ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Τρίτη, 15 Μαρτίου 2016

Η Ρωσία πιστεύει ότι η Ελλάδα έχει γίνει στόχος για αποσταθεροποίηση


Ο Πούτιν τα «Έσουρε» τηλεφωνικώς στον Τσίπρα! 

Ο Διάλογος που ξέρανε το Λαιμό του Τσίπρα, και του Χρειάστηκαν Αρκετά Ποτήρια Νερό!
Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν είχε την Πέμπτη (10/03/2016) ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν από το Μέγαρο Μαξίμου (και έβγαλαν στην δημοσιότητα όσα εκείνοι θέλουν να μαθευτούν) αντικείμενο της συζήτησης ήταν οι περιφερειακές εξελίξεις, με έμφαση στο Συριακό και το προσφυγικό. Παράλληλα συζητήθηκαν και θέματα σχετικά με της οικονομικές και ενεργειακές σχέσεις Ελλάδας – Ρωσίας.

Τι είπε ο Πούτιν στον Τσίπρα, και του ξέρανε το λαιμό;
Του χρειάστηκαν αρκετά ποτήρια νερό!

Καταρχάς ό,τι γράφω θεωρήστε το ψέμα και σενάριο, και στην πορεία θα δούμε ποια είναι ψέματα και ποια σενάρια.

Ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν στην τηλεφωνική συνομιλία με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ήταν αρκετά κυνικός, λιγομίλητος, και με διάθεση να προσγειώσει στην πραγματικότητα τον ενθουσιώδη Έλληνα Πρωθυπουργό.

ΣΟΚ Νο 1: Πούτιν σε Τσίπρα: Ο πόλεμος στην Συρία οδεύει προς το τέλος του, οι τρομοκράτες ισλαμιστές και το ψευδοκράτος τους τρέχουν να σωθούν στα σύνορα της Τουρκίας, 
ΑΛΛΑ, δεν πρόκειται να ανακουφιστεί η Ελλάδα με την λήξη του πολέμου στην Συρία όσον αφορά το μεταναστευτικό! Διότι η Ρωσία πιστεύει ότι η Ελλάδα έχει γίνει στόχος να αποσταθεροποιηθεί!

ΣΟΚ Νο 2: Έρχεται νέα στρατιωτική επέμβαση στην Λιβύη, με νέο κύμα Μεταναστών προς την Ελλάδα!

ΣΟΚ Νο 3: Δεν μπορούμε να μιλήσουμε ουσιαστικά με την Κυβέρνησή σας για θέματα οικονομίας και ενέργειας, γιατί:

  • Πρώτον: Είστε μια αδύναμη Κοινοβουλευτική Κυβερνηση, που οι δανειστές σας επιδιώκουν την πτώση της! 
  • Δεύτερον: Μια οικουμενική Κυβέρνηση θα είναι κάτω από τον έλεγχο των δανειστών! 
  • Τρίτον: Έχουμε μιλήσει με αρκετές Ελληνικές Κυβερνήσεις, με αρκετή Κοινοβουλευτική δύναμη-πλειοψηφία «π.χ., Κυβέρνηση Καραμανλή» για θέματα όπως τους Αγωγούς, και έχουμε υπογράψει αρκετές συμφωνίες, που όμως έμειναν στα χαρτιά από την κάθε νέα Κυβέρνηση που ανέβαινε στην εξουσία στην Ελλάδα!

ΣΟΚ Νο 4: Οι Σύμμαχοί σας αποφάσισαν ότι η Τουρκία έχει πιο μείζονα στρατηγική σημασία αυτή την στιγμή από την Ελλάδα, ως υποτιθέμενο στρατιωτικό αντίβαρο στην Ρωσία, με την Ρωσία να θέλει να βοηθήσει την Ελλάδα, αλλά να μην επιθυμούν κάτι τέτοιο οι πολιτικοί ηγέτες των Κομμάτων στην Ελλαδα!

ΣΠΥΡΟΣ ΠΡΙΦΤΗΣ 

(πηγή)