ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2016

Οι αριθμοί των προσφυγο-μεταναστών ξεπερνούν τις δυνατότητες της χώρας


Βουλιάζουν τα νησιά από τους “πρόσφυγες” 
- Τους 9.000 αγγίζουν σε Λέσβο, Χίο και Σάμο

 Στους 44.035 ο συνολικός αριθμός σύμφωνα με τις «επίσημες» μετρήσεις
 - 8.750 βρίσκονται σε Λέσβο, Χίο και Σάμο

 Χωρίς κανένα εμπόδιο και με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζουν να φτάνουν δεκάδες βάρκες με λαθρομετανάστες στα ελληνικά νησιά, που βρίσκονται και πάλι σε οριακό σημείο.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Συντονιστικού οργάνου της κυβέρνησης (για τα οποία έχουμε επιφυλάξεις), μόνο χθες έφτασαν σε Λέσβο, Χίο και Σάμο περί τους 2.700 πρόσφυγες, με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή στα νησιά να βρίσκονται σχεδόν 9.000 άνθρωποι!

Το ιδιότυπο «εμπάργκο» που έχει επιβάλλει η κυβέρνηση δεν επιτρέπει στους «πρόσφυγες» να αναχωρήσουν προς την κεντρική Ελλάδα, παρά το ότι οι δομές στα τρία αυτά νησιά ειδικά, έχουν προ πολλού ξεπεράσει τις δυνατότητές τους.

Συνολικά, βάσει της σημερινής καταμέτρησης, οι απρόσκλητοι σε όλη τη χώρα είναι 44.035, αριθμός μεγαλύτερος από κάθε άλλη φορά. Δεδομένου ότι η κυβέρνηση συνεχίζει να «μετρά» στον καταυλισμό της Ειδομένης σταθερά 12.000 ανθρώπους, είναι ξεκάθαρο πως μεγαλώνει ο αριθμός όσων φιλοξενούνται σε άλλους χώρους ανά την χώρα.
Σχεδόν 11.000 άνθρωποι βρίσκονται στην Αττική, ενώ στην Βόρεια Ελλάδα, περί τους 23.000.

Αναλυτικά τα στοιχεία τα οποία παραθέτουμε με κάθε επιφύλαξη:

(πηγή)