ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου 2016

Ανοιχτή επιστολή προς τη χούντα του κουαρτέτου


Κυρία  εκπρόσωπε του ΔΝΤ και κύριοι εκπρόσωποι των Ευρωπαϊκών Θεσμών, καλημέρα σας! Μια ασήμαντη πυγολαμπίδα έχει κάτι σημαντικό να σας πει. Παρακαλώ ακούστε την:

Εδώ και έξι συναπτά χρόνια μας έχετε καθίσει στο σβέρκο, δήθεν για να μας σώσετε, και σαν αποτέλεσμα η χώρα μας πάει από το κακό στο χειρότερο. Και ο τελευταίος αγράμματος πολίτης της χώρας μας έχει καταλάβει πια ότι το πρόγραμμά σας ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ!  Να το ξαναπώ; ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ στον αιώνα τον άπαντα!
Αυτό κι εσείς το καταλαβαίνετε αλλά δεν το παραδέχεστε διότι έχετε εντολή από τα βλοσυρά αφεντικά σας να εξαθλιώσετε τους Έλληνες και να υφαρπάξετε ό,τι έχει απομείνει από την περιουσία του ελληνικού λαού.

Οι μάσκες σας πλέον έχουν πέσει και οι βρώμικοι στόχοι σας είναι πασιφανείς. Οι καρδιές σας είναι πέτρινες, γι' αυτό και δεν συγκινείστε από τον ξεσηκωμό των αγροτών και όλων των επαγγελματικών τάξεων.

Συστηματικά απορρίπτετε κάθε ισοδύναμο μέτρο που σας προτείνει η κυβέρνηση, όταν αυτό θίγει τους έχοντες και κατέχοντες, και ζητάτε περισσότερο αίμα από την αφυδατωμένη πλέον μεσαία τάξη, τους συνταξιούχους και τους αγρότες.

Έχω μία απορία: Αφού η ελληνική κυβέρνηση δεν έχει δικαίωμα να κυβερνήσει, αφού η Βουλή δεν έχει δικαίωμα να νομοθετήσει, τι τους χρειαζόμαστε; Τζάμπα τους ακριβοπληρώνει ο ελληνικός λαός από τα δανεικά. Ας διαλυθεί, λοιπόν, η Βουλή των 300 και ας παραιτηθεί η κυβέρνηση.

Ας ομολογήσουν ευθαρσώς οι "θεσμοί" ότι η Ελλάδα είναι χώρα υπό κατοχή κι ας στείλουν εδώ τεχνοκράτες να κυβερνήσουν, επιβάλλοντας τα δολοφονικά προγράμματά τους. Ας στείλουν και το στρατό τους για να καταστέλλει κάθε κινητοποίηση του υπόδουλου ελληνικού λαού. Έτσι δεν κάνουν οι χούντες;

Δεν το κάνετε όμως, διότι θέλετε να κρατήσετε τα προσχήματα και να εξαπατάτε εις το διηνεκές τον ελληνικό λαό ότι τα φονικά μέτρα που προτείνετε είναι τάχα για τη σωτηρία του. Και θέλετε να δικαιολογείτε την αποτυχία του σχεδιασμένου για ν' αποτύχει προγράμματός σας, επικαλούμενοι την μη επακριβή εφαρμογή του από τους Έλληνες.

Αυτοί είσθε! Ελεεινοί και τρισάθλιοι! Υποκριτές που έχετε πουλήσει την ψυχή σας στο Μαμμωνά και έχετε σκοτώσει μέσα σας ακόμη και τη στοιχειώδη έμφυτη ανθρωπιά.

Πάρτε το ευρώ σας και ξεκουμπιστείτε από την πατρίδα μας! Καλύτερα να είμαστε φτωχοί και ελεύθεροι παρά ευρωδούλοι, ταπεινωμένοι και πεινασμένοι.

Πάντως, να γνωρίζετε ότι το ευρώ σας είναι καταδικασμένο. Αυτοί τους οποίους υπηρετείτε έχουν κρυφό στόχο να διαλύσουν την Ευρωζώνη εις τα εξ ων συνετέθη. Αργά ή γρήγορα, όταν θα έλθει το πλήρωμα του χρόνου για τους βρικόλακες της Παγκόσμιας Κυβέρνησης, ο ευρωπαϊκός πύργος της Βαβέλ θα κατεδαφιστεί.

Σ' εσάς τότε θα μείνουν να σας καταδιώκουν οι ερινύες της βλοσυρότητας και της κακίας που επιδείξατε απέναντι στην Ελλάδα. Δεν θα σας αφήσουν σε χλωρό κλαρί. Θα σας καταδιώκουν όπως εσείς καταδιώξατε χωρίς έλεος τον ελληνικό λαό.

Διαβάστε και εδώ.