ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου 2016

Στόχος της μαζικής μετανάστευσης είναι να σπάσει η αίσθηση της εθνικής ταυτότητας
David Icke:  Το ερώτημα είναι γιατί συμβαίνει αυτό (η μαζική μετανάστευση). Εάν κάνεις έρευνα σ' αυτή τη συνωμοσία όχι για πολύ χρόνο, συνειδητοποιείς ότι είναι ένα δωμάτιο από ντόμινο σε μια γραμμή. Σπρώχνεις ένα ντόμινο κάτω και αυτό προκαλεί την πτώση του επόμενου ντόμινο. Έτσι είχαμε αυτήν την κατάσταση στη Μέση Ανατολή, όπου είχαμε όλους αυτούς τους βομβαρδισμούς, το χαλασμό, το χάος και την καταστροφή, που δημιουργήθηκαν εξωτερικά από τις Ηνωμένες Πολιτείες, το ΝΑΤΟ, τη Βρετανία.

Και αυτό έχει σπρώξει ένα μεγάλο αριθμό ανθρώπων να φύγουν. Και μέσα σ' αυτό το κύμα μεταναστών στην Ευρώπη, που έχει άτομα ειλικρινή που αξίζουν τη βοήθειά μας λόγω της κατάστασης μέσα στην οποία τα έβαλε η Δύση, έχουν προστεθεί τεράστιοι αριθμοί από άλλους ανθρώπους που δεν είναι πρόσφυγες αλλά ζητούν να μπουν στην Ευρώπη. Έχει επιτραπεί να συμβεί γι' αυτό το λόγο, και έχει σχεδιαστεί προ πολλού γι' αυτό το λόγο: Θέλουν μια παγκόσμια κυβέρνηση, μια παγκόσμια τράπεζα, παγκόσμιο στρατό, παγκόσμιο νόμισμα, κλπ.

Και κάτω από την παγκόσμια κυβέρνηση, θέλουν αυτά τα σούπερ-κράτη. Θέλουν τις Ηνωμένες Πολιτείες, θέλουν την Ευρωπαϊκή Ένωση, την Ένωση του Ειρηνικού, κλπ. Θέλουν αυτά τα σούπερ-κράτη κάτω από μια παγκόσμια κυβέρνηση. Και αυτά τα σούπερ-κράτη είναι σχεδιασμένα να μην είναι χώρες πια, αλλά να σπάσουν σε περιοχές, μικρότερες περιοχές που είναι ευκολότερο να ελέγχουν. Μίλησες γι' αυτό σε σχέση με τις Ηνωμένες Πολιτείες στη Βόρειο Αμερική και έχει σχεδιαστεί αυτό για όλο τον κόσμο.

Τώρα, η μεγαλύτερη αντίσταση στο σπάσιμο και το τελείωμα της εθνικής κυριαρχίας είναι η αίσθηση της εθνικής ταυτότητας· μια αίσθηση διακριτού πολιτισμού. Και αυτό είναι που συμβαίνει, και συμβαίνει για πολύ καιρό...

Ας πω πρώτα αυτό: Ήρθε στην επιφάνεια πριν λίγα χρόνια ότι, κατά τη διάρκεια της κυβέρνησης του Tony Blair, δημοσιεύθηκε σ' ένα έγγραφο ότι είχε σχεδιάσει να επιτρέψει απρόσκοπτη μετανάστευση στη Βρετανία, όχι για να βοηθήσει τους μετανάστες, που ήταν πιόνια στο παιχνίδι, αν και δεν το συνειδητοποιούσαν, αλλά για να αλλάξει την όψη της Βρετανικής κοινωνίας ώστε να μην επιστρέψει σε αυτό που ήταν πριν...

Τώρα όλο αυτό συνδέεται.. Κοίτα στην Ευρώπη, Άλεκ. Και κοίτα μια χώρα που έχει πάρα πολύ ισχυρή αίσθηση του πολιτισμού της, αίσθηση του εαυτού της, αίσθηση της μοναδικότητάς της, αίσθηση της ιστορίας της, και αυτή που βλέπεις είναι η Γερμανία. Και η αντίσταση στο τέλος της Γερμανίας - πράγμα που θέλουν στη συνέχεια - και στο τέλος του Γερμανικού πολιτισμού θα ήταν απολύτως μαζική, εάν γνώριζαν τι συμβαίνει. Η ιδέα είναι κι όχι μόνο για τη Γερμανία - γι' αυτό η Γερμανία έχει επιλεγεί.
 (...) (...)
Οι άνθρωποι αιφνιδιάστηκαν, όχι μόνο οι Γερμανοί, με αυτό που κάνει η Μέρκελ. Όταν άρχισε αυτή η μεγάλη πλημμύρα μεταναστών, η Μέρκελ άνοιξε τις πόρτες στη Γερμανία, χωρίς καμία ερώτηση, χωρίς καμία πολιτική, χωρίς οτιδήποτε. Και οι Γερμανοί ρωτάνε, "Τι κάνεις; Τι κάνεις;" 

Εκείνο που κάνει είναι αυτό: Η καγκελάριος Μέρκελ είναι ένα 100% κατεχόμενο, και θεληματικά κατεχόμενο, asset αυτής του κρυμμένης χειρός.  Και ο λόγος που έχει κάνει αυτό που κάνει είναι διότι η ατζέντα το απαίτησε. Και γι' αυτό το λόγο έχει δράσει και αντιδράσει προς το παρόν με τον τρόπο που το έχει κάνει.

Και το άλλο σημείο είναι πάλι, όταν μελετάς πώς το κρυμμένο χέρι εργάζεται, ότι παίζει το ένα γκρουπ θυμάτων, ή το ένα γκρουπ  χορδών αν θέλεις να τις ονομάσεις έτσι, εναντίον ενός άλλου για να δημιουργήσει το διαίρει και βασίλευε. Και πάλι είμαστε πίσω στο ντόμινο. Εάν αυτό το ντόμινο πέσει κάτω, και εκείνο θα πέσει κάτω. Αυτό θα συμβεί.
(...)
Το άλλο ζήτημα της μετανάστευσης είναι ότι γνωρίζουν πως ορισμένα πράγματα πρόκειται να συμβούν. Διότι εάν φέρεις ένα μεγάλο αριθμό ανθρώπων από τη μια κουλτούρα σε μια άλλη, τότε θα έχεις μερικά καλά άτομα και μερικά όχι καλά άτομα. Και όπως τα πράγματα συμβαίνουν και τα βλέπουμε τώρα, το κρυμμένο χέρι γνώριζε ότι θα συμβούν.

Πάντα θα υπάρχει μια αντίδραση από το Γερμανικό πληθυσμό και θα δημιουργήσεις συγκρούσεις, μνησικακία,  και θα δημιουργήσεις διαμάχες του διαίρει και βασίλευε στην Ευρώπη μεταξύ εκείνων που έρχονται και εκείνων που είναι ήδη εκεί. Και μερικοί από τους καλούς ανθρώπους και στα δυο γκρουπ θα πιαστούν ανάμεσα στα διασταυρούμενα πυρά. Έτσι, όσο περισσότερο χάος έχεις, και όσο περισσότερο μπορείς να διαλύσεις μια αίσθηση πολιτισμού, μια αίσθηση μοναδικότητας, αυτά μαζί δικαιολογούν πολλά πράγματα. Δικαιολογεί ένα αστυνομικό κράτος για να σταματήσει τις συγκρούσεις.
(...) (...)
Η συνέχεια στο video που παρέθεσα.