ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου 2016

Προς Γεώργιο Κουμουτσάκο και ΝΔ: Πάψτε να συμπεριφέρεστε ως αυτιστικοί!

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Β’ Αθηνών, κ. Γιώργος Κουμουτσάκος, για τα σημερινά (04/02/2014) επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας, έκανε την ακόλουθη δήλωση: 

«Οι λίγοι “γνωστοί – άγνωστοι” με τις κουκούλες διέλυσαν την έκφραση αγανάκτησης των πολλών. 
Καταδικάζουμε απερίφραστα τα σημερινά θλιβερά επεισόδια. 

Όπως πάντα άλλωστε, καταδικάζουμε τη βία, απ’ όπου κι αν προέρχεται. 

Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στο δημοσιογράφο που χτυπήθηκε και του ευχόμαστε να γίνει γρήγορα καλά». Σάββατο, 06/02/2016 

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας με αφορμή τη χθεσινοβραδινή νέα επίθεση με βόμβες μολότοφ στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: 

«Με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο καταδικάζουμε την επίθεση με μολότοφ στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, η οποία παρ’ ολίγον να έχει ως θύμα το βουλευτή του Κόμματος κ. Αρβανιτίδη. 

Τέτοιες ενέργειες των γνωστών – αγνώστων που στόχο έχουν να πλήξουν τη Δημοκρατία οφείλουν να κινητοποιήσουν την Κυβέρνηση και να δώσει τέλος σε αυτήν την κατάσταση.

Καλούμε την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να ανταποκριθεί στην αποστολή της και να επιτελέσει το καθήκον της. Να προστατέψει κόμματα και πολίτες από τέτοιου είδους έκνομες ενέργειες».

****
Κύριε Κουμουτσάκο, ένα κόμμα όπως η ΝΔ το οποίο έχει "κυβερνήσει" επανειλημμένως κατά τη διάρκεια της Μεταπολίτευσης, που ανδρώθηκε και "μεγαλούργησε" η βίαιη, ύποπτη και γελοία "κουλτούρα" των κουκουλοφόρων βανδάλων, αμαυρώνοντας κινητοποιήσεις εναντίον της πολιτικής και δικών σας κυβερνήσεων, δεν δικαιούται να χρησιμοποιεί τον όρο "γνωστοί- άγνωστοι" που χρησιμοποιούν τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης και οι αποσβολωμένοι πολίτες.

Οφείλατε να γνωρίζετε του "αγνώστους" μπαχαλάκηδες και να έχετε εξαρθρώσει τη συμμορία τους! (Αυτό ισχύει και για το ΠΑΣΟΚ)

Όταν ο εκπρόσωπος ενός κόμματος που φιλοδοξεί να ξανακυβερνήσει (τρόπος του λέγειν) μιλάει για γνωστούς-αγνώστους, τότε ή μας δουλεύει συνειδητά φορώντας και αυτός κουκούλα ή είναι άσχετος, εκπροσωπών ένα άσχετο και ανίκανο εν δυνάμει κυβερνητικό κόμμα. Διότι δεν μπορεί κάποιοι να είναι συγχρόνως και γνωστοί και άγνωστοι. Οι δύο όροι δεν μπορούν να συνυπάρξουν διότι αλληλοαναιρούνται.

Μια οργανωμένη ομάδα ταραχοποιών, που δρα ανεξέλεγκτα και ατιμώρητα εκφυλίζοντας κινητοποιήσεις πολιτών και ρημάζοντας ξένες περιουσίες εδώ και 40 χρόνια, προφανώς είναι, έπρεπε να είναι, γνωστή στους εκάστοτε κυβερνώντες. Και η ομάδα αυτή, εφόσον δεν εξαρθρώνεται, ή στηρίζεται από ένα σκοτεινό παρακράτος στην υπηρεσία της εκάστοτε κυβέρνησης ή έχει προστάτες τους αόρατους επικυρίαρχους του προτεκτοράτου Λαμογιστάν, τους οποίους όλα τα κόμματα του δήθεν "συνταγματικού τόξου" τρέμουν και προσκυνάνε.

Γι' αυτό λοιπόν, κύριε Κουμουτσάκο, για να μην αυτογελοιοποιείσαι, όταν βγαίνεις να καταδικάσεις τέτοια φαινόμενα με ηττοπαθές ύφος μυξοπαρθένας απόφευγε να χρησιμοποιείς το χαρακτηρισμό "γνωστοί-άγνωστοι" για τους ταραξίες που συστηματικά αμαυρώνουν κάθε συλλαλητήριο αγανακτισμένων πολιτών στη χώρα μας.

Και μια συμβουλή: φτιάξε το ύφος σου, κύριε Κουμουτσάκο, προτού σταθείς μπροστά στις κάμερες για να κάνεις κάποια δήλωση. Κάνε μερικές πρόβες στον καθρέφτη σου προηγουμένως, ώστε η έκφρασή σου να μην προδίδει ηττοπάθεια, υποκρισία ή αυτισμό. Μπορείς; Αν δεν μπορείς, ζήτα από τον Κυριάκο να σε αντικαταστήσει πάραυτα.