ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Δευτέρα, 18 Απριλίου 2016

Να γιατί η "Νέα Τάξη Πραγμάτων" θέλει να διαλύσει τη Συρία

Οκτώ λόγοι που η Συρία δέχεται επίθεση από τις δυνάμεις της Νέας Τάξης ΠραγμάτωνΕίμαι Σύρια. 
Θέλω να σας μιλήσω σχετικά με το γιατί η Νέα Τάξη Πραγμάτων μισεί τη Συρία και γιατί επιτίθεται τώρα στη χώρα μου. Η Νέα Τάξη Πραγμάτων αποτελεί το σχέδιο να τεθούν όλα τα έθνη υπό τον έλεγχο μιας δύναμης. Οι άνθρωποι μπορεί να διαφωνούν για το ποιοι πραγματικά κρύβονται πίσω από την ατζέντα, αλλά οι παρατηρητικοί θα διαπιστώσουν ότι η Νέα Τάξη Πραγμάτων είναι το τέλος του παιχνιδιού.

1: Η Κεντρική Τράπεζα της Συρίας ανήκει στο κράτος 

Η Συρία πάντα αντιστεκόταν στην πρώτη γραμμή στη Νέα Τάξη Πραγμάτων. Ένας από τους τρόπους με τους οποίους αντιστέκεται είναι ότι δεν έχει Κεντρική Τράπεζα που να ελέγχεται από τους Ρότσιλντ, μια από τις πλουσιότερες και ισχυρότερες οικογένειες του πλανήτη.

Η Τράπεζα του Ρότσιλντ είναι μια τράπεζα που ελέγχεται από την «Bank of International Sovereignties» και αποφασίζει πόσο αξίζει το νόμισμα ενός έθνους και πόσο είναι το χρέος του. Ένα από τα πρώτα πράγματα που συνέβησαν στη Λιβύη μετά την κατάληψή της από το ΝΑΤΟ ήταν ότι η Κεντρική Τράπεζα μετατράπηκε σε Τράπεζα των Ρότσιλντ.


2: Η Συρία δεν οφείλει χρήματα στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο

Ένας άλλος τρόπος αντίστασης της Συρίας στη Νέα Τάξη Πραγμάτων είναι ότι δεν έχει καθόλου χρέος προς το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Πριν ξεκινήσει η κρίση, η Συρία ήταν μια ελεύθερη χώρα. Αν χρειαζόταν χρήματα δεν δανειζόταν από τους τραπεζίτες αλλά από κάποιον έμπιστο σύμμαχο, όπως τη Ρωσία.

Το πρώτο πράγμα που έκανε ο νέος πρόεδρος της Αιγύπτου Μόρσι όταν ανέλαβε την εξουσία, ήταν να πάρει δάνειο 4,8 δισεκατομμύρια δολάρια από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, παρόλο που ισχυρίζεται ότι είναι μουσουλμάνος και το Ισλάμ είναι εναντίον της τοκογλυφίας.

Επειδή η Συρία έχει μηδενικό χρέος και η Τράπεζά της είναι αυτόνομη, είναι ελεύθερη να επιλέξει τη δική της νομισματική πολιτική. Γι’ αυτό η Συρία μπορεί να αντισταθεί στην πτώχευση την οποία αντιμετώπισαν η Παλαιστίνη, η Λιβύη και το Ιράκ. Έχει επίσης τη δυνατότητα να απαγορεύει τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα.

3: Η Συρία δεν έχει γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα

Η Συρία δεν είχε ποτέ γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα και πρόσφατα το κατοχύρωσε νομικά. Εταιρείες όπως η Μονσάντο κερδοσκοπούν σε καθεστώς πολέμου.
Μετά την εισβολή στο Ιράκ, ένα από τα πρώτα πράγματα που άλλαξαν στην Ιρακινή πολιτική ήταν να αναγκάσει τους Ιρακινούς αγρότες να καταστρέψουν τους σπόρους τους και να αγοράσουν γενετικά μεταλλαγμένους σπόρους από τη Μονσάντο.

Οι γενετικά τροποποιημένοι σπόροι είναι πολύ ακριβοί και θεωρούνται καλύτεροι από τους φυσικούς σπόρους. Πολλοί Ινδοί αγρότες όμως που αγόρασαν τους απόρους και η σοδειά τους απέτυχε εκείνη τη χρονιά αυτοκτόνησαν, γιατί δεν είχαν χρήματα να αγοράσουν νέους σπόρους από τη Μονσάντο.

Δεν θα μπορούσαν να έχουν σώσει τους δικούς τους σπόρους, γιατί υπήρχε συμφωνία με την Μονσάντο. Ο έλεγχος των τροφίμων είναι απλά ένα μέσο που χρησιμοποιεί η Νέα Τάξη Πραγμάτων για να φέρει τη χώρα υπό τον έλεγχο μιας παγκόσμιας κυβέρνησης. Η Συρία αντιστέκεται.

4: Οι Σύριοι είναι ενήμεροι για την παγκόσμια συνωμοσία

Τα ΜΜΕ της Συρίας δεν αποφεύγουν τη συζήτηση για μυστικές κοινωνίες (Secret Societies). Στη Συρία, η συζήτηση για τις μυστικές κοινωνίες έχει τον πρώτο λόγο. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ George W. Bush και ο πρώην υποψήφιος πρόεδρος John Kerry, που είναι μέλη της ίδιας μυστικής κοινότητας, Skulls and Bones, εθελοτυφλούν σε αυτό το θέμα.

5: Η Συρία έχει φυσικό αέριο και σχεδιάζει να αποκτήσει αγωγούς

Το πετρέλαιο και η ενέργεια είναι ένας άλλος τρόπος με τον οποίο οι παγκόσμιες δυνάμεις υποδουλώνουν τα έθνη. Και ένας ακόμη λόγος για τον οποίο επιτίθενται στη Συρία είναι ότι πρόσφατα ανακάλυψε φυσικό αέριο στις ακτές της, και σχεδίαζε να κατασκευάσει έναν νέο αγωγό, ο οποίος να διέρχεται από το Ιράν, το Ιράκ και τη Συρία και να καταλήγει στην Ευρώπη.

Αυτό θα ανταγωνιζόταν τον αγωγό ΒΚΤ που διέρχεται τώρα από το Ισραήλ. Με την υποχρεωτική διέλευση του πετρελαίου από το Ισραήλ, η Νέα Τάξη Πραγμάτων θέλει να θέσει υπό έλεγχο το πετρέλαιο σε Ευρώπη, Ασία και Αφρική. Μπορούν να ελέγξουν την παροχή του όποτε θέλουν, και αυτό τοποθετεί τα έθνη κάτω από την εξουσία τους. Η προσπάθεια της Συρίας να δώσει στον κόσμο μια εναλλακτική επιλογή για το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο θα μπορούσε να έχει ελευθερώσει τον κόσμο, και να ανατρέψει τα σχέδια των κυρίαρχων του πλανήτη.

6: Η Συρία εναντιώνεται στο Σιωνισμό και το Ισραήλ

Η Συρία είναι από τις τελευταίες χώρες που απέμειναν να μην αναγνωρίζουν το βάναυσο απαρτχάιντ του Ισραήλ και αντιστέκεται στη σιωνιστική ατζέντα, που αποτελεί μεγάλο μέρος της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Αυτός είναι ένας από τους βασικότερους λόγους για τον οποίο η Νέα Τάξη Πραγμάτων βλέπει τη Συρία σαν εμπόδιο στα σχέδιά της. Σε αυτό το θέμα όμως πρέπει να αφιερωθεί ένα άλλο, ξεχωριστό βίντεο.

7: Η Συρία είναι το τελευταίο κοσμικό κράτος στη Μέση Ανατολή

Ένας άλλος λόγος για τον οποίο η Νέα Τάξη Πραγμάτων μισεί τη Συρία είναι ότι αποτελεί ένα κοσμικό κράτος στη Μέση Ανατολή. Το Αφγανιστάν, το Ιράκ και μεγάλο μέρος της Βορείου Αφρικής διαχωρίζονταν με βάση το έθνος τους. Μετά τον πόλεμο, το Ιράκ απέκτησε μια πιο θεοκρατική Σιιτική κυβέρνηση.

Μετά την εξέγερση των Αράβων και το βομβαρδισμό της Λιβύης από το ΝΑΤΟ, επικράτησε μια εξτρεμιστική κυβέρνηση βαχαμπιστών, και πρόσφατα η Αίγυπτος έγινε έθνος Μουσουλμανικής Αδελφότητας, ακόμη ένα θεοκρατικό κράτος.
Και με το Ισραήλ να αποτελεί εξτρεμιστική εβραϊκή θεοκρατία, η Συρία πραγματικά είναι η τελευταία κοσμική χώρα που απέμεινε στη Μέση Ανατολή. Στη Συρία, το να ρωτάμε κάποιον σε ποια θρησκεία ανήκει είναι προσβλητικό.

Όταν σε ρωτάνε κάτι τέτοια, δεν μπορείς παρά να είσαι λίγο επιφυλακτικός, και η πιο συνήθης απάντηση είναι «Είμαι απλά Σύριος».

Όλες οι θρησκείες συνυπήρξαν ειρηνικά και ελεύθερα στη Συρία για εκατοντάδες χρόνια. Η βίαιη υποταγή είναι μια στρατηγική που χρησιμοποιούν οι παγκόσμιες δυνάμεις για να υποδουλώσουν τα έθνη, και η κοσμικότητα της Συρίας ήταν ένας τρόπος αντίστασης σε αυτό.

8:  Ισχυρή εθνική ταυτότητα

Η Συρία έχει μια πολύ ισχυρή εθνική και πολιτισμική ταυτότητα. Αν έχετε ταξιδέψει στον κόσμο, θα έχετε παρατηρήσει ότι υπάρχουν τα ίδια μαγαζιά και η ίδια κουλτούρα παντού. Μπορείτε να βρείτε τα ίδια ρούχα σε ένα κατάστημα στο Ντουμπάι και σε ένα κατάστημα στη Γαλλία. Δεν συμβαίνει το ίδιο στη Συρία. Η Συρία διατηρεί τη μοναδικότητά της και τη δική της παραγωγή.

Η Coca-Cola και άλλες ξένες εταιρείες παλαιότερα απαγορεύονταν στη Συρία. Πριν από χρόνια όμως η κυβέρνηση επέτρεψε τη διακίνηση των προϊόντων τους, κάτι που το θεωρώ τεράστιο λάθος. Η Συρία είχε τις δικές της εταιρείες παραγωγής coca-cola, που ήταν ακόμη πιο γευστική! Όμως οι εταιρείες αυτές αναγκάστηκαν να κλείσουν μετά την ελεύθερη διακίνηση της Coca-Cola.

Η Συρία ωστόσο εξακολούθησε να αναπτύσσεται οικονομικά και να αντιστέκεται στις ξένες εταιρείες. Πιστεύω ότι αυτός είναι ένας ακόμη λόγος που η Νέα Τάξη Πραγμάτων μισεί τη Συρία. Είναι από τις τελευταίες χώρες που παραμένουν ξεχωριστές. Πιστεύω ότι υπάρχει ένα ξεκάθαρο σχέδιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων να κάνουν τους λαούς να φαίνονται όμοιοι μεταξύ τους, να εξαλειφθούν τα έθνη και οι κυβερνήσεις τους ώστε να υπάρχει μια παγκόσμια κυβέρνηση. Τι βαρετός κόσμος θα ήταν αυτός!

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων μισεί τη Συρία γιατί είναι ελεύθερη. Μιλούν για την απελευθέρωσή της Συρίας, την ίδια ώρα που προσπαθούν να την υποδουλώσουν!
Αν η Συρία πέσει, θα είναι ένα κρίσιμο γεγονός που θα σημάνει νίκη για τη Νέα Τάξη Πραγμάτων, όπως ήταν η μάχη του Στάλινγκραντ μεταξύ της Γερμανίας και της Ρωσίας στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Η Συρία αντιστέκεται παρά τις πανίσχυρες δυνάμεις που πολεμούν εναντίον της. Αντιστέκεται όχι μόνο για τον εαυτό της αλλά και για οποιονδήποτε άνθρωπο νιώθει ελεύθερος. Όπως ανέφερα νωρίτερα, η Συρία βρίσκεται στην πρώτη γραμμή αντίστασης στη Νέα Τάξη πραγμάτων. Πολεμήστε μαζί μας, λοιπόν, μέχρι το τέλος!

«Κάθε άνθρωπος έχει δύο πατρίδες... Τη δική του και τη Συρία» - Ιστορικός Andre Parrot