ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Τρίτη, 12 Απριλίου 2016

Εξέγερση σημαίνει βία, και η βία γεννά περισσότερη βία και χάος...

Πολλοί οραματίζονται και προτρέπουν "εξέγερση του Λαού", ως τη μοναδική λύση για τη λύτρωσή του, μεταξύ των οποίων και ο κ.  Γ. Δημητράκης, άρθρο του οποίου θα παραθέσω στη συνέχεια. 
Μόνο που αν τους ρωτήσεις ποια θα είναι η επόμενη της εξέγερσης ημέρα, δεν έχουν ιδέα.
Ποιοι, δηλαδή, θα είναι οι αδιάφθοροι πατριώτες τους οποίους θα ενθρονίσει ο εξεγερθείς λαός στη θέση των διεφθαρμένων προδοτών; Πού είναι κρυμμένοι οι άφθαρτοι και ανιδιοτελείς σωτήρες και δεν τους πήραμε χαμπάρι τις τελευταίες δεκαετίες; 
Επιπλέον, όλοι αυτοί οι επαναστάτες του καναπέ, δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι ο ελληνικός λαός είναι κατακερματισμένος, κομματικά και ιδεοληπτικά παθιασμένος, και η όποια εξέγερση σηματοδοτεί εμφύλιο σπαραγμό. 
Δεν φαίνεται να έχουν αντιληφθεί - κάτι που προκύπτει αβίαστα από την ιστορία μας -  ότι ο διχασμός είναι στο DNA της φυλής μας, και ότι οι μισοί Έλληνες, και κυρίως οι αυτοαποκαλούμενοι "προοδευτικοί" και διεθνιστές μισούν θανάσιμα τους άλλους μισούς που έχουν ως ιδεώδη - έστω στα λόγια οι περισσότεροι - το τρίπτυχο "πατρίδα-θρησκεία-οικογένεια", έννοιες που προκαλούν εμετό στους "αριστερούς" με τα δεξιά πορτοφόλια.

Ούτε έχουν συνειδητοποιήσει, όσοι καλούν το λαό σε εξέγερση, ότι κανένας λαός δεν εξεγέρθηκε από μόνος του, χωρίς να τον εμπνεύσει και να τον εξεγείρει ένας στιβαρός ηγέτης. Αλλά και κανένας ηγέτης-εθνάρχης δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι - αν υποθέσουμε ότι υπήρχε ένας τέτοιος κρυμμένος  κάπου στην Επικράτεια - αν δεν υποστηριχθεί από τους επικυρίαρχους.

Επιπλέον, στην εποχή της απατηλής παγκοσμιοποίησης όπου όλα τα κράτη, σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό, με την Ελλάδα στον υπερθετικό, έχουν εκχωρήσει την κυριαρχία τους στον αόρατο πολυπλόκαμο παγκόσμιο δικτάτορα - οι όποιες εξεγέρσεις καταπνίγονται εν τη γενέσει τους, εκτός κι αν έχουν μεθοδευτεί από το βλοσυρό επιτελείο της "Νέας Τάξης" για την προώθηση των δικών τους συμφερόντων. Σε κάθε περίπτωση, το αποτέλεσμα λαϊκών εξεγέρσεων είναι αίμα, πόνος, χάος και διάλυση ολόκληρων κρατών (βλέπε Αφγανιστάν, Ιράκ, Λιβύη, Συρία...), κι αν πάμε στο παρελθόν, "Σιδηρούν Παραπέτασμα".

Για ποια εξέγερση λαού λοιπόν μιλάνε οι ουτοπιστές, με πρώτο και μονότονο τον κ. Κουτσούμπα του ΚΚΕ;

Δυστυχώς είμαστε πιασμένοι σαν το ποντίκι στη φάκα. Τι ελπίδα έχει το ποντίκι να βγει από τη φάκα και να επιβιώσει; Καμία... Το πώς παγιδευτήκαμε στη φάκα, και ποιος φταίει, είναι μια άλλη ιστορία, που την έχω αναλύσει σχολαστικά σε πολλά άρθρα τούτου του ιστολογίου.

Ακολουθεί το άρθρο του κ. Δημητράκη

---------------

Η μόνη σωτηρία, η εξέγερση του Λαού

Γεώργιος Εμ. Δημητράκης*

Σύσσωμος ο Ελληνικός Λαός, ο οποίος επί δεκαετίες βιώνει τα ψέματα, τώρα και την χρεοκοπία, το μη βιώσιμο και δυσβάστακτο χρέος, το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, αλλά και την ανείπωτη ένδεια, οφείλει να αποτινάξει τους Εθνοκτόνους χαμαιλέοντές του.

Αλήθεια είναι η υπαρκτότητα μίας κατάστασης ή η πραγματικότητα ενός γεγονότος. Ως αλήθεια δεχόμαστε αυτό που αντιλαμβάνονται ως πραγματικότητα οι περισσότεροι άνθρωποι, όταν αντιλαμβάνονται και βιώνουν κάτι με όμοιο τρόπο και αυτό γίνεται αποδεκτό ως αλήθεια.

Ψέμα είναι η πρόταση και η προσπάθεια που γίνεται από κάποιον με σκοπό να πείσει τους άλλους ότι είναι αληθής, ενώ ο ίδιος συνειδητά γνωρίζει ότι η πρόταση και η προσπάθειά του είναι αναληθής. Πολλές φορές η λέξη ψέμα χρησιμοποιείται και για να δηλώσει κάποιος το μη αληθές.

Δυστυχώς εις την χώρα μας, εδώ και δεκαετίες εις τον βωμό της θεοποιημένης Εξουσίας και των παραγώγων της, δηλαδή το πολιτικό σύστημα εξουσίας, οι Κυβερνώντες, τα Κόμματα και οι Θεσμοί της Πολιτείας θυσιάζουν το σύνολο των ανθρωπίνων αξιών, όπως τη ελευθερία, τη δικαιοσύνη, την ισότητα και ισονομία, ακόμη και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Είναι πλέον κοινώς αποδεκτό από όλους τους Έλληνες και αναμφισβήτητο από όλους τους διεθνείς παράγοντες ότι η Πατρίδα μας έχει καταρρεύσει. 

Ότι η γενεσιουργός αιτία της χρεοκοπίας της χώρας δεν οφείλεται εις ένα τυχαίο γεγονός, αλλά εις την ολοκληρωτική αποτυχία του πολιτικού συστήματος εξουσίας και της Αρχής της Διακρίσεως των Εξουσιών. Το οποίο επί δεκαετίες δια της αλαζονείας, της διαφθοράς, της διαπλοκής και της ατιμωρησίας υπερχρέωνε την χώρα, κατέστρεφε τον παραγωγικό της ιστό, καταλήστευε τους εθνικούς πόρους και τους Έλληνες, και απομάκρυνε τον Ελληνικό Λαό από τους Ευρωπαίους, αλλά και από τους κανόνες της Παγκόσμιας Οικονομίας.

Η ανικανότητα και αναίδεια του πολιτικού συστήματος εξουσίας και των φορέων της έγινε ακόμη εμφανέστερη και μετά την κατάρρευση της χώρας μας, όταν, μετά την επίσημη πλέον χρεοκοπία της Πατρίδας μας, συνεχίζει να μην αντιλαμβάνεται την κρισιμότητα και την επικινδυνότητα της όλης κατάστασης που δημιούργησε με δική του και μόνο ευθύνη. 

Ώστε από μόνο του, ως όφειλε, να αναλάβει ευθύς αμέσως τις δέουσες πρωτοβουλίες με την σύνταξη ενός Προγράμματος Σωτηρίας της Πατρίδας μας. Η απραξία αυτή και ή έλλειψη εθνικής ευθύνης, συνεννόησης και συναίνεσης είχε ως αποτέλεσμα την επέμβαση της Ε.Ε. και του ΔΝΤ. 

Με την επιβολή του 1ου Μνημονίου, το οποίο διευρύνθηκε με τα επόμενα 2 άκρως και πιο επαχθή Μνημόνια και τα ποινικά προαπαιτούμενα, εξαιτίας της δυσθυμίας και αρνήσεως του πολιτικού συστήματος εξουσίας να εφαρμόσει ένα ολοκληρωτικό πρόγραμμα διαρθρωτικών αλλαγών και μεταρρυθμίσεων. Το οποίο θα επανίδρυε εξ θεμελίων την Λειτουργία του Κράτους, του στενού και ευρύτερου Δημόσιου Τομέα, θα αποκαθιστούσε το Κράτος Δικαίου κατά τα πρότυπα πολλών ευρωπαϊκών κρατών, θα αναπτέρωνε το ηθικό της ελληνικής κοινωνίας και θα επανέφερε εις την χώρα την ανάπτυξη και την πραγματική οικονομία.

Ο 7-ετής αρνητισμός και εναντίωση του πολιτικού συστήματος εξουσίας για διαρθρωτικές αλλαγές, αλλά και για μεταρρυθμίσεις και εις το Δημόσιο Τομέα, τον κύριο υπεύθυνο για την χρεοκοπία της Πατρίδας μας, αλλά επί δεκαετίες το Προπύργιο ύπαρξης και στήριγμα ολοκλήρου του πολιτικού φάσματος, επιδεινώνει και καθιστά όλως αβέβαιο το μέλλον της Ελλάδος. Διότι προκαλεί και αναγκάζει την ΤΡΟΪΚΑ να φορτώνει την εξυπηρέτηση του χρέους και τα δημοσιονομικά ελλείμματα, με συνεχή και κάθε τόσο νέα τιμωρητικά προαπαιτούμενα εις τις πλάτες μόνο του χειμαζόμενου και εξαθλιωμένου επί 7 τώρα χρόνια Ελληνικού Λαού. 

Αυτή είναι η οδυνηρή αλήθεια και πραγματικότητα, η οποία ως εφιάλτης θα κατατρέχει όλους εμάς τους Έλληνες για πολλές δεκαετίες. Η εξαθλίωση ενός ολόκληρου Λαού εν καιρώ ειρήνης, μετά το 1821 η χείριστη εις την ιστορία της σύγχρονης Ελλάδος, εξαιτίας της ολέθριας και αντεθνικής συμπεριφοράς των Εθνοκτόνων χαμαιλεόντων.

Αυτή η αναμφισβήτητη πια αλήθεια, η οποία είναι επίσης γνωστή σε όλους Ευρωπαίους και τους διεθνείς φορείς, οι οποίοι παράλληλα παρακολουθούν εκ του σύνεγγυς και καθημερινώς την πολιτική αστάθεια και τους διαξιφισμούς των Κομμάτων και των ανάλγητων πολιτικών Ηγεσιών των. 

Οι ολέθριοι Εθνοκτόνοι οι οποίοι ευθύνονται για την κατρακύλα και κατάρρευση της χώρας και την ολοκληρωτική φτωχοποίηση και εξόντωση του Ελληνικού Λαού. Οι οποίοι συνεχίζουν το ολέθριο έργο εις βάρος του Έθνους ευαγγελιζόμενοι με το ψέμα και την αυθάδεια τους τουτέστιν και την «έξοδο από την εποχή των μνημονίων, την επανεκκίνηση της Οικονομίας, την ανάδειξη της χώρας ως προπύργιο της σταθερότητας, με ένα λαό ο οποίος παρέμεινε όρθιος παρά την μακροχρόνια ύφεση»(!) 

Είναι οι επαναλαμβανόμενες δηλώσεις όλων των Κυβερνώντων. Απίστευτο, σε μία ολοσχερώς κατεστραμμένη χώρα την οποία οι ασυνείδητοι εθνοκτόνοι μετέτρεψαν σε ένα απύθμενο βαρέλι χρέους και ανείπωτης ένδειας.

Η άρνηση της ΤΡΟΙΚΑ για ολοκλήρωση της αξιολόγησης εξαιτίας της άρνησης του πολιτικού συστήματος για ολοκληρωτική Συνταγματική Αναθεώρηση, την κατάργηση της ατιμωρησίας, των προνομίων Πρωθυπουργών και Πολιτικών, αλλά και εκείνων εις τον στενό και ευρύτερο Δημόσιο τομέα και τον παράλληλο δραστικό περιορισμό αυτού. Την διατήρηση και συντήρηση του οποίου φορτώνεται, από την έναρξη της κρίσης, εξ ολοκλήρου ο εξαντλημένος και ήδη νεκρός Ιδιωτικός Τομέας, μαζί με τα επαχθή Μνημόνια της Φτωχοποίησης του Ελληνικού Λαού.

Η αλαζονεία των Κυβερνώντων και των Κομμάτων για την εξασφάλιση και άσκηση εξουσίας και μόνον, η έλλειψη συνεννόησης και εθνικής συναίνεσης για την από κοινού αντιμετώπιση των εθνικών κινδύνων, μάλιστα ακόμη και η πρόσφατη εκλογή ενός Προέδρου της Δημοκρατίας, ο οποίος είναι συνυπεύθυνος για την χρεοκοπία της Πατρίδας μας, αποτελούν οδυνηρές πραγματικότητες και αλήθειες. Ότι το Πολιτικό Σύστημα Εξουσίας, ακάθεκτο, αμετανόητο, ατιμώρητο, αδιαφορεί εδώ και 7 χρόνια για την κατάρρευση της Πατρίδας μας, την ανθρωπιστική κρίση και την φτωχοποίηση του Λαού μας και τους εθνικούς κινδύνους που διατρέχει το Έθνος.

Όμως σύσσωμος ο Ελληνικός Λαός, ο οποίος επί δεκαετίες βιώνει τα ψέματα, τώρα και την χρεοκοπία, το μη βιώσιμο και δυσβάστακτο χρέος, το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, αλλά και την ανείπωτη ένδεια, οφείλει να αποτινάξει τους Εθνοκτόνους χαμαιλέοντές του.

Γεώργιος Εμ. Δημητράκης

----------------

*Ο αρθρογράφος κρητικής (Μαριού/ Ν. Ρεθύμνης) και θρακικής καταγωγής γεννήθηκε και διαμένει εις την Ξάνθη. Σπούδασε Πολιτικές-Οικονομικές Επιστήμες και Κοινωνιολογία στη Βόννη και Ιστορία και Πολιτιστική κληρονομιά στην Αθήνα. Διετέλεσε επί 5 χρόνια υπάλληλος της Ομοσπονδιακής Βουλής της Γερμανίας και επί 30-ετίας Διπλωματούχος Ξεναγός για όλη την Ελληνική Επικράτεια. 

Rubrik: Hellas-EU/Ελλάδα-Ε.Ε. Γεώργιος Εμ. Δημητράκης 
11. April 2016

(πηγή)