ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2016

Απίστευτο: Μια γυναίκα γονιμοποίησε μόνη της τον εαυτό της!

Το Σύμπαν "συνωμότησε" για να ζήσει αυτή η γυναίκα!


Δεν φαντάζεστε πώς μια θανατοποινίτισσα έμεινε έγκυος για να αποφύγει την εκτέλεση!

Όταν ο θάνατος πλησιάζει και κοιτά κατάματα, ο άνθρωπος είναι ικανός να εξαντλήσει μέχρι και την τελευταία πιθανότητα επιβίωσης με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Ακόμα και αν βρίσκεται φυλακισμένος σε σκληρή φυλακή του Βιετνάμ, ξεχασμένος από κάθε ελπίδα και Θεό.

Η Nguyen Thi Hue ωστόσο, με μόνο όπλο την ευστροφία της, κατάφερε το… ακατόρθωτο! Να μείνει έγκυος χωρίς να έρθει σε σεξουαλική επαφή με κάποιον άνδρα! Και όλα αυτά πίσω από της φυλακής τα σίδερα!

Βοήθησαν βέβαια σε αυτό και τέσσερις φρουροί του σωφρονιστικού ιδρύματος στο Βόρειο Βιετνάμ, οι οποίοι τέθηκαν σε διαθεσιμότητα για αμέλεια κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους (Σ.σ: χρυσό μετάλλιο έπρεπε να τους δώσουν!), αφού γυναικολόγος επιβεβαίωσε πως η θανατοποινίτισσα κατάφερε με κάποιον τρόπο να μείνει έγκυος!

Ποιος ήταν αυτός; Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, η 42χρονη, η οποία συνελήφθη το 2012 για διακίνηση ναρκωτικών και καταδικάστηκε σε θάνατο δύο χρόνια αργότερα (αφού άσκησε έφεση και απορρίφθηκε από ένα άλλο δικαστήριο), έδωσε 2.300 δολάρια σε έναν συγκρατούμενό της, προκειμένου να τη βοηθήσει να μείνει έγκυος.

Ο 27χρονος λοιπόν έβαλε δύο φορές το σπέρμα του σε μια πλαστική σακούλα μαζί με μια σύριγγα και συνάντησε τη 42χρονη σε ένα προκαθορισμένο ραντεβού. Ακολούθως η Hue «γονιμοποίησε» μόνη της τον εαυτό της, χωρίς να χάσει... δευτερόλεπτο! 

Το σχέδιό της μάλιστα στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και πλέον είναι επτά μηνών έγκυος. Κάτι που σημαίνει ότι βάσει της νομοθεσίας του Βιετνάμ για γυναίκες με παιδιά κάτω από 3 ετών, όταν γεννηθεί το μωρό της, η ποινή της θα μετατραπεί αυτόματα σε ισόβια κάθειρξη…

Ούτε ο ίδιος ο Κιμ δεν μπορεί να κάνει κάτι!

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι ένα ανάλογο περιστατικό είχε σημειωθεί το 2007 στην επαρχία Hoa Binh (βόρεια), όπου δύο φρουροί σωφρονιστικού ιδρύματος καταδικάστηκαν σε πέντε χρόνια φυλάκιση επειδή επέτρεψαν σε μια κρατούμενη να μείνει έγκυος από άλλον τρόφιμο της φυλακής…

 (πηγή)