς δολοφόνους.

Αν όλοι δεν συνειδητοποιήσουμε την κρισιμότητα των στιγμών και δεν εξαναγκάσουμε την κυβέρνηση σε ανυπακοή στα σχέδια των δολοφόνων της Νέας Τάξης, όλοι μαζί θα χαθούμε...