ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2016

Σημεία και τέρατα κομματικών προσλήψεων!

Διορισμοί ημετέρων για να επιβεβαιωθεί το "ηθικό πλεονέκτημα" της "Αριστεράς"!


Θύελλα προσλήψεων για το κομματικό (παρα)κράτος των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

Προσλήψεις, προσλήψεις… προσλήψεις παντού!
Λεφτά για προσλήψεις υπάρχουν, καλά να είναι οι συντάξεις που κόβονται...
Προσλήψεις στην Υγεία, σειρά παίρνουν Άμυνα και Θ.Β. (ΕΥΠ)...
Το καθεστώς Τσιπραμμένου στήνει την δική του μυστική υπηρεσία!

Γράφει ο Γιάννης Ρουμπαλέξης

Όργιο προσλήψεων σε όλο «το μήκος και το πλάτος» του δημοσίου τομέα στήνει η συγκυβέρνηση της αριστεροδεξιάς στην Ελλάδα, σε μια επέλαση για τον έλεγχο του κράτους από τα «δικά μας παιδιά», σε μια απόδειξη ότι «όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν» στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας.

Δεν έμεινε τίποτε όρθιο. Όλοι τους δηλώνουν ότι «μην κάνετε έτσι ρε παιδιά, μετακλητοί είναι», σε μια απάντηση που συνιστά τεράστια απάτη σε όσους γνωρίζουν στοιχειωδώς τα του δημοσίου. Δηλαδή, πέραν της κυνικής αδιαφορίας για το ποιος πληρώνει αυτούς τους μετακλητούς, η απάτη συνίσταται στο ότι τα παράθυρα στη νομοθεσία για τη μονιμοποίηση αυτού του κομματικού στρατού, παραμένουν ορθάνοιχτα…

Διότι φυσικά και αυτοί εδώ οι κυβερνώντες, δεν είχαν καμία διάθεση να σουλουπώσουν την κατάσταση, ενώ η επαναστατική τους διάθεση εξαντλείται εκεί που ξεκινά η ανάγκη να πιάσουν τα πόστα και να βολευτούν οι κομματικοί φίλοι.

Σήμερα μόλις εφηύραν άλλο τέχνασμα να βολέψουν κομματικούς κολλητούς, αφού σύμφωνα με ρεπορτάζ του Αλέξανδρου Διαμαντή για το liberal.gr, «μέσω διάταξης την οποία είχε εισάγει στο "παράλληλο πρόγραμμα" που ψηφίστηκε σήμερα από την Βουλή... με το άρθρο 61 η κυβέρνηση θεσπίζει τους "Διαμεσολαβητές Υγείας", οι οποίοι "θα ορίζονται από τον Υπουργό Υγείας"».

Τους νέους πραιτωριανούς του καθεστώτος στον τομέα της υγείας τους ορίζει ως πρόσωπα «εγνωσμένου κύρους και εμπειρίας που ανήκουν ή προέρχονται από την τοπική κοινωνία ή τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού»

Κι επειδή στον υπουργό δεν φθάνουν τόσοι διορισμοί αφού φαίνεται πως οι «Διαμεσολαβητές Υγείας» είναι λίγοι, κατασκεύασαν και τους «Συντονιστές Υπηρεσιών Υγείας», τους οποίους ορίζει ο υπουργός της - δικιάς μας - Υγείας ως «επαγγελματίες της Υγείας που ασχολούνται με την κοινοτική ή τη δημόσια υγεία και υπηρετούν σε φορείς ή μονάδες του Πρωτοβάθμιου Εθνικού Δικτύου Υγείας, των Νοσοκομείων του ΕΣΥ καθώς και άλλων υπηρεσιών του δημοσίου…»!

Κι αν νομίζετε ότι «έδεσε το γλυκό» και κάπου εδώ τελειώνουν οι προσλήψεις, μάλλον κάνατε λάθος! Οργιάζει η φημολογία πλέον για επικείμενους διορισμούς στο υπουργείο Άμυνας για να φτιάξει ο πολυπράγμων υπουργός Π. Καμμένος, δική του «υπηρεσία Θ.Β.» αφού δεν του κάνει η υπάρχουσα της ΕΥΠ, διότι αυτήν την ελέγχει κατ’ αποκλειστικότητα το δίδυμο Τσίπρα - Παππά, ενώ και στην τελευταία, δηλαδή στην ΕΥΠ, τρομαγμένοι υπάλληλοι μιλάνε πλέον ανοιχτά ότι πολλοί θα διωχθούν προς κάποιες υπηρεσίες του δημοσίου και για τη θέση τους προορίζονται 200 νέοι σκληροί κομματικοί του ΣΥΡΙΖΑ… Ήδη οι πρώτες "δοκιμαστικές" έγιναν με δύο μικρούς διαγωνισμούς τον περασμένο Ιούλιο και τον περασμένο Σεπτέμβριο...

Και όποιος δεν πρόλαβε να το φανταστεί, ναι και αυτοί με νόμιμες και διαφανείς διαγωνιστικές διαδικασίες θα προσληφθούν!

Πώς μπορεί να αμφιβάλλει κανείς που θα έχει διαβάσει ή απλά θα γνωρίζει όσα αναφέρθηκαν παραπάνω; Και όπως θα απαντούσε σε παλιότερους πιο πετυχημένους ρόλους από αυτόν του κομματικού και στρατευμένου γελωτοποιού της κακιάς ώρας ένας Λάκης: νταξ

(πηγή)