ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Τρίτη, 5 Απριλίου 2016

Μετανάστες-φακίρηδες έγιναν... αόρατοι στο Ρεζιλιστάν-Μαζοχιστάν!


Τώρα οι λαθρομετανάστες "μαγικές" τέχνες κατεργάζονται!
Ούτε ένας, ούτε δύο ούτε τρεις! Εκατό λαθρομετανάστες-φακίρηδες εξαερώθηκαν! Κι έτσι δεν μπορούν ούτε τα ελικόπτερα  να τους εντοπίσουν από αέρος, αφού κατέστησαν άυλοι!
Άλλο τώρα αν βοηθήθηκαν στην "εξαέρωση" από ντόπιους αλληλέγγυους "φρουρούς" με το αζημίωτο...
Ιδού το "θαύμα"!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ 100 ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!!!

Πάνω από 200 πρόσφυγες και μετανάστες παραμένουν, για πέμπτη συνεχή ημέρα, στο λιμάνι της Χίου. Ωστόσο ακυρώθηκαν οι προγραμματισμένες για σήμερα και αύριο επαναπροωθήσεις μεταναστών στο Δικελί της Τουρκίας, καθώς "εξαφανίστηκαν"τα περίπου 100 άτομα που ήταν προγραμματισμένα να μεταφερθούν στην Τουρκία. 
Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Όπως μετέδωσε ο δημοσιογράφος της εφημερίδας Πολίτης, Παντ. Φύκαρης, τα περίπου 100 άτομα ήταν καταγεγραμμένα μέσα στο hot spot του νησιού. Μέσα στην όλη αναστάτωση που δημιουργήθηκε από την "απόδραση" των μεταναστών από το κέντρο φιλοξενίας στο λιμάνι, τα άτομα αυτά εξαφανίστηκαν.

Το πλοίο της εταιρείας που έχει μισθωθεί για τη μεταφορά των μεταναστών στην Τουρκία παραμένει στο λιμάνι, ενώ χθες έφτασε στο νησί επιπλέον ενίσχυση με φρουρούς της Frontex.

Η δημοτική αρχή σήμερα θα έχει συνεργασία με εθελοντικές και μη κυβερνητικές οργανώσεις προκειμένου να εκκενωθεί το λιμάνι. Χθες έφυγαν 66 άτομα από τη Χίο για το Δικελί, ενώ τα τελευταία δύο 24ωρα έφτασαν στο νησί από τα τουρκικά παράλια περίπου 400 άτομα.

(πηγή)