ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Σάββατο, 2 Απριλίου 2016

Ι. Λαγός: Ο Έλληνας είναι για να πληρώνει και οι λαθρομετανάστες για να τους εξυπηρετούμε


Βουλή, 01/04/2016- ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΓΟΣ: Ευχαριστώ, κύριε Πρόεδρε.

Κατ’ αρχάς θα θέλαμε να τονίσουμε και πάλι την αντίθεσή μας για το ότι το νομοσχέδιο αυτό έρχεται με κατεπείγουσα μορφή. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε τον λόγο. Αυτό το είπαμε χθες και κατά τη διάρκεια της Επιτροπής. Δεν υπήρχε κανένας λόγος να έρθει ένα νομοσχέδιο κατεπείγον αυτή τη στιγμή. Μάλιστα και να ψηφιστεί ακόμη, ξέρουμε ότι δεν πρόκειται να εφαρμοστεί, όπως λέει και τονίζει και μέσα, για τους επόμενους τρεις-τέσσερις περίπου μήνες, τουλάχιστον. 

Άρα, εδώ υπάρχει ξεκάθαρη κοροϊδία. Η Κυβέρνηση απλώς θέλει να νομοθετεί υπέρ των λαθρομεταναστών και των προσφύγων και όχι υπέρ του ελληνικού έθνους.

Μας κάνει ιδιαίτερη εντύπωση το γεγονός ότι τα νομοσχέδια που έρχονται έχουν να κάνουν συνέχεια με έναν διαγωνισμό, θα μπορούσα να πω, της Κυβέρνησης με την Αξιωματική Αντιπολίτευση για το ποιος θα νομοθετήσει και θα θεσμοθετήσει καλύτερα για τους λαθρομετανάστες που κυριεύουν τη χώρα μας.

Για να τονίσουμε κάποια πράγματα λοιπόν και να δούμε ποια είναι η αλήθεια – γιατί πολλά έχουμε ακούσει για πρόσφυγες κι ότι είναι ταλαίπωροι αυτοί που μπαίνουν εδώ μέσα, σίγουρα υπάρχει κι ένας μικρός αριθμός που είναι έτσι  να πούμε τα στοιχεία, τα οποία εσάς σας αρέσει να τα λέτε, από τη EUROSTAT, κάποια στοιχεία που συνήθως σχολιάζετε.

Έχουν γίνει το προηγούμενο έτος έντεκα χιλιάδες τριακόσιες εβδομήντα (11.370) αιτήσεις για χορήγηση ασύλου. Από αυτές, μόνο οι τρεις χιλιάδες τριακόσιες είκοσι πέντε (3.325) είναι από Σύριους, από τους ανθρώπους δηλαδή που έχουν άμεσο πρόβλημα με πόλεμο στη χώρα τους. 
Τα άλλα είναι από Αφγανούς, Ιρακινούς, Μπαγκλαντεσιανούς, από Πακιστανούς
Άρα, εδώ βλέπουμε ότι δεν υπάρχει τόσο μεγάλο ζήτημα στο προσφυγικό όσο, όπως φωνάζει η Χρυσή Αυγή εδώ και τόσα χρόνια, για το λαθρομεταναστευτικό.

Επίσης, θέλουμε να πούμε και να τονίσουμε ότι, σε αντίθεση με αυτά τα δακρύβρεχτα που βλέπουμε στα δελτία ειδήσεων, τις γυναίκες με τα μωράκια στα χέρια, που είναι μια μικρή μειοψηφία, από τα οχτακόσια πενήντα έξι χιλιάδες εφτακόσια είκοσι τρία άτομα (856.723), που μπήκαν το 2015 στα σύνορά μας με δόλιο και λαθραίο τρόπο, τα εφτακόσια έντεκα χιλιάδες ογδόντα (711.080) είναι ηλικίας έως τριάντα τεσσάρων ετών.

Αυτά τα λέμε για να γνωρίζει ο ελληνικός λαός ποια είναι πραγματικότητα και τι πραγματικά συμβαίνει στα σύνορά μας και για να γνωρίζουμε - και να το τονίσουμε για άλλη μια φορά - ότι το πρόβλημα για τη Χρυσή Αυγή - και η πραγματικότητα αυτή είναι - δεν είναι προσφυγικό, είναι λαθρομεταναστευτικό. 

Είναι πρόβλημα άλωσης της πατρίδας μας. Έχουμε ανοίξει τα σύνορα, είμαστε μία χώρα με διάτρητα σύνορα στα οποία όποιος θέλει μπαίνει μέσα, κάνει ό,τι θέλει και εν συνεχεία η ελληνική Βουλή θεσμοθετεί υπέρ του.

Τους βρίσκουμε σπίτια, τους βάζουμε σε πεντάστερα ξενοδοχεία, τους δίνουμε φαγητό, τους ντύνουμε, τους ταΐζουμε και τους ποτίζουμε  αρκετά, έχει τελειώσει πια η υπομονή του Έλληνα πολίτη!  σε αντίθεση με ό,τι συμβαίνει με τους απλούς Έλληνες πολίτες –επαναλαμβάνουμε  οι οποίοι αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα σίτισης, υγειονομικής περίθαλψης, παιδείας για τα παιδιά τους. Βλέπουμε ότι εκεί δεν υπάρχει κάποιο σχέδιο να εξυπηρετηθούν αυτοί οι άνθρωποι, αλλά έχουν αφεθεί πραγματικά στην τύχη τους και είναι έρμαια σε ό,τι προκύψει καθημερινά.

Θα τονίσουμε, λοιπόν, ότι το πρόβλημα δεν είναι η ισλαμοφοβία και ο δήθεν ρατσισμός που υπάρχει  γιατί όποιος λέει την αλήθεια σήμερα στην Ελλάδα λέγεται ρατσιστής και φασίστας  αλλά το πρόβλημα είναι η βία, η τρομοκρατία η οποία προέρχεται από τους ισλαμιστές. 
Αν τυχόν δεν το έχουμε δει, πραγματικά κοροϊδευόμαστε. Είναι η βία και η τρομοκρατία που επικράτησε πριν από λίγο χρονικό διάστημα στη Γαλλία, που υπήρξε πριν από λίγο χρονικό διάστημα στο Βέλγιο, που υπάρχει σε πολλές χώρες, όχι στον βαθμό αυτόν που υπήρξε στο Βέλγιο και στην Γαλλία, αλλά βλέπουμε να υπάρχουν καθημερινά κρούσματα και στη Γερμανία και στη Σουηδία και στη Νορβηγία. Όλοι αυτοί είναι αυτοί οι ισλαμιστές, είναι αυτοί οι λαθρομετανάστες, που έχουν κυριεύσει κάθε γωνιά σιγά-σιγά της Ευρώπης.

Όμως, εδώ μας αφορά το δικό μας το πρόβλημα, της Ελλάδας. Οι Ευρωπαίοι, έτσι όπως τα έκαναν, ας τα δεχθούν. Είναι δικά τους προβλήματα. Η Ελλάδα δεν φταίει σε τίποτα. Δεν δημιούργησε κανένα πρόβλημα. Δεν μπήκε πουθενά αλλού να δημιουργήσει κάποιο θέμα και πρέπει να προφυλαχθεί απ’ αυτό το οποίο συμβαίνει. Πρέπει η Ελλάδα να περιφρουρήσει τα σύνορά της. Πρέπει να σταματήσει αυτό το τραγελαφικό το οποίο συμβαίνει, το να φυλάνε το ΝΑΤΟ και η Τουρκία τα σύνορα της πατρίδας μας. Πρέπει, επιτέλους, να μπούμε στη διαδικασία αυτή, να προφυλάξουμε τα ήθη, τα έθιμα, τα ιερά και τα όσια της πατρίδας μας.

Αν, όπως άκουσα προηγουμένως από τους εισηγητές των δύο προηγούμενων κομμάτων, είναι να εναρμονιστούμε με τις ευρωπαϊκές οδηγίες για να είμαστε καλά παιδιά, να δεχθούμε κι εμείς αυτήν τη διαδικασία, εμείς σαν Χρυσή Αυγή θα τονίσουμε ότι δεν εναρμονιζόμαστε με τις ευρωπαϊκές συνθήκες, δεν εναρμονιζόμαστε με αυτούς οι οποίοι μας έχουν φτάσει σε σημείο εξαθλίωσης και οι οποίοι έχουν φτάσει την πατρίδα μας να είναι πραγματικά επαίτης. Με αυτούς δεν έχουμε να συνδιαλλαγούμε, εκτός κι αν σεβαστούν τις αποφάσεις μας και τις τηρήσουν. Μόνο σ’ αυτήν τη διαδικασία έχουμε να συζητήσουμε.

Επίσης, πρέπει να τονίσουμε εδώ ότι με το παρόν νομοσχέδιο, με το καθεστώς του αιτούντος άσυλο στην Ελλάδα κάποιος, ακόμα και αν απορριφθεί η αίτηση την οποία θα υποβάλει, θα μπορεί να απολαμβάνει τις παροχές που προβλέπονται, διαμένοντας ακόμη και για αρκετά χρόνια στην Ελλάδα.

Αυτό, λοιπόν, δημιουργεί ένα ακόμα πρόβλημα και ανοίγουμε πόρτα ακόμα περισσότερο για να δικαιολογήσουμε όλο αυτό το οποίο συμβαίνει. Ακόμα και αν ο άλλος είναι δεδομένο ότι είναι παράτυπος, αν ο άλλος είναι δεδομένο ότι είναι λαθραίος και δεν γίνει καν δεκτή η αίτηση ασύλου, αυτός θα μπορεί να παραμένει ακόμα εδώ πέρα μέσα. Φανταστείτε, λοιπόν, για τι μιλάμε.

Καθώς αναφερόμαστε σε όλα αυτά, ας κάνουμε και μία βόλτα λοιπόν από τα περίφημα κέντρα λαθρομεταναστών τα οποία έχουμε κάνει ανά την επικράτεια και δείτε ποιο είναι το θράσος αυτών των λαθρομεταναστών, αυτών που έχουν εισβάλει στην κυριολεξία λαθραία στην πατρίδα μας. Δείτε ποιο είναι, λοιπόν, το θράσος τους: 
Δεν δέχονται τρόφιμα από τον Ερυθρό Σταυρό, γιατί ακριβώς υπάρχει ο σταυρός επάνω, ενώ αυτοί ζητάνε να υπάρχει η ημισέληνος. 
Κάνουν τρομερά επεισόδια μεταξύ τους και αυτό δεν γίνεται φυσικά για μια μερίδα φαγητό. 

Γιατί ξέρουμε πάρα πολύ καλά ότι τα τρόφιμα και τα ρούχα πηγαίνουν αφειδώς στους λαθρομετανάστες, σε αντίθεση με τους Έλληνες οι οποίοι σε κάποια κέντρα λαθρομεταναστών που υπάρχουν, στην περιοχή του Σχιστού συγκεκριμένα, - και όπου μπορείτε να έρθετε οποιαδήποτε μέρα θέλετε να το δείτε - εκλιπαρούν για μια μερίδα φαγητό και οι υπεύθυνοι, που είναι εκεί πέρα μέσα, τους λένε ότι δεν μπορούν να τους δώσουν, γιατί οι εντολές που έχουν είναι ότι πρέπει να δίνουν μόνο σε όσους διαβιούν μέσα στα κέντρα αυτά των λαθρομεταναστών.

Αυτή είναι η πραγματικότητα, λοιπόν, που κάποιοι δεν θέλετε να βλέπετε ή – ακόμα χειρότερα  κάποιοι που τη βλέπετε, δεν σας ενδιαφέρει, γιατί πολύ απλά η ιδεολογία σας είναι διεθνικιστική, η ιδεολογία σας είναι «κάτω οι πατρίδες», «κάτω τα σύνορα», «κάτω οι θρησκείες».

Εμείς γι’ αυτούς τους Έλληνες πολίτες θα συνεχίσουμε να μαχόμαστε, θα προσπαθήσουμε να τους δικαιώσουμε. Και, επιτέλους, θα ήθελα να δω και από όλους εσάς τον ανθρωπισμό σας, να φέρετε νομοσχέδια και γι’ αυτούς τους Έλληνες πολίτες.

Γιατί αυτή τη στιγμή, εάν αυτά που άκουσα προηγουμένως από τον εισηγητή του ΣΥΡΙΖΑ εφαρμοστούν και στον μέσο Έλληνα πολίτη, η καθημερινότητά του θα βελτιωθεί πάρα πολύ. Αλλά, εκεί δεν μας ενδιαφέρει. Για τον μέσο Έλληνα πολίτη, για τον κάθε Έλληνα πολίτη, ξέρετε τι θα έρθει; Θα έρθει σε λίγες μέρες ένα νέο νομοσχέδιο, το οποίο θα είναι μια καταιγίδα φόρων!

Ο Έλληνας είναι για να πληρώνει, ο Έλληνας είναι για να του πίνουμε κυριολεκτικά το αίμα, ο Έλληνας είναι για να τον εκμεταλλευόμαστε και οι λαθρομετανάστες, οι «δύσμοιροι», που είναι εδώ μέσα είναι για να τους εξυπηρετούμε.

Είναι αυτοί που βλέπουμε να παίζουν πετροπόλεμο στο λιμάνι του Πειραιά, είναι αυτοί που βλέπουμε να κάνουν πορείες σιγά-σιγά στο κέντρο της Αθήνας. Γιατί κάνουν πορείες στο κέντρο της Αθήνας; Ποιο είναι το παράπονό τους από την Ελλάδα και από τους Έλληνες πολίτες, για τους οποίους συζητάμε;

Απλά, οι άνθρωποι είναι αχάριστοι, είναι επικίνδυνοι, γιατί έτσι έχουν μάθει να διαβιούν. Και δεν μιλάμε, φυσικά, για όλον τον πληθυσμό αυτόν που έχει έρθει αλλά για το συντριπτικά μεγαλύτερο τμήμα.

Αυτοί οι άνθρωποι δεν σέβονται τίποτα. Και για να το καταλάβετε για άλλη μια φορά, μισούν την Ελλάδα και την εκμεταλλεύονται αυτή τη στιγμή, προκειμένου να περάσουν από εδώ μέσα, να πάρουν κάποια χαρτιά, τα οποία θέλουν να πάρουν και να κάνουν τη δουλειά τους.

Και είναι αδιανόητο – επαναλαμβάνω  αυτοί οι άνθρωποι να ζουν σε πεντάστερα ξενοδοχεία σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, όταν βλέπουμε τους συνανθρώπους μας, τους συνέλληνες στην Ομόνοια και σε διάφορες γειτονιές της Ελλάδας να κοιμούνται σε χαρτόκουτα.

Αλήθεια, γιατί δεν έχει πάει εκεί καμία δομή, καμία οργάνωση, καμία ομάδα της ελληνικής Κυβέρνησης, να πάρει αυτούς τους ανθρώπους που είναι εκεί και να βάλει και αυτούς μέσα στα ξενοδοχεία, για να ζήσουν ανθρώπινα, όπως δικαιούνται;

Αυτοί τουλάχιστον είναι Έλληνες πολίτες και έχουν μοχθήσει για την πατρίδα τους. Και, δυστυχώς, όπως τα κάνατε εσείς τόσα χρόνια, όπως τα κάνατε εσείς την τελευταία εξαετία με επταετία, πολλοί από αυτούς βρέθηκαν να ψάχνουν στον κάδο των απορριμμάτων, για να βρουν να φάνε.

Αυτό συμβαίνει, λοιπόν, και αντί να το δείτε εσείς αδιαφορείτε παντελώς. Αυτό είναι ύβρις για τον ελληνικό λαό και κάποτε, επιτέλους, πρέπει να ξυπνήσουν οι Έλληνες και να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους. Γιατί έχουν δικαιώματα εδώ μέσα, τα οποία τα έχετε καταπατήσει. Έχουν δικαιώματα, τα οποία εσείς δεν σέβεστε καθόλου. Απλά διαγωνίζεστε ποιος θα είναι το «καλύτερο παιδί» στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ποιος θα σκύψει πιο πολύ το κεφάλι, προκειμένου να εφαρμόσει τους νόμους που του λένε.

Τελειώνοντας, για εμάς το ζήτημα – επαναλαμβάνω και το τονίζω  δεν είναι «προσφυγικό» αλλά «λαθρομεταναστευτικό» και με τον τρόπο που λειτουργείτε ποτέ δεν θα σταματήσει, απλώς αντί να έχουμε πενήντα δύο χιλιάδες που δήθεν έχουμε τώρα – και γιατί να είναι πενήντα δύο χιλιάδες και να μην είναι πενήντα επτά, ποιος το βεβαιώνει αυτό;  θα έχουμε εξήντα σε λίγο που φτιάχνει ο καιρός, θα έχουμε ογδόντα, εβδομήντα, εκατό και το πρόβλημα συνεχώς θα διαιωνίζεται και θα μεγαλώνει.

Και όταν τα φωνάζαμε αυτά πριν από δύο-τρία χρόνια και λέγαμε ότι θα φτάσουμε σε αυτά τα σημεία, κάποιοι μας λέγατε «τρομολάγνους», ότι δεν βλέπουμε μπροστά μας, ότι είμαστε «κακοί φασίστες». Να που αυτά τα βιώνουμε αυτή τη στιγμή! Να που τον Έλληνα τον έχετε πετάξει έξω από το σπίτι του και βάζετε μέσα στα ξενοδοχεία και στα σπίτια λαθρομετανάστες, που τους ποτίζετε, τους ταΐζετε και τους δίνετε και επίδομα!

Τα πράγματα θα είναι ακόμα χειρότερα σε λίγο, γιατί αυτοί θα επαναστατήσουν και θα δημιουργήσουν τεράστια προβλήματα στην ελληνική κοινωνία. Γι’ αυτά θα είστε εσείς υπόλογοι στον ελληνικό λαό και όχι η Χρυσή Αυγή. Θέλω να τονίσω ότι η Χρυσή Αυγή κατέθεσε πρόταση νόμου, η οποία πολύ εύκολα μπορεί να λύσει το ζήτημα των λαθρομεταναστών. Στην πρόταση που έχουμε καταθέσει αναφέρουμε χαρακτηριστικά: 

Φυλάκιση τουλάχιστον δύο ετών για όποιον αλλοδαπό εισέρχεται παράνομα στη χώρα. Η φυλάκιση θα είναι χωρίς αναστολή ή δυνατότητα μετατροπής σε χρήμα.
(Χειροκροτήματα από την πτέρυγα της Χρυσής Αυγής)
Η ποινή θα εκτίεται σε ειδικά κέντρα κράτησης λαθρομεταναστών, μακράν των κατοικημένων τόπων, προς αποφυγήν επιβάρυνσης του κοινωνικού ιστού. Εκτός από ποινή φυλάκισης, θα επιβάλλεται και παρεπόμενη ποινή παροχής κοινωφελούς εργασίας υπέρ του κράτους, κατά το πρότυπο που εφαρμόζεται σε πολλές χώρες του δυτικού κόσμου, όπως στις ΗΠΑ, τη Φινλανδία, τη Δανία κλπ.
Στους λαθροδιακινητές θα επιβάλλονται βαρύτατες κυρώσεις υπό προϋποθέσεις, ακόμα και ποινή της ισοβίου καθείρξεως. 
Με αυτόν τον τρόπο, να είστε σίγουροι ότι το λαθρομεταναστευτικό πρόβλημα θα τελειώσει πάρα πολύ σύντομα.
Επίσης, θα ήθελα να τονίσω ένα τελευταίο πράγμα. 
Γιατί, άραγε, όλοι αυτοί οι λαθρομετανάστες περνούν μόνο από τα σύνορα της Ελλάδας και δεν περνούν και από αλλού; 
Η απάντηση είναι πολύ εύκολη. Την απάντηση την έχουν δώσει δεκάδες από αυτούς που έχουν ερωτηθεί, οι οποίοι λένε ότι η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα στην οποία δεν θεωρείται έγκλημα το να περάσεις τα σύνορά της. Σε όλες τις άλλες χώρες είναι. 

Με τη Χρυσή Αυγή, λοιπόν, θα θεωρείται και στην Ελλάδα έγκλημα το να περάσει κάποιος λαθραία τα σύνορα της πατρίδας μας!
(Χειροκροτήματα από την πτέρυγα της Χρυσής Αυγής)