ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Δευτέρα, 7 Μαρτίου 2016

Η Κύπρος έβαλε στην Ελλάδα τα "γυαλιά"!

Συγχαρητήρια!

Ευτυχώς τ' αδέλφια μας οι Κύπριοι δεν μας μοιάζουν! Δεν φιλοδοξούν να γίνουν πρωταθλητές του ΤΙΠΟΤΑ, όπως εμείς... Σε τρία χρόνια αυτοί βγήκαν από το μνημόνιο, ενώ εμείς οι άχρηστοι σε έξι χρόνια μπαίνουμε στο 3ο και φαρμακερότερο μνημόνιο!  

Έχω την αίσθηση (όχι ψευδαίσθηση) ότι, αν ο Τσίπρας δεν εκβίαζε εκλογές και συνέχιζε η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, θα είχαμε βγει από το μνημόνιο κι εμείς εντός του 2015. Και φυσικά δεν θα είχαμε φορτωθεί 80 δισ. πρόσθετο χρέος και ούτε θα είχαμε τα  capital controls. 
Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι δίνω άφεση αμαρτιών σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Αλλά η Αλήθεια πρέπει να Λέγεται.  Ας όψεται ο Αλέξης Τσίπρας!

Εκτός Μνημονίου και επίσημα η Κύπρος! 

Η ανακοίνωση του Eurogroup
Εκτός Μνημονίου βγαίνει και επίσημα πλέον η Κύπρος, έπειτα από όσα ανακοινώθηκαν επίσημα μετά το πέρας της συνεδρίασης του Eurogroup. Έπειτα από τρία χρόνια η Κύπρος τίθεται επίσημα εκτός του προγράμματος προσαρμογής, κάτι που ανακοίνωσε και επίσημα η επικεφαλής του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ, η οποία μάλιστα έδωσε και συγχαρητήρια.
Όπως αναφέρει στη δήλωσή της, η Κύπρος πέτυχε μια εντυπωσιακή εντυπωσιακή ανάκαμψη της οικονομίας στη διάρκεια των τελευταίων τριών ετών, ενώ επισημαίνει πως «η δημοσιονομική θέση έχει αποκατασταθεί και βρίσκεται σε βιώσιμο δρόμο, ενώ το δημόσιο χρέος βρίσκεται σε πτωτική πορεία». 

Συγχαρητήρια όμως στην Κύπρο έδωσαν τόσο ο επικεφαλής του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ και ο Πιερ Μοσκοβισί σε δηλώσεις τους αμέσως μετά το τέλος του Eurogroup.
Την είδηση της εξόδου της Κύπρου από το Μνημόνιο επιβεβαίωσε επίσημα με ανάρτησή του στο twitter και ο υπουργός Οικονομικών της Κύπρου με ανάρτησή του στο twitter:
«Η Κύπρος εκτός Μνημονίου. Συνεχίζουμε την προσπάθεια με σοβαρότητα, μακριά από λαϊκισμούς και λάθη του παρελθόντος», ανέφερε χαρακτηριστικά. (πηγή)