ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Πέμπτη, 14 Απριλίου 2016

Αχιλλέας Μ. Πεκλάρης: αθώος αλληλέγγυος ή "αλληλέγγυος" σε αποστολή;

Προσωπικά δεν πιστεύω ότι πίσω από όλα τα κακά, στραβά κι ανάποδα του πλανήτη βρίσκονται οι Εβραίοι, κι ότι τα άλλα έθνη είναι αγγελούδια. Κάθε άλλο, αφού όλα τα έθνη έχουν ανακηρύξει ως de facto Θεό τους και προσκυνάνε τον Μαμμωνά, το βλοσυρό "θεό" του χρήματος και της ύλης!  Ούτε συντάσσομαι με εκείνους που δαιμονοποιούν συλλήβδην όσους έχουν δεσμούς και φιλία με το Ισραήλ.
Ωστόσο, το άρθρο που παραθέτω στη συνέχεια, αν και φανερά προκατειλημμένο, δίνει κάποια ερεθίσματα για περαιτέρω διερεύνηση του μυστηρίου των "αλληλέγγυων" που δρουν ανεξέλεγκτα στη χώρα μας, δήθεν για να προστατέψουν τους πρόσφυγες.


ΤΟ «ΠΡΟΦΙΛ» ΕΝΟΣ …ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥ

Πίσω από την «Ισλαμοποίηση» οι Εβραίοι

Δηλώνει με υπερηφάνεια το όνομά του Αχιλλέας Μ. Πεκλάρης αλλά και τους δεσμούς του με το Ισραήλ έχοντας χαράξει στο μπράτσο του, στα εβραϊκά ασφαλώς, το «διαβατήριο» που άνετα του ανοίγει κάθε πόρτα της «Μοσάντ»!
Φυσικά και ο Αχιλλέας Μ. Πεκλάρης καταθέτει τα διαπιστευτήριά του στο διεθνιστικό αντιφασιστικό λόμπυ και δεν παραλείπει καμία αναφορά, που τον κάνει “persona grata” στον διεθνή εβραϊσμό!

Όπως ο ίδιος ομολογεί, εκπαιδεύτηκε στο εβραϊκό κιμπούτζ Yotvata που βρίσκεται στην έρημο Arava στο νότιο Ισραήλ όπου «εγκαίρως» (2013) έμαθε πώς οργανώνεται ένα πολυεθνικό κοινόβιο, πως μεθοδεύεται η πολυφυλετική «συμβίωση» και πολλά άλλα ενδιαφέροντα «κεφάλαια» για μια επιτυχημένη αλλοίωση του πληθυσμού μιας κοινωνίας.

Ο Αχιλλέας Μ. Πεκλάρης μόχθησε στο κιμπούτζ Yotvata το 2013 πριν αποδείξει στην Μυτιλήνη το 2015 ότι έμαθε καλά το μάθημά του οργανώνοντας την «ροή» των… προσφύγων και το ελλαδικό κιμπούτζ «ΧΩΡΙΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» όπου τα… κατάφερε μια χαρά.

Στο Ισραήλ ο Αχιλλέας Μ. Πεκλάρης άφησε τις καλλίτερες εντυπώσεις σε εκπαιδευτές και φίλους και ο ίδιος δεν παρέλειψε να καταθέσει και δήλωση πίστεως στο Δυτικό Τείχος που υποχρεώνονται να τιμήσουν όλοι οι πράκτορες της Μοσάντ πριν αναλάβουν κάποιαν επίσημη υπηρεσία οπουδήποτε στο κόσμο.

Σημαντικοί οι φίλοι του Αχιλλέα Μ. Πεκλάρη στο Ισραήλ, μεταξύ αυτών και ο Eldad Evenor για τον οποίο θα μπορούσαν να σημειωθούν πολλά και ενδιαφέροντα…

Άλλωστε στο Ισραήλ, μια μεγάλη εκστρατεία διεισδύσεως στην Ελλάδα προετοιμάστηκε προσεκτικά από χρόνια και εντάθηκε μετά την εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία! Και ο «κύκλος» του Αχιλλέα Μ. Πεκλάρη με πολλά και ενδιαφέροντα πρόσωπα, θα μπορούσε να μας πει πολλά.

Η οικογενειακή καταβολή του Αχιλλέα Μ. Πεκλάρη λίαν αστική και ευκατάστατη. Παππούς του ο Δημήτρης Α. Κυρίτσης (θα υπάρξει σχετικό αφιέρωμα) από τους πλέον κοσμοπολίτες της εποχής του με πολύ παχύ πορτοφόλι. Τέκτων!

Μπαμπάς του Αχιλλέα Μ. Πεκλάρη ο καλοζωϊσμένος, επίσης, κοσμοπολίτης Ματθαίος Αχ. Πεκλάρης, άνθρωπος που επίσης δεν στερήθηκε το …παραμικρό! Τέκτων!

Πατριός του Αχιλλέα Μ. Πεκλάρη (συμβαίνει και στις καλλίτερες οικογένειες) ο Ευάγγελος Θ. Βαρζάκας. Τέκτων!

Μήπως υπάρχει κάτι το μη κατανοητό, εν προκειμένω;

Oι κομματικές πεποιθήσεις του Αχιλλέα Μ. Πεκλάρη απολύτως ευνόητες και προβλέψιμες: ΣΥΡΙΖΑ! Και με την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, ο …βιογραφούμενος εμφανίζεται όχι μόνον εν μέσω… εισρεόντων… αλλοδαπών αλλά και στο επίκεντρο της κομματικής ζωής του ΣΥΡΙΖΑ πάντοτε πλαισιωμένος από πολύχρωμους αλλοδαπούς στην Μυτιλήνη, στην Αθήνα, στην Ειδομένη, παντού!

Το «πετιγκρί» που έλαβε στο Ισραήλ ο Αχιλλέας Μ. Πεκλάρης του επιτρέπει να βγάζει selfies πλάι στον Καμμένο παρακολουθώντας τις περιοδείες του οργανώνοντας τα hot spots.

Kαι παρακολουθώντας τα γραπτά του Αχιλλέα Μ. Πεκλάρη διακρίνουμε τα εύσημα που αποδίδει στον Πάνο Καμμένο για τους «χειρισμούς» του υπέρ των αλλοδαπών σε όλη την Ελλάδα! Όχι, ο αχιλλέας Μ. Πεκλάρης δεν είναι δεξιός, καρα-συριζαίος είναι αλλά τόσο για τον Πάνο Καμμένο όσο και για τον δεξιό δήμαρχο Μυτιλήνης θα είναι πολύ… ανεκτικός αφού και οι δύο συμμορφώνονται υπάκουα προς «τας υποδείξεις”» που διδάχθηκε στο κιμπούτζ Yotvata τρία χρόνια πριν.

Ο Αχιλλέας Μ. Πεκλάρης δεν αναμειγνύεται μόνον στο θέμα των αλλοδαπών αλλά και στις gay διοργανώσεις, έχοντας πολύ ιδιαίτερες σχέσεις με παράγοντες του «χώρου», όπως με τον/την Παύλο- Πάολα Ρεβενιώτη ο οποίος/η οποία κατέβηκε στην Μυτιλήνη για να γυρίσει… «ντοκιμαντέρ» υπέρ των αλλοδαπών στο κιμπούτζ «ΧΩΡΙΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» που στήθηκε ως… ακρογωνιαίο χωριό «υποδοχής». Οι καλοί παντού χωρούν και gays και μη gays όλοι μαζί αντάμα να απολαμβάνουν την ζωή χωρίς να γνωρίζει κάποιος τις πηγές εσόδων αυτής της… ευζωίας.

Φαίνεται ότι από το κιμπούτζ Yotvata ο Αχιλλέας Μ. Πεκλάρης έφερε ανεξάντλητα λαχανικά που εξασφαλίζουν την αειφόρο ευημερία του κινήματος lesbian/gay etc… πέραν των εισαγομένων αλλοδαπών και δεν θα μπορούσαμε να πούμε «Εύγε!» για τις επιτυχείς ικανότητες επιμελητείας που διδάχθηκε στο μακρινό Ισραήλ.

Αυτές, λοιπόν, οι ικανότητες που απέκτησε ο Αχιλλέας Μ. Πεκλάρης στο κιμπούτζ Yotvata στάθηκαν τα θεμέλια για την ίδρυση και λειτουργία ενός παρόμοιου, πρώτου, κιμπούτζ στην Μυτιλήνη με την ονομασία «ΧΩΡΙΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» που ευνόησε και ο τοπικός δεξιός δήμαρχος. Φαίνεται ότι σε αυτό το κύκλωμα η δεξιά είναι η αρωγός του ΣΥΡΙΖΑ, αν θυμηθούμε την περίπτωση του νεοδημοκράτη-καραμανλικού πτεράρχου Πρεβεζάνου που μετέφερε λαθρομετανάστες με ιδιωτικό αεροπλάνο από το Αγρίνιο στην Ιταλία έναντι 30.000 ευρώ το κεφάλι! Το παραδάκι δεν έχει παράταξη και, εκτός των πληθυσμιακών αλλοιώσεων πολιτικού χαρακτήρα, το δουλεμπόριο έχει να κάνει με χονδρό παραδάκι.

Με τα «διαπιστευτήρια» που έχει συγκεντρώσει ο Αχιλλέας Μ. Πεκλάρης, του ανοίγονται όλες οι πόρτες των κρατικών επισήμων αδύτων που κρύβουν μετανάστες και με την φωτογραφική του μηχανή απαθανατίζει την ευημερία των εισαγομένων μεταναστών, όπου και εάν αυτοί φιλοξενούνται, δημοσία δαπάνη με πρώτο και καλλίτερο το Κέντρο Ελαιώνα!

Εκεί που απαγορεύεται να μπουν ακόμα και έγκριτοι δημοσιογράφοι, μπαίνει ο Αχιλλέας Μ. Πεκλάρης και απαθανατίζει τους μετανάστες ακόμα και στις πιο προσωπικές τους στιγμές.

Και για το Κέντρο Ελαιώνα ο Αχιλλέας Μ. Πεκλάρης θα επαινέσει όπως πάντα το ΣΥΡΙΖΑ…εγκρίνοντας τις συνθήκες διαβιώσεώς τους σ’ αυτό.

Η βαρυσήμαντη θετική κριτική του Αχιλλέα Μ. Πεκλάρη, ο οποίος αναδεικνύεται σε υψηλό κριτικό των κέντρων εισαγομένων μεταναστών, θα διατυπωθεί και για το Κέντρο Σχιστό όπου οι ένστολες παραδουλεύτρες θα κριθούν ως «άξιες» της… αποστολής τους και οι φωτογραφίες τους θα αναρτηθούν από τον Αχιλλέα Μ. Πεκλάρη ως τεκμήρια διεθνιστικής αλληλεγγύης!

Ακόμα και τα άδυτα των αδύτων του Σχιστού θα αναρτήσει ο Αχιλλέας Μ. Πεκλάρης στον προσωπικό του λογαριασμό του Facebook διότι ως ενδιαφερόμενος για …υπουργοποίηση φρόντισε να αρχιτεκτονήσει και έναν λογαριασμό…λαλίστατο! Δεν είναι να εμπιστεύεσαι μεσογειακό, θα καταλήξουν σύντομα οι στρατολόγοι της Μοσάντ, γιατί το μικρόβιο της υπουργοποιήσεως είναι επιδημικό σ’ αυτό τον τόπο.

Ωστόσο, ο Αχιλλέας Μ. Πεκλάρης εμφανίζεται παντού όπου εισαγόμενοι αλλοδαποί!. Στο «κηπάκι της Τσαμαδού» στο κέντρο των Εξαρχείων με… διευρυμένη αγοροπαρέα… δεδηλωμένων αριστερών…οραματισμών αλλά δεξιότατης τσέπης…

Από το εβραϊκό κιμπούτζ Yotvata θα τον δούμε τον Αχιλλέα Μ. Πεκλάρη στο γνωστό αναρχικό στέκι «NOSOTROS» και όποιος απορήσει για την σχέση ντόπιων αναρχικών και Μοσσάντ μάλλον θα πρέπει να επιστρέψει με τον… κηδεμόνα του!

Στο, επίσης, πασίγνωστο «ΣΤΕΚΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ» ο Αχιλλέας Μ. Πεκλάρης διαθέτει μόνιμο …στασίδι.

Ακόμα ένας χώρος που τον διαχειρίζονται οι υποτιθέμενοι «αναρχικοί» των Εξαρχείων, θα προσφέρεται για να οργανώνει τα πηγαδάκια του ο Αχιλλέας Μ. Πεκλάρης που φέρει στο μπράτσο χαραγμένο το υπέροχο «διαβατήριο» της Μοσάντ!

Αλλά και στο παλαιό στρατιωτικό Φρουραρχείο Αθηνών που έχει παραχωρηθεί σε …εισαγομένους για να λειτουργεί μέσα σ΄ αυτό η οργάνωση (απροσδιορίστου «σκοπού») SOLIDARITY NOW, ο Αχιλλέας Μ. Πεκλάρης …πανταχού παρών και αγκαλιά με τον εισαγόμενο…

Ως την άκρη της Ελλάδος θα βρεθεί ο Αχιλλέας Μ. Πεκλάρης «συντονίζοντας» τις «κινητοποιήσεις» των «ισλαμιστών» τους οποίους οι ηλίθιοι ακροδεξιοί θεωρούν ως «κόκκινα πανιά» αδιαφορώντας για τον …«ταυρομάχο» που κρύβεται πίσω από αυτά και στο μπράτσο του έχει το «διαβατήριο» της Μοσσάντ! Και τα πούλμαν με τους… Iσλαμιστές προς την Ειδομένη, θα συντονίσει και θα ΣΥΝΟΔΕΥΣΕΙ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ ο κύριος με την εκπαίδευση στο κιμπούτζ Yotvata, ο φίλος του Eldad Evenor Αχιλλέας Μ. Πεκλάρης.

Με ιδιαίτερη επιμέλεια, ο Αχιλλέας Μ. Πεκλάρης θα αβαντάρει την γελοιοποίηση των ομοφυλοφίλων και θα στηρίξει όσες εκδηλώσεις μετατρέπουν την ομοφυλοφιλία σε παρωδία γκέτο. Οι ίδιοι οι ντόπιοι ομοφυλόφιλοι που νομίζουν ότι είναι ευφυείς αλλά αποδεικνύονται πανηλίθιοι, θα σπεύσουν να «αγκαλιάσουν» τις εκδηλώσεις που τους γκετοποιούν κι έτσι οι ίδιοι θα αποτελούν εν δυνάμει αντίπαλους μιας κοινωνίας σε έναν ανόητο εμφύλιο ο οποίος θα αναδεικνύει σε κυρίαρχο τον ίδιο τον απόμακρο εχθρό της. Αυτά, όμως, είναι «ψιλά γράμματα» για τους πολλούς ηλιθίους (gay ή straight…) και οι εγκάθετοι κάνουν καλά την δουλειά τους ώστε η μάζα να κοντρολάρεται πολυδιασπασμένη! Και οι «τεχνικές» αυτές διδάσκονται πολύ καλά στα κιμπούτζ.

Οι ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ, λοιπόν, όπως αυτοαποκαλούνται, όχι μόνον θα γίνουν τα αγαπημένα «πρόσωπα» του Αχιλλέα Μ. Πεκλάρη αλλά και ο ίδιος θα προβάλλει τα πλέον κραυγαλέα «δείγματα» εξ αυτών… Ξεκινώντας από την φραστική «ύβρη» θα καταλήξει στην πλέον υβριστική εικόνα γιατί, πίσω από αυτά τα δήθεν «απελευθερωτικά» κινήματα κρύβεται ο εξευτελισμός και η γκετοποίηση των δήθεν μειονοτήτων. Ποιος, όμως, να καταλάβει πόσο χειριστικός είναι ο αθέατος αντίπαλος που κατορθώνει να μετατρέπει σε «μαλλιά κουβάρια» …πούστηδες και παλληκάρια!

Πανταχού παρών και για τα πάντα ομιλών ο Αχιλλέας Μ. Πεκλάρης και μάλιστα και εκεί που δε θα περίμενε κανείς: στην τηλεόραση του …ισλαμικότατου “Al Jazeera”, φορώντας όμως ένα κοντομάνικο για να καλύπτει την δερματοστιξία με τους εβραϊκούς χαρακτήρες στο μπράτσο! Συχνά, σημασία έχει ό,τι δε φαίνεται και αυτό οι ισλαμοφοβικοί αρνούνται να εννοήσουν! Από το κιμπούτζ Yotvata, λοιπόν, στην κάμερα του “Al Jazeera” αλλά οι ηλίθιοι εξακολουθούν να νομίζουν ότι απειλούνται από …Ισλαμιστές!

Και όχι μόνον στο “Al Jazeera” αλλά και στην δημόσια Σουηδική Τηλεόραση, ο Αχιλλέας Μ. Πεκλάρης θα δώσει τις κατευθύνσεις του κιμπούτζ Yotvata όπως τις βίωσε, εκεί, το 2013! Πολλοί αναρωτιούνται ΠΩΣ διοικούν οι «πονηροί» το κόσμο, μα ΠΩΣ;;;;….

Όμως, όχι μόνον στο “Al Jazeera” και στην δημόσια Σουηδική Τηλεόραση, αλλά και στο Παγκόσμιο Ισπανόφωνο Τηλεοπτικό Δίκτυο (όχι, παίζουμε!) ο Αχιλλέας Μ. Πεκλάρης θα περάσει την γραμμή του ώστε να διαμορφωθεί «κοινή γνώμη» σύμφωνα με τις οδηγίες του κιμπούτζ Yotvata!

Το «μάτι» του Αχιλλέα Μ. Πεκλάρη θα παρακολουθήσει τους εισαγομένους ακόμη και ως επαναπατριζομένους… εξαγομένους στα πλοία της Frontex, μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του «σκηνικού» που στήθηκε ώστε ο ευρωπαϊκός κόσμος να τρομάξει έναντι της «απειλής» του Ισλαμισμού με ταξιθέτρια την ίδια την Μοσάντ η οποία, μην φανταστείτε ότι βασίζεται σε σπουδαία «θεμέλια» αλλά σε ελαττωματικούς εμμονικούς ανά τον κόσμο.

Όπως ο ίδιος ο Αχιλλέας Μ. Πεκλάρης επιδεικνύει στον προσωπικό του λογαριασμό του Facebook, συχνά ξαπλώνει στο ντιβάνι της ψυχιάτρου Κατερίνας… για να ανακουφισθεί. Του ευχόμαστε περαστικά όπως περαστικά ευχόμαστε και σε όσους νομίζουν ότι κινδυνεύουν από Ισλαμιστές και από Άραβες με… μαντήλες, χωρίς να βλέπουν εκείνον που βρίσκεται πίσω από αυτό που φαίνεται!

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:

Ένα… κιμπούτζ του «ισλαμικού» χαλιφάτου ανακαλύφθηκε ότι λειτουργεί στην Βοσνία, εκπαιδεύοντας Ευρωπαίους μισθοφόρους: το Bosanska Bojna! Πρόκειται για ένα καλά οργανωμένο κοινόβιο, σαν εκείνο το Yotvata στο οποίο εκπαιδεύθηκε ο Αχιλλέας Μ. Πεκλάρης, με την ίδια οργάνωση και δομή. «Όλα μπερδεύονται γλυκά» αλλά αν κάποιος ξεμπλέξει το κουβάρι η άκρη του θα καταλήξει σε κάποια γωνιά του Ισραήλ, άλλοτε στο Τελ Αβίβ άλλοτε στο Yotvata, είτε με…ισλαμική μαντήλα, είτε με εβραϊκό κιπά αφού οι εφευρέτες της διεθνούς τρομοκρατίας σιωνιστές, εκείνοι που επινόησαν την Χαγκανά και την Ιργκούν που προηγήθηκαν της Μοσάντ, καταφέρνουν να ξεγελούν την ανθρωπότητα ποντάροντας στην βλακεία της!

Άλλωστε, το είχαν σημειώσει στα «Πρωτόκολλα» μην τύχει και το ξεχάσουν: «Εμείς θα κατασκευάσουμε κι αυτό και το άλλο γιατί τα πάντα θα πρέπει να περνούν από τον έλεγχό μας». Το ακούνε αυτό εκεί στα Εξάρχεια; Άλλωστε το ντιβάνι του ψυχιάτρου χωράει πολλούς που αποφεύγουν να προβληματιστούν σοβαρά! Κι αυτό προβλέψιμο!

(Πηγή: ΔΙΚΑΙΑΡΧΟΣ)

*********
Το άρθρο αυτό εκφράζει τις απόψεις του συγγραφέα· το ιστολόγιο "Η Αλήθεια να Λέγεται" υποστηρίζει την ελεύθερη έκφραση απόψεων και ιδεών και ενθαρρύνει την έρευνα.
--------