ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Κυριακή, 24 Απριλίου 2016

Κυριακή των Βαΐων χωρίς Σωτήρα "επί πώλου όνου"...

Κυριακή των Βαΐων σήμερα, και δεν υπάρχει Σωτήρας για να υποδεχτούμε μετά βαΐων και κλάδων εις την "Ιερουσαλήμ" της κατοχής, των δολοφονικών μνημονίων και των δακρύων.

Κυριακή των Βαΐων σήμερα και δεν υπάρχει Λυτρωτής που θα εισέλθει καθήμενος επί πώλου όνου για να μας ευλογήσει και να μας ελευθερώσει από τα δαιμόνια του διχασμού, της διαφθοράς, της ιδιοτέλειας, της αναρχίας και της βλασφημίας που έχουν κάνει διαρκή κατάληψη στο έθνος μας.

Κυριακή των Βαΐων σήμερα και δεν υπάρχει πνευματικά ζωντανός λαός για να ψάλει το "Ωσαννά, ευλογημένος ο ερχόμενος εν ονόματι Κυρίου".

Κυριακή των Βαΐων σήμερα και οι ελληνοραγιάδες θα προσέλθουν εθιμοτυπικά στις εκκλησιές για να πάρουν ένα κλαδί βάγια από τον παπά, χωρίς να προσδοκούν καμία προσωπική ή εθνική ανάσταση.

Κυριακή των Βαΐων σήμερα, μόνο που χθες, Σάββατο του Λαζάρου, ο Ορθόδοξος "Χριστούλης" δεν μπόρεσε να αναστήσει τον εθνικό μας "Λάζαρο", κι αυτό όχι μόνον επειδή ο "Λάζαρος" βρισκόταν σε προχωρημένη αποσύνθεση, αλλά και διότι ο ίδιος ο Ορθόδοξος "Χριστούλης" είναι ένα είδωλο, πνευματικό πτώμα, ανίκανο να κάνει θαύματα.

Κυριακή των Βαΐων σήμερα, και όπως σε κάθε μεγάλη "Ορθόδοξη" γιορτή, θα αναπεμφθούν και οι κατάλληλες κατάρες για εκείνους πού μισούν τη Σιών, έτσι για να μην ξεχνάμε ποιος είναι ο επικυρίαρχος.

Οἱ μισοῦντες Σιών, αἰσχύνθητε ἀπὸ τοῦ Κυρίου, ὡς χόρτος γάρ πυρὶ ἔσεσθε ἀπεξηραμμένοι.

Κυριακή των Βαΐων σήμερα, και οι "σωτήρες" μας πολιτικοί - όνοι όντες οι ίδιοι - προσέρχονται στην "Ιερουσαλήμ" των δακρύων σε αλεξίσφαιρες λιμουζίνες, για να προστατευθούν από τα "βάγια" των αλύτρωτων υπηκόων τους.

Καλή Ανάσταση, αδέλφια!