ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2016

Ξεκαρδιστικό το σπαραξικάρδιο σόου του Καμμένου!


Σιγά τα ωά του Μουζάλα, βρε καμένε από χέρι, Καμμένε! Είπε ο Μουζάλας, εκ παραδρομής ή από συνήθεια, τη FYROM Μακεδονία κι έσταξε η ουρά του γαϊδάρου!
Βέβαια ο εν πολλαίς προδοσίαις περιπεσών Καμμένος, και πολλάς καμήλους καταπιών, ευρισκόμενος δε στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού για τα όσα προδοτικά συμβαίνουν στη χώρα μας από την ξεπουλημένη κατοχική συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, άδραξε την ευκαιρία ίνα διυλίσει τον κώνωπα, μπας και περισώσει κάτι από την χαμένη του εθνική αξιοπρέπεια.
Βαβαί, παπαί, κατακαημένε Καμμένε! Το φύλλο συκής που άρπαξες για να κρύψεις τη γύμνια σου δεν σε καλύπτει, ει μη μόνον στα μάτια κάποιων ψεκασμένων οπαδών που σου απέμειναν. Ζητάς την παραίτηση Μουζάλα για το ολίσθημά του, ενώ θα έπρεπε να παραιτηθείς εσύ για την εθνική προδοσία στην οποία συνέπραξες.
«Είναι πάρα πολύ σοβαρό το θέμα... Ο κ. Μουζάλας δεν έχει την εμπιστοσύνη μας. Οι σχέσεις μας με τον κ. Τσίπρα είναι ξεκάθαρες, η κυβέρνηση έχει την εμπιστοσύνη μας, ο κ. Μουζάλας δεν την έχει» υπογράμμισε ο κ. Καμμένος.

Εύγε σπουδαιογελοίε ψευτοπατριώτη! Ώστε ο διεθνιστής από τα γεννοφάσκια του Αλέξης Τσίπρας έχει την εμπιστοσύνη σας, ε; Μα προφανώς! Αφού έκανες γαργάρα τη δήλωση Τσίπρα ότι δεν υπάρχουν θαλάσσια σύνορα, αφού παραδώσατε γη και ύδωρ στους Τούρκους φέρνοντας το ΝΑΤΟ στο Αιγαίο - όταν μάλιστα ο ίδιος ο Γ.Γ. Γενς Στόλτενμπεργκ δήλωσε ότι «δεν αποτελεί στόχο των νατοϊκών πληρωμάτων η ανακοπή ή επαναπροώθηση των λεμβών που μεταφέρουν πρόσφυγες και/ή μετανάστες» - και τοποθετώντας Τούρκους χωροφύλακες στα Ελληνικά νησιά, τώρα σου ξίνισε μια αφελής δήλωση του Μουζάλα και ζητάς την παραίτησή του! Ίσως θέλεις να επαναφέρεις στη θέση του την Τασία...

Δεν σε ενόχλησαν, Πάνο Καμένε, προηγούμενες δηλώσεις του Μουζάλα που αποτελούν ανοιχτή πρόσκληση στους πρόσφυγες και μετανάστες, όπως ότι (παρά τις περιπολίες του ΝΑΤΟ και την υποτιθέμενη συνεργασία της Τουρκίας) οι ροές θ' αυξηθούν μόλις φτιάξει ο καιρός, ότι θα φτάσουν τους 150.000 οι πρόσφυγες, ότι πολλοί απ' αυτούς θα μείνουν μόνιμα στη χώρα μας, ότι τα σύνορα των ευρωπαϊκών χωρών θα μείνουν για πάντα κλειστά - κι αυτό εν αναμονή της αυριανής Συνόδου Κορυφής της ΕΕ για τελικές αποφάσεις!

Αυτά δεν σε ενόχλησαν, Πάνο Καμμένε, όχι μόνο επειδή δεν καταλαβαίνεις τη σημασία τους αλλά διότι είναι θέματα που δεν πουλάνε. Άρπαξες λοιπόν την ευκαιρία της ατυχούς δήλωσης του Μουζάλα για να κάνεις εθνικοκομματικό σόου, για να μας δείξεις πόσο πατριώτης είσαι, υποκριτή!
Εκτός κι αν επιδιώκεις κάποια ηρωική έξοδο από τη συγκυβέρνηση της εθνικής συμφοράς, Πάνο Καμμένε.

Ωστόσο, όποια κι αν είναι η απόφασή σου, δεν εξαγνίζεσαι από τις κωλοτούμπες σου. Η ιστορία θα σε καταγράψει ως επικυρώσαντα την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας και νομιμοποιήσαντα τα δύο πρώτα εξοντωτικά μνημόνια με την υπογραφή του τρίτου δολοφονικού μνημονίου.

**********
Δείτε το επόμενο video, όπου από το 28:24 λεπτό και μετά ο ίδιος ο Πάνος Καμμένος αποκαλεί τα Σκόπια "Μακεδονία".