ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Παρασκευή, 15 Απριλίου 2016

Οι πρώην εργαζόμενοι της Ηλεκτρονικής ατύχησαν που δεν είναι πρόσφυγες...

Αλητεία από την «Αυγή»: Ειρωνεύεται τους 450 απολυμένους της Ηλεκτρονικής Αθηνών


Η πολιτική αλητεία των συριζαίων έχει επεκταθεί σε τέτοιο βαθμό ώστε να χλευάζουν επί της ουσίας ακόμη και ανθρώπους, οι οποίοι έχασαν την εργασία τους.
Έτσι, λοιπόν, η κομματική φυλλάδα του ΣΥΡΙΖΑ, η «Αυγή», αντιμετώπισε το δράμα των 450 απολυμένων της Ηλεκτρονικής Αθηνών με τον εξής κατάπτυστο τίτλο: «Η Ηλεκτρονική Αθηνών βγήκε από την πρίζα»!

Ούτε λίγο, ούτε πολύ, οι «κηφήνες» της «Αυγής» (μιας φυλλάδας η οποία μετά βίας ξεπερνά τα 1000 πωληθέντα φύλλα σε καθημερινή βάση) ειρωνεύονται και «σπάνε πλάκα» με την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι πρώην (πλέον) εργαζόμενοι της εταιρείας.
Αντί να γράψει κάτι για την αγωνία και την απελπισία των ανθρώπων αυτών, η φυλλάδα περιορίζεται μόνο στο να σημειώσει ότι το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών έκανε δεκτή την αίτηση πτώχευσης που είχε καταθέσει η εταιρεία και ότι από σήμερα θα παραμείνουν κλειστά τα καταστήματα της Ηλεκτρονικής. Δυστυχώς, οι πρώην εργαζόμενοι της Ηλεκτρονικής Αθηνών έχουν την ατυχία να μην είναι «πρόσφυγες», αλλά Έλληνες. Έτσι, ούτε κυβερνητικές πρωτοβουλίες θα έχουμε υπέρ τους, ούτε συναίνεση από τα υπόλοιπα κόμματα του «συνταγματικού τόξου», ούτε τηλεμαραθώνιους, ούτε «διαφωτιστική» ενημέρωση από τα ΜΜΕ με έντονο το στοιχείο της ενοχής που «πρέπει» να διέπει όλους εμάς για την κατάσταση των «προσφύγων».
Η «ταξική» συνείδηση των συριζαίων (και όχι μόνον) έχει πάρει οριστικά διαζύγιο από τους Έλληνες εργαζόμενους και ανέργους, με το περιεχόμενο της «αλληλεγγύης» και των «πρωτοβουλιών» να περιορίζονται αποκλειστικά και μόνο στην υπερμεγένθυση των ακαθόριστων «δικαιωμάτων» που «πρέπει» να έχει ο κάθε λαθρομετανάστης περνά παράνομα τα σύνορά μας.
Η απαράδεκτη, ανήθικη, αλήτικη και άνανδρη συμπεριφορά της φυλλάδας του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στους ανέργους της Ηλεκτρονικής Αθηνών επεξηγείται από την ίδια την αντεθνική, αντιλαϊκή και ως εκ τούτου αντιφυσική και απάνθρωπη λογική που χαρακτηρίζει τον μαρξισμό σ΄όλες τις παραφυάδες της διεθνιστικής του πορείας.