ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Σάββατο, 5 Μαρτίου 2016

Κ. Κυριακόπουλος: Η χώρα έχει παραδοθεί στον ισλαμικό εφιάλτη

Τρία ερωτήματα κλειδιά σε μια κυβέρνηση
που οδηγεί τον τόπο σε εθνική τραγωδία

Μια επικίνδυνη και μοιραία ψευδαίσθηση διαπερνά και σηματοδοτεί τους χειρισμούς αυτής της κυβέρνησης, που παραμυθιάζεται και παραμυθιάζει πως σε επίπεδο εθνικής ασφάλειας διατηρεί τον έλεγχο στο λαθρομεταναστευτικό...

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Αυτή η επικίνδυνη πολιτική συντροφιά, που δε δίστασε να κουρελιάσει την ελπίδα της κοινωνίας που υποδέχτηκε αφελώς με πανηγυρισμούς και με "ανάσες αξιοπρέπειας" τον ερχομό της στην εξουσία...

Αυτή η επικίνδυνη πολιτική συντροφιά που δε δίστασε να ακυρώσει τον εαυτό της, και την έκφραση ενός λαού που τον έσυρε στο πιο κίβδηλο δημοψήφισμα όλων των εποχών...

Σήμερα βουλιάζει στη περιδίνηση μιας ακόμη πολιτικής απάτης - πρωτοφανούς και επικίνδυνης - που σύρει τον τόπο με μαθηματική ακρίβεια σε κορυφαία εθνική τραγωδία.

Αυτή τη στιγμή, ορδές ισλαμιστών εισβολέων που είτε παρκάρονται σε καταυλισμούς που είναι διάσπαρτοι σε όλη τη χώρα, είτε παραμένουν καθηλωμένοι στο ορμητήριο της Ειδομένης, με την ελπίδα να διαβούν το συρματόπλεγμα των ονείρων τους, καταφέρνουν ακόμη να συντηρούν την προσδοκία, κι αυτό  λειτουργεί κατευναστικά προς... στιγμήν αλλά για πόσο???
  • Τι θα γίνει όταν η προσδοκία καταρρεύσει οριστικά στο μυαλό των ανθρώπων???
  • Τι πρόκειται να συμβεί όταν μοναδική διέξοδος για όλους αυτούς θα είναι το πλιάτσικο στις πόλεις που τους φιλοξενούν???
  • Τι πρόκειται να συμβεί όταν οι όταν οι αγκιτάτορες της πολιτικής θρησκείας του μίσους, αποφασίσουν να ενεργοποιήσουν ανθρώπινες βόμβες που είναι διάσπαρτες σε όλη την επικράτεια??? 
Ας μη μασάμε λοιπόν την ψευδαίσθηση και το παραμύθιασμα που σκόπιμα καλλιεργούν οι ελεεινοί που έφεραν τον τόπο μπροστά σε μια απρόβλεπτη τραγωδία.

Κανένας έλεγχος δεν υπάρχει... Καμία δυνατότητα διαχείρισης και κανένα σχέδιο ικανό να προλάβει τα χειρότερα δεν έχει εκπονηθεί.
Η πατρίδα έχει αφεθεί στην τύχη της... 
Το πολιτικό σύστημα στο σύνολό του αδυνατεί να αναλάβει τις ευθύνες του... 
Η χώρα έχει παραδοθεί στον ισλαμικό εφιάλτη... 
Κι αν δεν αφυπνιστούμε άμεσα, τα χειρότερα δεν είναι απλά προ των πυλών, αλλά είναι ζήτημα χρόνου - ελάχιστου χρόνου - το πότε ακριβώς θα ξεσπάσουν.