ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2016

Τα "μυστήρια" της τρομοκρατικής επίθεσης των Βρυξελλών

(Αναθεωρήθηκε στις 25 του Μαρτίου, 2016)

Του Makia Freeman
Συνεισφέρων συγγραφέας για το "Wake Up World" (Ξύπνα Κόσμε)

Μια ακόμη επίθεση σημειώθηκε την Τρίτη 22 Μαρτίου του 2016, στην πρωτεύουσα του Βελγίου και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Βόμβες εξερράγησαν στο Mετρό των Βρυξελλών, στο σταθμό Maelbeek (ακριβώς δίπλα στην ΕΕ και το αρχηγείο του ΝΑΤΟ) και στο αεροδρόμιο του Zaventem. Κατά τη στιγμή που γράφονται αυτά, τα θύματα ανέρχονται σε 34 νεκρούς και πάνω από 200 τραυματίες. Το ISIS έχει αναλάβει την ευθύνη για τις βομβιστικές επιθέσεις.
Όπως με οποιαδήποτε από αυτές τις βομβιστικές επιθέσεις του ISIS στις Δυτικές χώρες, το τίθεται το ερώτημα: είναι αυτή μια ακόμη επίθεση "ψεύτικης σημαίας" που διενεργήθηκε από Αμερικανικές και Ισραηλινές δυνάμεις οι οποίες ελέγχουν το ISIS για να προωθήσουν την ατζέντα της Νέας Τάξης Πραγμάτων, η οποία περιλαμβάνει αυστηρότερους κρατικούς νόμους, μεγαλύτερη επιτήρηση και περισσότερους διεθνείς πολέμους στη Συρία, στη Μέση Ανατολή και αλλού για την διεξαγωγή του απατηλού πολέμου κατά της τρομοκρατίας;

Ας δούμε τι γνωρίζουμε μέχρι σήμερα ...

Η Βολική Επιλογή του Χρόνου της Επίθεσης των Βρυξελλών

Περιέργως (ή όχι), μόλις την προηγούμενη ημέρα από την επίθεση των Βρυξελλών σκεπτόμουνα ότι είχε περάσει αρκετός καιρός από την τελευταία μεγάλη επίθεση ψεύτικης σημαίας που είχε συμβεί (μερικοί μήνες μετά τη 2η επίθεση ψεύτικης σημαίας στο Παρίσι και της ψεύτικης σημαίας επίθεση στο San Bernardino). Είχα μια ιδιαίτερη αίσθηση ότι μια ακόμη βρισκόταν επί θύραις.

Όταν καλύπτεις τακτικά γεγονότα "ψεύτικης σημαίας", αρχίζεις να διακρίνεις το μεγαλύτερο σχέδιο (πατέντα) πίσω τους. Οι μανιπουλαριστές της "Νέας Τάξης Πραγμάτων" χρειάζονται διαρκές χάος και φόβο για να διαμορφώσουν τον κόσμο με τον τρόπο που θέλουν. Ζουν με το σύνθημα τους "Ordo ab Chao" ή "Τάξη από το χάος», επειδή γνωρίζουν ότι μπορούν να επιβάλουν πιο περιοριστικούς νόμους, πολιτικές ή ατζέντες για το κοινό, όταν οι άνθρωποι είναι συναισθηματικά πιο διαταραγμένοι και αναστατωμένοι.

Πρέπει να υποδαυλίζουν «έγκλημα» για να δικαιολογούν "τάξη". Πρέπει να συνεχίζουν να κάνουν "ενέσεις" με ιστορίες φόβου στα συστημικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για να κρατούν τους λαούς σε μια διαρκή κατάσταση ανησυχίας και άγχους, διότι αλλιώς οι άνθρωποι αρχίζουν να ξεχνούν την υποτιθέμενη απειλή της Ισλαμικής τρομοκρατίας, του ISIS, τη Ρωσία, τον κομμουνισμό, ή οτιδήποτε έχει γεύση μπαμπούλα της ημέρας.

Η χρονική στιγμή αυτής της επίθεσης των Βρυξελλών είναι βολική για αρκετούς λόγους. Πρώτον, έρχεται 5 ημέρες μετά την πρόβλεψη του Τούρκου  δικτάτορα Ερντογάν ότι οι Βρυξέλλες θα μπορούσαν να είναι ο επόμενος στόχος βομβαρδισμών μετά από την Άγκυρα. Στην πραγματικότητα ο ίδιος  είπε ότι «δεν υπάρχει κανένας λόγος γιατί η βόμβα που εξερράγη στην Άγκυρα δεν μπορεί να εκραγεί στις Βρυξέλλες, ή σε οποιαδήποτε άλλη ευρωπαϊκή πόλη». Έδειχνε άραγε αυτή η πρόγνωση ότι οι Βρυξέλλες είναι μια επιχείρηση "ψεύτικης σημαίας"; Είναι απλά μια σύμπτωση ότι ο Βέλγος πρωθυπουργός Charles Michel είπε «Αυτό που φοβόμασταν έχει συμβεί»;

Δεύτερον, παρόλο που ο ίδιος έχει δείξει να είναι ένας αληθινός Σιωνιστής, ο Donald Trump, προς τιμή του, βάζει εμπρός μια πολύ "μη παρεμβατική" εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένης της πρότασης οι ΗΠΑ να περιορίσουν την εμπλοκή τους στο ΝΑΤΟ. Πόσο βολικό για το ΝΑΤΟ, στη συνέχεια, το ότι μια τρομοκρατική βόμβα θα τύχαινε να εκραγεί ακριβώς κοντά στο στρατηγείο του...

Τρίτον, η επίθεση των Βρυξελλών συνέβη, προφανώς, στην πρωτεύουσα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τώρα έχουμε έναν «πόλεμο κατά της Ευρώπης". Αυτό έδωσε στο Γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ (τον ίδιο άνθρωπο που αφαίρεσε πολλές γαλλικές ελευθερίες, με το πρόσχημα της επίθεσης "ψεύτικης σημαίας" στο Παρίσι), τη δικαιολογία για να πει μερικά πράγματα σε απάντηση.

"Οι τρομοκράτες χτύπησαν τις Βρυξέλλες, αλλά ο στόχος ήταν η Ευρώπη"
«Είμαστε αντιμέτωποι με μια παγκόσμια απειλή που απαιτεί παγκόσμια απάντηση"
"Είμαστε σε πόλεμο"
«Αυτός ο πόλεμος κατά  της τρομοκρατίας πρέπει να διεξαχθεί με χυχραιμία"
«Αυτός ο πόλεμος θα είναι μακρύς"

Αφού το ISIS έχει, επίσης βολικά, αναλάβει την ευθύνη για τις επιθέσεις — ναι, το ίδιο ISIS που δημιουργήθηκε, εκπαιδεύτηκε και χρηματοδοτήθηκε από τον άξονα ΗΠΑ-Βρετανία-Ισραήλ — όλα αυτά αρχίζουν να ακούγονται περισσότερο σαν σανός (ζωοτροφή) για την απάτη του ατέλειωτου πολέμου κατά της τρομοκρατίας, και περισσότερη δικαιολογία για την ξένη παρέμβαση στη Συρία, στην οποία η Γαλλία είναι πάρα πολύ αναμειγμένη.

Τέταρτον, είναι πάντα σημαντικό να εξεταστεί η αριθμολογία αυτών των γεγονότων. Η επίθεση έλαβε χώρα στις 22 Μαρτίου (την πανσέληνο και σεληνιακή έκλειψη), το οποίο είναι γραμμένο ως 3/22 σε αμερικανικά αγγλικά. Όσοι είναι εξοικειωμένοι με τις Secret Societies ("μυστικές αδελφότητες") να θυμάστε ότι το 322 είναι ο αριθμός της αδελφότητας "Skull ‘n’ Bones" της οποίας τα μέλη έχει αναφερθεί ότι έχουν εμπλακεί σε σκοτεινά, Σατανικά τελετουργικά. Ο Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος, ο Τζορτζ Μπους Τζούνιορ και ο Τζον Κέρι είναι όλοι γνωστοί ως "bonesmen".

Υπάρχουν κάποιες ενδείξεις που να υποδηλώνουν ότι οι Βρυξέλλες μπορεί να είναι μια επίθεση "ψεύτικης σημαίας";

Είναι πάντα σοφό ν' αμφισβητούμε τo κάθε τι σχετικά με τέτοιου είδους περιστατικά. Ιδού μερικές ενδιαφέρουσες ενδείξεις που υποδηλώνουν ότι αυτό μπορεί να είναι μια άλλη επίθεση "ψεύτικης σημαίας":

· Είναι αστείο πώς αυτοί οι επαγγελματίες τρομοκράτες-βομβιστές πάντα φαίνεται να κάνουν το ηλίθιο λάθος να κρατάνε μαζί τους το διαβατήριο, την ταυτότητα ή τη σημαία του ISIS στις αποστολές τους, όπως κάθε καλός ηλίθιος θα έκανε. Σύμφωνα με το NBC, η Βελγική αστυνομία πραγματοποίησε επιδρομή και βρήκε μια σημαία του ISIS στο διαμέρισμα, ενώ οι βομβιστές αυτοκτονίας ήταν προσεκτικοί ώστε να αφήσουν πίσω τους ίχνη από τις βόμβες και τις σημειώσεις αυτοκτονίας, διασφαλίζοντας ότι οι διασυνδέσεις τους με το ISIS θα αξιοποιηθούν στο μέγιστο βαθμό από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

«Στις ώρες μετά τις επιθέσεις, οι ερευνητές πραγματοποίησαν επιδρομές σε όλη τη χώρα. Αντιτρομοκρατικές πηγές περιέγραψαν ένα χώρο ως «εργοστάσιο βομβών» και κατέσχεσαν τα στοιχεία των εκρηκτικών μηχανισμών. Το γραφείο του Βέλγου εισαγγελέα ανέφερε ότι μια επιδρομή στο Schaerbeek απέφερε έναν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό που περιείχε καρφιά, χημικά και τη σημαία ISIS».

· Υπάρχει τουλάχιστον ένα βίντεο κλιπ με παρέχει απόδειξη των ηθοποιών της κρίσης των Βρυξελλών - αυτός ο άνθρωπος μετέφερε ένα ψεύτικο ομοίωμα μωρού!

· Jim Stone είναι μια καλή πηγή για αυτό το είδος των γεγονότων. Jim προτείνει την άποψη μιας "ψευδούς σημαίας" στις Βρυξέλλες βασισμένης σε διάφορα σημεία, συμπεριλαμβανομένου του σημείου ότι δεν υπήρχαν επόμενες εκρήξεις που να κατέστρεφαν τυχόν επιπλέον βόμβες, συσκευές ή γιλέκα αυτοκτονίας που βρήκαν οι αρχές (είναι προφανώς το πρωτόκολλο για την απενεργοποίηση αυτών επί τόπου ). Αυτός γράφει:

«Σημαντική απόδειξη της Mossad ή μιας διορισμένης ομάδας έδωσε αυτό: δεν υπήρξαν επόμενες εκρήξεις. Ισχυρίστηκαν ότι βρήκαν πρόσθετα γιλέκα αυτοκτονίας, βόμβες, εν συνόλω 9 γιάφκες.
Όταν βρίσκονται τέτοια πράγματα δεν αγγίζονται, αλλά καταστρέφονται πολύ γρήγορα επί τόπου με την τοποθέτηση ενός διαφορετικού εκρηκτικού κοντά τους και πυροδοτώντας το από μακριά. Αυτό παράγει επιπλέον εκρήξεις που τα Μέσα Ενημέρωσης θα άκουγαν· και το γεγονός ότι δεν υπήρξε καμία έκρηξη αποδεικνύει ότι ποτέ δεν βρέθηκαν γιλέκα αυτοκτονίας ή πρόσθετα εκρηκτικά πουθενά· όμως ανέφεραν ότι βρήκαν».

Υπάρχει κάποια Israeli Brussels Connection? (Ισραηλινή Σύνδεση με τις Βρυξέλλες;) Είναι ο Τρόμος του Βελγίου (Belgium Terror) "Made in Israel ";

Υπάρχει κάποια Ισραηλινή σύνδεση με τις Βρυξέλλες πίσω από την πρόσφατη επίθεση των Βρυξελλών; Κάθε φορά που συμβαίνει ένα γεγονός όπως αυτό, εμείς όχι μόνο πρέπει να αναρωτηθούμε αν ήταν μια επίθεση "ψεύτικης σημαίας", αλλά επίσης χρειάζεται να διερευνήσουμε το κίνητρο, τα μέσα, ποιος ήταν πίσω από αυτό, και συγκεκριμένα, αν οι ενδείξεις οδηγούν πίσω στο Σιωνισμό Rothschild και το Ισραήλ.

Γιατί; Επειδή το Ισραήλ έχει εμπλακεί σε τόσες πολλές επιχειρήσεις "ψεύτικης σημαίας" κατά τη διάρκεια των ετών. Γνωρίζουμε χωρίς αμφιβολία ότι επιτέθηκαν στο USS Liberty στο φως της ημέρας, παρά το γεγονός ότι ήταν σύμμαχος των ΗΠΑ εκείνη την εποχή. Υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι επιτέθηκε στην Ιαπωνία, εγκαθιστώντας βόμβες στη Φουκουσίμα (Fukushima) για να προκαλέσει την πυρηνική καταστροφή.  Ο οργανισμός κατασκοπείας της Mossad τους λειτουργεί με μυστικότητα και πονηριά, και έχει το σύνθημα "μέσω της εξαπάτησης, θα κάνεις πόλεμο".

Πρόσφατα, ιδιαίτερα τις 2 τελευταίες δεκαετίες ή περίπου, το Ισραήλ έχει απολύτως κατακτήσει την τέχνη της διάδοσης ενός νέου είδους τρομοκρατίας - της ισλαμικής τρομοκρατίας. Αυτό περιλαμβάνει τη δόλια δημιουργία μουσουλμανικών διμοιριών κρούσης, εκπαιδευόμενων, χρηματοδοτούμενων και ελεγχόμενων από το Ισραήλ, οι οποίες στη συνέχεια υποχρεούνται στην πραγματοποίηση διαφόρων επιθέσεων, έτσι ώστε να κάνουν τους Μουσουλμάνους να φαίνονται τρελοί και επικίνδυνοι, να κάνουν το Ισλάμ να φαίνεται κακό, να υποδαυλίζουν την Ισλαμοφοβία και το μίσος εναντίον όλων των μουσουλμάνων και να κάνουν πιο κοινωνικά και πολιτικά αποδεκτό για δυτικές χώρες όπως οι ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γαλλία, η Γερμανία και η Αυστραλία το να συμμετάσχουν σε πολέμους εναντίον μουσουλμανικών χωρών. 

Κοιτάξτε την πολύ στενή εμπλοκή του Ισραήλ στην ενορχήστρωση της 9/11. Με δεδομένη τη μακρά ιστορία των Σιωνιστικών επιχειρήσεων "ψεύτικης σημαίας", αξίζει να εξετάσει κανείς στενά κατά πόσον υπάρχει μια Ισραηλινή σύνδεση με την υπόθεση των Βρυξελλών... και τα στοιχεία δείχνουν ότι υπάρχει.

Το Κίνητρο - Δημόσια Οργή του Ισραήλ με το Βέλγιο σχετικά με τη "Made in Israel " Σήμανση

Τον Ιούνιο του 2015, αρκετά πολιτικά κόμματα στο Βέλγιο πρότειναν η Βελγική Κυβέρνηση, σύμφωνα με το BDS (Μποϊκοτάζ, Εκποίηση, Κύρωση) κίνημα εναντίον του Ισραήλ, επίσημα να απομονώσει και να μποϊκοτάρει εταιρείες που υποστηρίζουν τους Ισραηλινούς εποικισμούς στα παράνομα κατεχόμενα Παλαιστινιακά εδάφη. Είχαν, επίσης, προτείνει η κυβέρνησή τους να κάνει ένα ψήφισμα που να αναγνωρίσει επίσημα το κράτος της Παλαιστίνης (που έγινε τον Νοέμβριο του 2014). 

Αργότερα, το Νοέμβριο του 2015, η ΕΕ ανακοίνωσε ότι ορισμένα εμπορεύματα που παράγονται στα εδάφη που κατασχέθηκαν από το Ισραήλ στον πόλεμο του 1967, πρέπει να φέρουν την ένδειξη «made in settlements" και όχι "made in Israel", δεδομένου ότι ο τελευταίος όρος είναι τεχνικά και νομικά εσφαλμένος. Μετά από αυτό, το Ισραήλ θύμωσε με το Βέλγιο και την ΕΕ, εγείροντας όλα τα είδη άγριων ισχυρισμών και ύβρεων. Εδώ είναι ένα δείγμα:

"Κάθε φορά που η Ευρώπη στοχεύει τους Εβραίους είναι ένα σημάδι ότι ο αντισημιτισμός, η παραφροσύνη και η υποκρισία έχουν υπερισχύσει και αυτό θα οδηγήσει σε καταστροφή για ολόκληρο τον ελεύθερο κόσμο." - Avigdor Lieberman, υπερεθνικιστής πρώην υπουργός Εξωτερικών, στη σελίδα του στο Facebook, όπως αναφέρεται από NY Times

"Στο παρελθόν, οι Εβραίοι σημαδεύονταν με ένα κίτρινο μπάλωμα, και σήμερα κοιτάζουν να σηματοδέψουν τα προϊόντα μας. Η Ευρώπη, αντί να εξιλεωθεί για ό, τι έκανε πριν από 70 χρόνια, επαναλαμβάνει τις ίδιες ιδέες."- Ms Ben-Sadon, Οινοποιείο Tura στον οικισμό της Δυτικής Όχθης, στο ισραηλινό ραδιόφωνο, όπως αναφέρεται από την εφημερίδα NY Times

Κάθε φορά που το Ισραήλ δεν πετυχαίνει το δικό του, κραυγάζει «αντισημιτισμός!» Όταν το Ισραήλ δεν πετυχαίνει αυτό που θέλει στην Ευρώπη, παίζει επιπλέον την κάρτα ενοχής του Ολοκαυτώματος. Να τι είπε ο Ισραηλινός Υπουργός Επιστημών, Τεχνολογίας και Διαστήματος Ofir Akunis:

«Πολλοί στην Ευρώπη προτίμησαν να ασχοληθούν με την τρέλα να καταδικάζουν το Ισραήλ, να σημαδεύουν τα προϊόντα του και με το μποϋκοτάζ. Σε αυτό το διάστημα, κάτω από τη μύτη των πολιτών της ηπείρου, χιλιάδες εξτρεμιστικοί Ισλαμικοί τρομοκρατικοί πυρήνες έχουν αναπτυχθεί. "

Συμπτωματικά ή όχι, το ίδιο πράγμα συνέβη και πριν από την Charlie Hebdo επίθεση "ψεύτικης σημαίας" στο Παρίσι το 2015, η οποία είχε δακτυλικά αποτυπώματα της Ισραηλινής Mossad σε όλο αυτό. Και στις δύο περιπτώσεις, το Ισραήλ εξέφρασε δημόσια οργή για τις αποφάσεις και τις πολιτικές της Γαλλικής Κυβέρνησης, π.χ. το ψήφισμα της Γαλλικής Εθνοσυνέλευσης να αναγνωρίσει την Παλαιστίνη ως κράτος το Δεκέμβριο του 2014. Φαίνεται ότι, εάν ένα έθνος εκφράζει σοβαρή αντίσταση στο κακοποιό κράτος των Rothschild Ισραήλ, διατρέχει τον κίνδυνο να βιώσει μια «βολική» τρομοκρατική επίθεση. Γίνεται αυτό για να γνωρίζουν όλες οι χώρες ποιος κυβερνάει πραγματικά τον κόσμο;

Τα Μέσα - Ισραηλινή Ασφάλεια στο αεροδρόμιο του Βελγίου

Μια άλλη ενδιαφέρουσα Ισραηλινή σύνδεση των Βρυξελλών είναι το γεγονός ότι ήταν Ισραηλινή ασφάλεια υπεύθυνη στο αεροδρόμιο Zaventem του Βελγίου. Όπως αυτό το εξαιρετικό άρθρο πρώην Ισραηλινού υπεύθυνου των πληροφοριών ασφαλείας  στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών στα Signs Of The Times (σημεία των καιρών) δηλώνει ...

"Η αεροπορία και η εταιρεία γενικών υπηρεσιών ασφαλείας ICTS χειρίζεται επιχειρήσεις ασφαλείας στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών, τη σκηνή μιας βομβιστικής επίθεσης χθες το πρωί.  Η ICTS ιδρύθηκε το 1982 από πρώην μέλη της Shin Bet, πρακτορείου εσωτερικής υπηρεσίας ασφαλείας του Ισραήλ και των πρακτόρων ασφαλείας της αεροπορικής εταιρείας El Al, και έχει σημαντική παρουσία σε όλο τον κόσμο στην ασφάλεια αεροδρομίων...  

Πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου στην ICTS είναι ο Menachem J. Atzmon ... πρώην μέλος του κόμματος Likud, που κατηγορήθηκε και καταδικάστηκε το 1996 σε μια υπόθεση απάτης και υπεξαίρεσης σχετικά με την κατάχρηση κεφαλαίων που αντλήθηκαν από φιλανθρωπικές οργανώσεις. Ο Atzmon είναι επίσης ο διευθύνων σύμβουλος της λιμενικής αρχής του Rostock στη Γερμανία. "

"Αυτή δεν θα είναι, ωστόσο, η πρώτη φορά που η ICTS έχει τεθεί υπό έλεγχο για πιθανές παραλείψεις ασφάλειας που οδηγούν σε μια «μουσουλμανική τρομοκρατική επίθεση». Ως πάροχος υπηρεσιών ασφαλείας στο αεροδρόμιο Schiphol του Άμστερνταμ και της United Airlines και US Airways, το σύστημα ασφαλείας της εταιρείας επικρίθηκε για την πάλαι ποτέ κατά κάποιο τρόπο επίτρεψη του «βομβιστή εσωρούχων» (underwear bomber), Umar Farouk Abdulmutallab, να "γλιστρήσει μέσα» και να επιβιβαστεί στην πτήση  253 των Northwest Airlines  προς το Ντιτρόιτ με εκρηκτικές ύλες την ημέρα των Χριστουγέννων του 2009. "

Τον Δεκέμβριο του 2001, η ICTS άφησε επίσης τον "βομβιστή παπούτσι" Richard Reid να περάσει μέσα  σε πτήση με προορισμό το Miami στο Παρίσι, αφού τον είχαν βγάλει καθαρό μέσω της ασφάλειας στο αεροδρόμιο του Άμστερνταμ. Και ας μην ξεχνάμε τη συμμετοχή τους στις "ψεύτικες σημαίες" της 9/11 και 7/7, καθώς και τη σύνδεσή τους με το κέντρο ελέγχου του νου The Tavistock Institute:

"Στην ICTS επίσης κατά κάποιο τρόπο διέφυγαν αρκετοί από τους υποτιθέμενους αεροπειρατές της 9/11, οι οποίοι φέρονται να πέταξαν από το αεροδρόμιο Logan της Βοστώνης στις 11 Σεπτεμβρίου 2001. 
Η ICTS χειριζόταν επίσης την ασφάλεια για το δίκτυο λεωφορείων του Λονδίνου κατά τη διάρκεια των βομβιστικών επιθέσεων αυτοκτονίας της 7ης Ιουλίου του 2005. 
Στην πραγματικότητα, δύο από τις θυγατρικές της, η ICTS UK και η ICTS Europe Systems, έχουν τη βάση τους στο Tavistock House, στην Πλατεία Tavistock στο Λονδίνο, σκηνή του βομβαρδισμού των λεωφορείων  Stagecoach του Λονδίνου εκείνη την ημέρα. "

Σιωνιστικό Ισραήλ: Ευημερεί με τη Διάδοση της Ισλαμικής Τρομοκρατίας

Αν και δεν υπάρχει ακόμη καμία οριστική απόδειξη, αυτές οι ενδείξεις δείχνουν μια ισραηλινή σύνδεση με τις  Βρυξέλλες. Με το να κριτικάρουν άγρια όποιον δεν συμφωνεί με τη σιωνιστική ατζέντα της αρπαγής γης από την Παλαιστίνη, και με τον έλεγχο πληροφοριών και ασφάλειας σε όλο τον κόσμο (συμπεριλαμβανομένου του Βελγικού αεροδρομίου Zaventem), το Ισραήλ είχε το κίνητρο και τα μέσα για να διεκπεραιώσει αυτό που φαίνεται να είναι μια επίθεση "ψεύτικης σημαίας" στις Βρυξέλλες. Σαν ένας μάγος που δείχνει αλλού για ν' αποσπάσει την προσοχή του κοινού κατά τη διάρκεια ενός τεχνάσματος, το Ισραήλ είναι ο άρχοντας της εξαπάτησης. Πόσο ακόμα θα συνεχίσουμε να κατηγορούμε το ριζοσπαστικό Ισλάμ, όταν αυτό είναι μόνο ένα μέρος του προβλήματος και όχι η πρωταρχική αιτία και ο πραγματικός λόγος γι' αυτές τις ενέργειες ψεύτικης σημαίας;