ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2016

Η Ελλάδα τελείωσε και την τελείωσαν οι κάτοικοι ΡΑΓΙΑΔΕΣ

Ραγιάδες: Τρολάκια του Διαδικτύου

Το ότι η Ελλάδα έχει σιδηροδρομικά αποκοπεί από την Ευρώπη
 φαίνεται να μην ενδιαφέρει κανέναν! 
Ηώ Αναγνώστου

Έχει γεμίσει το facebook ΡΑΓΙΑΔΕΣ τρολάκια, όπως την εποχή του δημοψηφίσματος των πολιτικών "πρώτη φορά γάμησε τα".

Γιατί είναι εγκλωβισμένοι στην Ειδομένη οι μετανάστες; 
Εγκλωβισμένος είσαι όταν δεν μπορείς να κινηθείς προς καμία κατεύθυνση. Αυτοί…
"ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΟΣ" o Τσίπρας δεν είπε επί λέξει, προεκλογικά. Είπε: «Ποια σύνορα; Έχει η θάλασσα σύνορα και δεν το ξέρουμε;». 
Κι όμως τον ψήφισαν για πρωθυπουργό οι ΡΑΓΙΑΔΕΣ!!

Το πρόβλημα στην Ελλάδα δεν είναι οι πολιτικοί τραβέλια αλλά οι ΡΑΓΙΑΔΕΣ που τους ανέχονται και τους χειροκροτούν. Η Ελλάδα τελείωσε και την τελείωσαν οι κάτοικοι ΡΑΓΙΑΔΕΣ που την μολύνουν σαν καρκινικά κύτταρα, σαν μούχλα πάνω σε σάπιο ξύλο.

Θα ζήσουμε στιγμές αποκάλυψης με τους χιλιάδες μουσουλμάνους, όταν ο ΡΑΓΙΑΣ- ανθρωπιστής καταλάβει ότι όλοι αυτοί δεν είναι περαστικοί αλλά θα μείνουν εδώ κι όταν οι μουσουλμάνοι αρχίσουν να ζητάνε τζάμπα σπίτια, επιδόματα, τζαμιά, να μην υπάρχει στα σχολεία χοιρινό... Ήδη μουσουλμάνοι στην Καβάλα αρνήθηκαν να δεχτούν οδηγίες από γυναίκα διοικητή και οι ΡΑΓΙΑΔΕΣ την άλλαξαν!!!

«Πρώτη φορά αριστερά» συντρόφι, θα την πιεις μέχρι τέλους.”

Αυτό το κείμενο με την φωτογραφία είχε 1890 αναφορές στο facebook από Τρολάκια- ΡΑΓΙΑΔΕΣ που ενοχλήθηκαν. Δεν πειράζει … Σε λίγο θα βλέπουν το κεφάλι τους μακριά από το σώμα τους 2-3 λεπτά πριν ψοφήσουν, μα θα 'ναι ήδη αργά.

Τι σχεδιάζουν τάχα; Εξαπολύουν προειδοποιητικές βολές για να πιάσουν «πόστο» και να φιμώσουν στόματα, όποια και αν είναι η κατάληξη με τους επαγγελματίες λαθρομετανάστες βοθρολύματα που στέλνει η Τουρκιά να καταλάβουν την Ελλάδα στην γενικότερη πολιτική της, του Παντουρκισμού.

Οι αληθινοί άνθρωποι πρόσφυγες που χρήζουν βοήθειας δεν είναι ούτε το 10% αυτών.
Σε οποιοδήποτε hot spot πας, βλέπεις ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ ότι το 80% αυτών που είναι εκεί, απέχουν παρασάγγας από τον ορισμό του μετανάστη ή του πρόσφυγα.
Τα πολιτικά τραβέλια απ’ την άλλη, έχουν συνηθίσει στους διθυράμβους και τα «λιβάνια» και τώρα που το κλίμα αλλάζει, δεν αντέχουν την κριτική. Φυσικά, σαφώς και δεκτή η κριτική στην όποια άποψη, σαφώς και ελεύθερη η διατύπωση της όποιας διαφωνίας. Άλλο όμως διαφωνώ μαζί σου και άλλο σου απαγορεύω να διαφωνείς μαζί μου. 
Χώρια που είναι ανίκανοι να μιλήσουν με άποψη, πέρα από μουγκανίσματα.

Η δικτατορία της βλακείας των άψυχων είναι από τους βασικούς κανόνες των τσιμεντουπόλεων. Όσο μεγαλώνει η επισκεψιμότητα και η κίνηση μιας πληροφορίας τόσο αυξάνεται και ο αριθμός των τρολ.
Η Συναισθηματική Πανούκλα είναι κύριο γνώρισμα του ανθρώπινου ζώου και χαρακτηρίζει κυρίως τους παρασιτικούς που βολεύονται στη θαλπωρή των δεσμών τους και άρα τους ενοχλεί η αλήθεια, που είναι συνήθως επώδυνη. Άλλοι πάλι δεν αντέχουν τον κόπο της αναζήτησης. Μα, δυστυχώς, η γνώση (και κατ’ επέκταση η αλήθεια) ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ με κόπο, έρευνα, μελέτη, διάκριση και δεκάδες άλλα χαρακτηριστικά που είναι άγνωστες λέξεις για τα τρολάκια.

Μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες: Ένα στημένο παιχνίδι

ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!!! ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ

Ή είναι ανίκανοι να ελέγξουν μια χούφτα δουλέμπορους στα παράλια της Μεσογείου ή μας δουλεύουν κανονικά!

Μας τα 'χουν κάνει τούμπανο με τους “πρόσφυγες που είναι εγκλωβισμένοι” και μπλα μπλα μπλα … λες κι όλοι σε αυτή την χώρα είναι λοβοτομημένες καρικατούρες σαν τα μούτρα τους. Οι παρασιτικοί είναι ικανοί να κατηγορήσουν τον Κολοκοτρώνη, τον Ανδρούτσο, τον Καραϊσκάκη, τον Βαρβάκη, την Μπουμπουλίνα ως ξενοφοβικούς και ρατσιστές !!!

Γιατί ΔΕΝ είναι εγκλωβισμένοι στην Ειδομένη οι μετανάστες; Εγκλωβισμένος είσαι όταν δεν μπορείς να κινηθείς προς καμία κατεύθυνση. Αυτοί δεν εμποδίζονται από κανέναν, μπορούν να κινηθούν σε οποιαδήποτε κατεύθυνση, εκτός από εκείνη προς τη Δυτική Ευρώπη. Άρα, αν είναι εγκλωβισμένοι σε κάτι, είναι στον φανατισμό τους.

Και γιατί θέλουν να πάνε στην Ευρώπη; Επειδή λαχτάρησαν τις ελευθερίες και την ανεξιθρησκεία του ευρωπαϊκού πολιτισμού; Όχι βέβαια! Το μόνο που θέλουν από την Ευρώπη είναι οι κοινωνικές παροχές: τρώμε, πίνουμε τζάμπα, παίρνουμε τα κοινωνικά επιδόματα και σε μερικά χρόνια επιβάλλουμε την σαρία !!! Έεε δεν είναι όλοι στην Ευρώπη ΡΑΓΙΑΔΕΣ· υπάρχουν και κράτη με αρχές, αξίες, σεβασμό στους πολίτες τους, νόμους και ΣΥΝΤΑΓΜΑ, δεν είναι παντού “μπάτε σκύλοι αλέστε”.

Εμείς σαν λαός είμαστε εγκλωβισμένοι και έρμαια στην ασύστολη ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ των ΜΜΚ της Συγκινησιακής Πανούκλας, που κάνουν διαγωνισμό γλειψίματος στα πολιτικά τραβέλια.

ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΟΣ

11.000.000 Έλληνες και 120.000 εισβολείς (λαθρομετανάστες) αναζητούν οδό διαφυγής από την Ελλάδα!

Το ελληνικό κράτος αντιμετωπίζει υπαρξιακό πρόβλημα.

ΥΠ’ ΟΨΙΝ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΠΑΡΑΝΟΪΚΗΣ 5ης ΦΑΛΑΓΓΑΣ: [Δημήτρης Χορόσκελης] Σύντροφοι κερδίσατε, η Αριστερή Αστυνομία της Σκέψης κυριαρχεί πλέον σε ολόκληρη τη Δύση!!! Σας έχω καλά νέα: χάρη στην άοκνη δράση σας ο καπιταλισμός πέθανε, πάμε σε μια μεσαιωνική πολυπολιτιστική νεο-φεουδαρχία με την Ευρώπη γεμάτη μικρά φέουδα σουνιτών, σιϊτών, σαλαφιστών, ουαχαμπιτών, καθολικών, προτεσταντών, ορθοδόξων, κλπ., διαφόρων εθνικοτήτων και άκρως εχθρικών το ένα προς το άλλο!!! 

Προλαβαίνετε να αυτοκτονήσετε για να μην το δείτε!!! Αν και ποιος έχασε τη διαλεκτική σκέψη για να τη βρείτε εσείς: και τότε ακόμη θα λέτε ότι φταίνε ο καπιταλισμός και η κακιά Δύση!!!

Κι επειδή συγκρίνετε όπως πάντα τα ΑΝΟΜΟΙΑ, ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΑΡΧΕΣ ΑΞΙΕΣ, ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ. Αυτόν τον πολιτισμό τον μετέφεραν όπου πήγαν… ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΑΡΧΕΣ ΑΞΙΕΣ και ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ 
… Ας μου πει κάποιος ποιον πολιτισμό κουβαλούν στα μπαγκάζια τους οι εισβολείς ισλαμπταλιμπάν που εποικίζουν την Ελλάδα; 

Αλήθεια ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ; … Η ανικανότητα ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗΣ και η ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ είναι πολύ σοβαρή ψυχική – διανοητική νόσος να το προσέξετε.

Η “ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ” ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ 


Με κίνδυνο της ζωής τους φόρεσαν κρυφές κάμερες και κατέγραψαν όσα έβλεπαν στους δρόμους της πόλης από όπου εφορμούν οι τζιχαντιστές. Ένα βίντεο – ντοκουμέντο κατέγραψαν δύο γυναίκες από την Συρία στην πόλη Ράκα, την πρωτεύουσα του Ισλαμικού Κράτους. 
Με κίνδυνο της ζωής τους, φόρεσαν κάτω από τις μπούργκες κρυφές κάμερες και, τηρώντας τους κανόνες κυκλοφορίας που έχουν επιβάλλει οι τζιχαντιστές για τις γυναίκες, δηλαδή καλυμμένες από ύφασμα σε κάθε εκατοστό του σώματός τους, συνοδευόμενες από άντρες, κατέγραψαν όσα μπορούσαν να δουν από την «καθημερινή» ζωή στην καρδιά, το κέντρο επιχειρήσεων του Ισλαμικού Κράτους. 
Οι γυναίκες αφηγούνται τις καταστάσεις στην Ράκα, και δείχνουν πως στους δρόμους κυκλοφορούν κυρίως άντρες, πως η κίνηση είναι η ελάχιστη, ενώ στο υλικό φαίνεται ακόμα και ένας άντρας να εκτελείται από τους φρουρούς τους σε δημόσια θέα. Οι γυναίκες περιγράφουν πώς, κατά τις δημόσιες εκτελέσεις, άντρες πυροβολούνται στο κεφάλι από τους φρουρούς, οι οποίοι στην συνέχεια τους αποκεφαλίζουν, καρφώνουν τα κεφάλια επιδεικτικά για να τα βλέπουν όλοι και πετούν τα σώματα στο δρόμο για να τα πατήσουν τα αυτοκίνητα. 
Σε άλλο σημείο του βίντεο φαίνεται πως οι τζιχαντιστές έχουν «μουτζουρώσει» με μαύρο μαρκαδόρο γυναικεία πρόσωπα σε διαφημίσεις καλλυντικών που υπήρχαν πριν την εισβολή τους στην πόλη. 
Το βίντεο προβλήθηκε από το σουηδικό κανάλι Expressen TV, ενώ εκεί αναφέρεται επίσης πώς οι τζιχαντιστές κλέβουν τις ταυτότητες Σύρων πολιτών και περνούν αρχικά στην Τουρκία και κατόπιν στην Ευρώπη ως πρόσφυγες!

ΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ας σταματήσουν να αποκαλούν τους ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, μετανάστες ή πρόσφυγες· δεν είναι ούτε το ένα, ούτε το άλλο.
Πρόσφυγας: ονομάζεται εκείνος που φεύγει από την χώρα του σε καιρό πολέμου και πάει σε μια χώρα με ειρήνη. Αυτή είναι η Τουρκιά, γιατί είναι χώρα σε ειρήνη, κι από 'κει μας τους στέλνει πεσκέσι.
Μετανάστης: είναι αυτός που ΝΟΜΙΜΑ πάει σε μια άλλη χώρα για να εργαστεί, κλπ.

Όλα αυτά λοιπόν τα...  είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ, γιατί όλοι μπαίνουν στην Ελλάδα παράνομα και χωρίς βίζα. Μάθετε επιτέλους Ελληνικά αγράμματοι ραγιάδες.

ΞΕΡΩ ότι είστε οι περισσότεροι ανίκανοι να καταλάβετε τι γράφω όπως και να ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ …  ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ, δηλαδή, που παίζεται μπροστά στα μάτια σας, ας είναι … καλοφάγωτοι.

Ηώ Αναγνώστου 

 Πηγή