ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Τρίτη, 19 Απριλίου 2016

Η ανθρωπότητα διοικείται από μια ΕΛΙΤ ψυχοπαθών τενεκέδων

Η παγκοσμιοποίηση της σχιζοφρένειας

 Δρ. Εμμανουήλ Σαρίδης

 Ο κόσμος, όπως τον ξέρουμε, είναι έργο μιας ομάδας ψυχοπαθών, που αποτελούν το 6% ενός πληθυσμού (1% ουσιαστικά ψυχοπαθείς και μέχρι 5% άλλοι ψυχοπαθείς και χαρακτηροπαθείς). Και αυτοί είναι που, με τα μέσα που έχουν στη διαθεσή τους, επηρεάζουν το υπόλοιπο μέρος της κοινωνίας.
(...) (...) (...)

Με την παγκοσμιοποίηση όμως έχει δημιουργηθεί μια διεθνής ελίτ του 1% των ουσιαστικά ψυχοπαθών, ανάμεσα στους οποίους την ανωτάτη θέση καταλαμβάνει η Δυναστεία των Rothschilds, την οποία εγώ ονομάζω Ηγεμόνα. 

Πρόκειται για μια ιεραρχικά δομημένη πυραμίδα εξουσίας, που με τους βαστάζους και νεροκουβαλητάδες του 5% των άλλων ψυχοπαθών ελέγχει το διεθνές χρηματοπιστωτικό σύστημα, την πολιτική και τα Μέσα Μαζικής Επιρροής (Indoctrination): Από τον Obama στις ΗΠΑ και την Merkel στην Γερμανία μέχρι τον Erdoğan στην Τουρκία και τον Τσίπρα στην Ελλάδα. 

Όλοι αυτοί είναι διασυνδεδεμένοι με τον Ηγεμόνα, τον οποίο κοιτάζουν να εξυπηρετήσουν όσο μπορούν πιο καλά, παρασέρνοντας με το μέρος τους/του το 12% της αστικής τάξεως της χώρας του. Και επηρεάζοντας σημαντικά τον απλό πολίτη, τον οποίο «χτίζει» κατάλληλα για να εξυπηρετεί τους σκοπούς του Ηγεμόνα.

Ο κόσμος λοιπόν λειτουργεί κατά τα κελεύσματα του 1% των ουσιαστικά ψυχοπαθών, είναι ο δικός τους και όχι ο δικός μας κόσμος. Και αυτός δεν λειτουργεί όπως μας κάνουν να πιστεύουμε οι πολιτικοί και θρησκευτικοί μας ηγέτες, οι διάφοροι διεθνείς οργανισμοί (ΟΗΕ, Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης, Ευρωπαϊκό Δικαστήριο κ.ά.), τα διάφορα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, οι στρατιωτικοί ή τα σχολεία μας, ούτε όπως μας τον περιγράφουν τα ΜΜΕ, που μας βομβαρδίζουν καθημερινά με τόνους αντιπληροφόρησης και παραπληροφόρησης, με προπαγάνδα, με μισές αλήθειες και ψέματα, έτσι ώστε στον απλό πολίτη είναι αδύνατο να βρει μέσα στην ομίχλη των πληροφοριών την αλήθεια. 
Όχι, ο κόσμος αυτός είναι επίπλαστος, είναι, σε μεγάλο βαθμό, το έργο ψυχοπαθών και δεν είναι υπερβολή να ισχυριστούμε, ότι οι σημερινές κοινωνίες χαρακτηρίζονται από μια μαζική ψυχοπάθεια, γιατί βρίσκονται υπο την επήρεια του 1% της ουσιαστικά ψυχοπαθούς ελίτ, που εξουσιάζει την οικονομία, την πολιτική και τα ΜΜΕ. 

Μια υπόθεση, που ενισχύεται και από την εργασία του Michel Foucault “Wahnsinn und Gesellschaft”: Eine Geschichte des Wahns im Zeitalter der Vernunft – Μια Ιστορία της τρέλας στην εποχή της λογικής (“Folie et déraison”, 1961). 

Όλα όσα μας λένε για τον χειραφετημένο πολίτη ή την συμμετοχική Δημοκρατία, για ειρηνευτικές αποστολές – δηλαδή τους πολέμους – του ΝΑΤΟ εδώ κι’ εκεί είναι φούμαρα και μπούρδες για να ξεγελάν τον κόσμο: «Υπό τις παρούσες συνθήκες δεν μπορείς να κάνεις πόλεμο χωρίς την υποστήριξη της κοινής γνώμης, η οποία σε μεγάλο βαθμό διαμορφώνεται από τον Τύπο και άλλες μορφές προπαγάνδας» US–General MacArthur

Ο πολιτισμός που συνιστούν όλα αυτά, είναι λοιπόν σε μεγάλο βαθμό το έργο ψυχοπαθών. Και στις κοινωνίες επικρατεί το ψέμα, οι δολοφονίες, η απάτη, η κλοπή και γενικά η χειραγώγηση των ανθρώπων.

Αυτή είναι η περίφημη παγκοσμιοποίηση, για την οποία πολλοί μιλούν, αλλά λίγοι καταλαβαίνουν πώς ακριβώς λειτουργεί, γιατί δεν την συνδυάζουν με τον ψυχοπαθή Ηγεμόνα. Για τον οποίο έχω γράψει πολλά άρθρα σ’ αυτή την ιστοσελίδα όπως τα:

Οι ορατοί ηγέτες της "City of London" ("CoL") είναι μαριονέτες των Rothschilds & Co

Είναι η "City of London" ("Η πόλη του Λονδίνου") το κέντρο της απάτης;


Σε ποιόν ανήκει η Γη; 


Ποιός είναι το αφεντικό της παγκόσμιας Οικονομίας;

Ποιός κυβερνά αυτό τον τόπο;


Το οικοδόμημα του Ηγεμόνα είναι χτισμένο πάνω στην οικονομική εξαπάτηση των λαών, που γίνεται με το χρηματοπιστωτικό σύστημα που διατηρεί - μια παγίδα στην οποία έχουν πέσει ΟΛΑ τα κράτη. Και με πολέμους και ανατροπές αρχηγών κρατών, που του αποφέρουν δισεκατομμύρια, με την εκμετάλλευση των φυσικών πόρων της γης και την απομύζηση και της τελευταίας οικονομικής ρανίδας κάθε κράτους. Ναι, κάθε κράτους. Ακόμη και η Γερμανία, που φαίνεται εξωτερικά τόσο οικονομικά εύρωστη, είναι χρεωμένη στα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα του Ηγεμόνα με περίπου 3 τρισεκατομμύρια ευρώ.

Η Οικονομία, δηλαδή το ληστρικό χρηματοπιστωτικό σύστημα, είναι λοιπόν η βάση, πάνω στην οποία ο Ηγεμόνας/η Δυναστεία των Rothschilds έχτισε την Αυτοκρατορία της. Αυτό που εμείς εκλαμβάνουμε σαν πολιτισμό και σαν πραγματικότητα. Και αυτή στηρίζεται σε δύο πυλώνες, την Wall Street της Νέας Υόρκης και την λεγόμενη City of London (CoL), το τετραγωνικό μίλι του Λονδίνου, εκεί που χτυπάει η καρδιά ή οι δύο καρδιές της σιωνιστικής αυτής (παρα)οικονομίας που ελέγχει τον κόσμο.

Ας δούμε όμως τώρα τώρα πώς λειτουργεί το σύστημα αυτό, που βασίζεται στην απληστία και βαρβαρότητα μιας ψυχοπαθούς ελίτ, που αποτελεί μεν το 6% του πληθυσμού ενός κράτους (όπως είπαμε, 1% ουσιαστικοί ψυχοπαθείς και μέχρι 5% άλλοι ψυχοπαθείς), ποδηγετεί όμως ολόκληρη την υπόλοιπη κοινωνία. Με παράδειγμα την λειτουργία της οικονομίας των ΗΠΑ.

Στις ΗΠΑ υπάρχει ένα πανίσχυρο βιομηχανικό-στρατιωτικό σύμπλεγμα με εκατοντάδες χιλιάδες, ίσως και εκατομμύρια ειδικών υψηλής εξειδίκευσης, η κοινωνική πτώση και παρακμή των οποίων θα ήταν επικείμενη, εάν ο προϋπολογισμός των ΗΠΑ για αμυντικές δαπάνες δεν θα ανέρχονταν, όπως μέχρι σήμερα, στα 560 δισεκατομμύρια δολλάρια ετησίως – ο σχετικός προϋπολογισμός της Ρωσίας ανέρχεται, για σύγκριση, στα 60 δισεκατομμύρια δολάρια. 

Εάν σε αυτά συμπεριληφθεί και το κρυφό κόστος για μυστικές υπηρεσίες (CIA και άλλες) και οι δαπάνες για επιχειρήσεις και δραστηριότητες αποσταθεροποίησης που ενεργούν παγκοσμίως μέσω των ΜΚΟ τους, προστίθενται στις δαπάνες για τους ασύμμετρους πολέμους των ΗΠΑ 200-400 εκατομμύρια δολάρια, συνολικά περίπου 1 τρισεκατομμύριο δολάρια ετησίως, τα οποία πρέπει να δικαιολογηθούν σαν αμυντικές δαπάνες εναντίον κάποιου ή κάποιων. 

Και για τον σκοπό αυτό προσφέρονται κάλλιστα η Ρωσία και η Κίνα ως ο ανώτατος κακοποιός, ο οποίος πρέπει να εξουδετερωθεί. Ο φόβος για απώλεια της θέσεως και η δημιουργία ενός εξωτερικού εχθρού είναι τα απαραίτητα συστατικά της υπακοής σε παλαβές απασχολήσεις, διότι οι παραπάνω αναφερθέντες ειδικοί του βιομηχανικού-στρατιωτικού συμπλέγματος δεν θα μπορούσαν να βρουν μια ανάλογη απασχόληση με τις σημερινές υψηλές αποδοχές τους στην κατά τα άλλα τεχνολογικά ξεπεσμένη βιομηχανία των ΗΠΑ, δεδομένου ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες εκτός από το αναφερθέν βιομηχανικό-στρατιωτικό σύμπλεγμα είναι στον τεχνικό κλάδο μάλλον μία μετριότητα.

Τα δύο αυτά συστατικά οδηγούν σε υστερικές επιθέσεις εναντίον της Ρωσίας και σε κροκοδείλιες συμμαχίες με ευρωπαϊκά κράτη όπως η Γερμανία, με σκοπό την προάσπιση των συμφερόντων των ΗΠΑ (Γέφυρα του Ατλαντικού – Atlantikbrücke – και ποικίλες άλλες οργανώσεων του ίδιου προσανατολισμού, συντήρηση διαφόρων δήθεν αθώων δικτύων, όπως Lions, Ροταριανοί). 

Οι ΗΠΑ πανικοβάλλονται στην ιδέα μιας οιασδήποτε μορφής σύνδεσης του ενεργειακού κολοσσού Ρωσία με τον ακόμα τεχνολογικό γίγαντα Γερμανία και για τον ίδιο λόγο ξεκίνησαν, όπως λέει ο George Friedman, πρώην Διευθύνων Σύμβουλος του Stratfor (https://www.stratfor.com/ ) δύο παγκόσμιους πολέμους κατά της Γερμανίας, βάζοντας μπροστά την Γαλλία και την Μεγάλη Βρετανία, η οποία ήδη από τον 17ο αιώνα μηχανορραφούσε και επενέβαινε στην Ευρώπη, για να διατηρεί τον ευρωπαϊκό διχασμό και την διάσπαση των κρατών σε μικρότερες κρατικές υποστάσεις στον υψηλότερο δυνατό βαθμό.

Να τονίσω εδώ ιδιαίτερα, ότι όταν είναι ο λόγος για τις ΗΠΑ σαν υπεύθυνη για το ένα και το άλλο, πρόκειται στην πραγματικότητα για τον Ηγεμόνα και τα συμφέροντά του και όχι για τα συμφέροντα των ΗΠΑ. Αυτά δεν πρέπει να τα ξεχνούμε και να μην τα μπερδεύουμε όπως συνήθως γίνεται, γιατί στο τέλος βγαίνουν λάθος συμπεράσματα. 

Οι ΗΠΑ είναι μια σιωνοκρατούμενη χώρα· κανείς δεν εκλέγεται Πρόεδρος αν δεν πάρει τις ευλογίες του AIPAC American Israel Public Affairs Committee, και το ίδιο ισχύει και τόσο για την Γερμανία, όσο και για την ΕΕ, που στην πραγματικότητα είναι μια αμερικανική spin-off, που δημιουργήθηκε για να κρατάει τις ΗΠΑ μέσα στην Ευρώπη, την Ρωσία έξω από την Ευρώπη και την Γερμανία από κάτω τους.

Η καγκελάριος της Γερμανίας, Μέρκελ, ανήκει προφανώς στο 1% της ελίτ των ουσιαστικά ψυχοπαθών Γερμανών. Διότι δεν υπάρχει άλλη εξήγηση για την κοινωνική και οικονομική καταστροφή στην Ευρώπη που προξενεί η πολιτική της με τα εκατομμύρια των ισλαμομπαζούκας που πλημμύρισε την Ευρώπη και καταστρέφει την Ελλάδα. 

Ένας ψυχίατρος θα το εξηγούσε ίσως και ως εκδίκηση που πήρε λόγω της σοσιαλιστικής/κομμουνιστικής της κοινωνικοποίησης στην DDR/ΛΔΓ εναντίον της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας και τα εναπομένοντα απόβλητα της πνευματικής της πατρίδας, στην οποία μάλιστα κατείχε, ως γνωστόν, μια εξέχουσα θέση ως γενική γραμματέας για Agitation και προπαγάνδα της FdJ – ιδιαίτερα εναντίον της μισητής Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας.

Πίσω λοιπόν από την προφανή παράνοια της σύγχρονης ιστορίας βρίσκεται η πραγματική παραφροσύνη των ψυχοπαθών, που αγωνίζονται να διατηρήσουν την δυσανάλογη εξουσία που απέκτησαν όντας στην πραγματικότητα ρηχοί και κενοί, κοινώς ντενεκέδες. Και όσο η εξουσία τους θα απειλείται όλο και περισσότερο, τόσο και πιο απελπισμένα προσπαθούν να την διατηρήσουν. Εις βάρος των εκατομμυρίων πολιτών που εξουσιάζουν και δέχονται, nolens volens, τις ψυχικές τους ακαθαρσίες, δεινοπαθώντας και αρρωσταίνοντας.

Η λύτρωση από την ομάδα των ψυχοπαθών του 6% δεν θα επέλθει με επαναστάσεις, συλλαλητήρια, ανομία, σαμποτάζ και καταστροφές της δημόσιας περιουσίας. Η επανάσταση πρέπει να γίνει πρώτα μέσα στο κεφάλι μας και αυτό θα γίνει μόνον αν δούμε πώς είναι τα πράγματα, αν αλλάξουμε τρόπο σκέψεως και τρόπο δράσεως. Και αυτό χρειάζεται χρόνο, υπομονή και επιμονή, ώσπου ο κάθε Μήτρος να καταλάβει ποιο είναι το συμφέρον του. Ότι δηλαδή δεν είναι μόνο ατομικό, αλλά και κοινωνικό.

Rubrik: Psychologie/Ψυχολογία
Δρ. Εμμανουήλ Σαρίδης 
19. April 2016