ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2016

Η βεβαιότητα της απόλυτης ατιμωρησίας γεννά ανεύθυνους πρωθυπουργούς

Αυτά είναι τα αγαθά της "δημοκρατίας" ΟΕΟ!

Σσσσς! Ο Τσίπρας προσεύχεται για να γλιτώσει το ξύλο με τις κατσούνες των αγροτών!

Ὁ Τσίπρας φεύγει διότι ἔφθασε ὁ …ἀντικαταστάτης του!!!

 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016 ΑΠΟ ΤΟΝ/ΤΗΝ ΦΙΛΟΝΟΗ 

Ο Τσίπρας δεν λέει ψέματα μόνο από θράσος. Τα λέει και από άγνοια. Ίσως μάλιστα περισσότερο από άγνοια. 

Αυτή η άγνοια, που προέρχεται και διατηρείται από την βεβαιότητα της απόλυτης ατιμωρησίας, - μια και ο σοφός και απεριόριστα επιεικής λαός μας, γεμάτος πολιτισμό, δημοκρατικές αρχές και απέχθεια προς την βία, από όπου και αν προέρχεται, δεν στέλνει ποτέ τους κακούς πολιτικούς στην φυλακή, αλλά στο σπίτι τους και μάλιστα με καλή σύνταξη και ισόβια χρήση κρατικού αυτοκινήτου, με οδηγό και προσωπική φρουρά, (τα παραδείγματα αφθονούν γύρω μας) -, είναι το μεγαλύτερο εφόδιο με το οποίο ξεκίνησε για να απολαύσει μερικά φεγγάρια στην εξουσία, με έξοδα των κορόιδων.

Σε κάθε περίπτωση, μέχρι στιγμής, στους δώδεκα μήνες που διασκεδάζει, κάνοντας παρέα με τις κορυφές της διεθνούς πολιτικής, ξέπλυνε τις ευθύνες όλων των χειριστών τις κρίσεως, από το 2010 μέχρι σήμερα. Αν μείνει έναν χρόνο ακόμη θα ξεπλύνει και την μεταπολίτευση. Και αν είναι τυχερός και κάτσει κάτι παραπάνω, θα πάρει στις γερές του πλάτες μέχρι και την μικρασιατική καταστροφή.

Μετά θα αποσυρθεί για να απολαύσει τα προνόμια των πρώην πρωθυπουργών, ώστε να έρθει και η σειρά των επομένων διεκδικητών της ηδονής της αυθαίρετης εξουσίας. Οι αφελείς χρηματοδότες της καλής ζωής όλων αυτών θα έχουν την εντύπωση ότι τον ξεφορτώθηκαν για να σωθούν και θα πανηγυρίζουν γι’ αυτό. Ποτέ δεν θα καταλάβουν ότι αυτός απλά φεύγει για να έρθει με το καλό ο αντικαταστάτης του στο πάρτυ.

 Θέμης Καζαντζίδης