ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2016

Μαχητικά αεροσκάφη των ΗΠΑ βομβάρδισαν νοσοκομείο και τα φόρτωσαν στους Ρώσους!

Παγκόσμια αλητεία...

Οι Αμερικανοί βομβάρδισαν το νοσοκομείο του Χαλεπίου και τα δυτικά ΜΜΕ το φόρτωσαν αμέσως στην Ρωσία...

Ο ορισμός της προβοκάτσιας, από ένα σύστημα εξουσίας που τρέφεται με την δολοπλοκία. Με έκτακτη ενημέρωση πριν λίγο, το ρωσικό γενικό επιτελείο, πως "χθες Τετάρτη και ώρα 13:55 (ώρα Μόσχας), 2 μαχητικά αεροσκάφη των ΗΠΑ, τύπου Α-10, βομβάρδισαν την πόλη του Χαλεπίου και ανάμεσα στους στόχους που επλήγησαν ήταν και το γενικό νοσοκομείο της πόλης".

Ο Ρώσος Υποστράτηγος Igor Konashenkov, που έκανε τις ανακοινώσεις, ανέφερε πως ρωσικά μαχητικά στην περιοχή δεν υπήρχαν. Αυτό όμως δεν εμπόδισε τα δυτικά ΜΜΕ να κάνουν λόγο για ρωσικές καταστροφές σε έργα υποδομής της πόλης, όπως και στο νοσοκομείο.

Η μαύρη προπαγάνδα οργιάζει και βλέπουμε τους δυτικούς, και τους Αμερικανούς ιδιαίτερα, να κάνουν ό,τι έκαναν στην Βοσνία, δαιμονοποιώντας τους Σέρβους.

dioptra-news