Η Αστυνομία προχώρησε σε δύο προσαγωγές υπόπτων. (Σ.σ.: Τόοοσους πολλούς;)
Τα επεισόδια ξεκίνησαν στην Γεωργίου Α’, στο πλάι της πλατείας Συντάγματος, μεταξύ ομάδων αντιεξουσιαστών και δυνάμεων των ΜΑΤ. Οι αντιεξουσιαστές έριξαν βόμβες μολότοφ και χρησιμοποίησαν πέτρες και καδρόνια. Οι αστυνομικοί απάντησαν με δακρυγόνα και βόμβες κρότου – λάμψης.
Στη συνέχεια η ένταση επεκτάθηκε στην Σταδίου, στην κάτω πλευρά της πλατείας, ενώ σύντομα επεισόδια ξέσπασαν και από την πάνω πλευρά, στην Αμαλίας. 
Στο σημείο αυτό, οι διαδηλωτές που βρίσκονταν ακόμη συγκεντρωμένοι έξω από τη Βουλή άρχισαν να οπισθοχωρούν προς την Πανεπιστημίου και διαλύθηκαν.
Τα επεισόδια σημειώθηκαν στη συνέχεια και κατά μήκος της Πανεπιστημίου, έως το Rex, καθώς οι δυνάμεις της αστυνομίας κυνήγησαν τους αντιεξουσιαστές, κάνοντας χρήση χημικών, επιχειρώντας να τους διασκορπίσουν.
Εν τω μεταξύ, άγνωστοι επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο του Αθήνα 9,84 που κάλυπτε τις απεργιακές συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας. Ο δημοσιογράφος, που δέχθηκε χτυπήματα σε όλο του το σώμα, διακομίστηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο. (πηγή)
*********