ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Κυριακή, 13 Μαρτίου 2016

Ήρθε η ώρα να πονέσει και η Μέρκελ

Γερμανικές εκλογές: Χάνει 2 από τα 3 κρατίδια η Μέρκελ σύμφωνα με τα exit polls

Πληρώνει την πολιτική της στο προσφυγικό - μεταναστευτικό η καγκελάριος.
Στο 10 - 23% το ξενοφοβικό AfD

Η Χριστιανοδημοκρατική Ένωση (CDU) της Άγκελα Μέρκελ ηττήθηκε σε δύο από τα τρία κρατίδια όπου διεξήχθησαν σήμερα οι τοπικές εκλογές, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των exit polls που μεταδίδονται από τα γερμανικά τηλεοπτικά δίκτυα.

Η είσοδος του ξενοφοβικού κόμματος Εναλλακτική για την Γερμανία και στα τρία κοινοβούλια των περιφερειακών κρατιδίων όπου διεξήχθησαν οι βουλευτικές εκλογές είναι το πιο εντυπωσιακό στοιχείο της αναμέτρησης που πραγματοποιήθηκε υπό την σκιά της έντονης αντιπαράθεσης για την προσφυγική κρίση.

Το λαϊκιστικό και ξενοφοβικό κόμμα Εναλλακτική για τη Γερμανία (AfD) συγκεντρώνει από 10% έως 23% στις τρεις ψηφοφορίες αποδεικνύοντας ότι η καγκελάριος "πληρώνει" την πολιτική της στο προσφυγικό.
(πηγή)