ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Σάββατο, 23 Απριλίου 2016

Νίκος Μιχαλολιάκος: Η σημερινή δημοκρατία (ασυδοσία) είναι μια τυραννία 5-10 οικογενειών

Βουλή, 20/04/2016- ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ (Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή): Κύριε Πρόεδρε, κυρίες και κύριοι Βουλευτές, άρχισε την ομιλία του ο Πρωθυπουργός λέγοντας ότι δεν θα ακολουθήσει το ακροδεξιό και μισαλλόδοξο μήνυμα που εκπέμπουν πολλοί στην Ευρώπη περί κλειστών συνόρων.
Κάθε σοβαρό κράτος ελέγχει τα σύνορά του. 

Και επειδή η Χρυσή Αυγή, σε όλους τους τόνους, απέναντι σε όλα αυτά τα οποία συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια και εντονότερα τον τελευταίο χρόνο στην πατρίδα μας, ναι, έχει το σύνθημα «Κλείστε τα σύνορα», δεν ξέρω τι εννοεί μισαλλόδοξο, τι εννοεί ρατσιστικό, τι εννοεί ακροδεξιό ο κ. Τσίπρας. 
Όμως, εάν σημαίνει το να ελέγχουμε τα σύνορα, να έχουμε κράτος εθνικό, ναι, τότε εμείς οι Χρυσαυγίτες και ρατσιστές είμαστε και μισαλλόδοξοι και ό,τι άλλο θέλετε.

(Χειροκροτήματα από την πτέρυγα του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή)

ΠΡΟΕΔΡΟΣ (Νικόλαος Βούτσης): Ένα λεπτό, κύριε Πρόεδρε.
Παρακαλώ, όσοι είναι εντός Αιθούσης να κάνουν ησυχία! Μην μιλάτε όρθιοι. Μην κάνετε πηγαδάκια. Δεν είναι δυνατόν! Σας παρακαλώ πολύ!

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ (Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή): Ησυχία κάνουν ούτως ή άλλως, κύριε Πρόεδρε. Δεν με ενοχλεί καθόλου. Ησυχία κάνουν ούτως ή άλλως. Νεκρική ησυχία! Δεν υπάρχει πρόβλημα.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ (Νικόλαος Βούτσης): Προχωρήστε, παρακαλώ.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ (Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή): Είπε, ακόμη, ο κύριος Πρωθυπουργός ότι οι καταυλισμοί ευρίσκονται υπό έλεγχο. Δεν ξέρω σε ποια χώρα ζει. Στη Δανία; Στη Σουηδία; Στη Νορβηγία; Έχουμε βιασμούς, έχουμε δολοφονίες, έχουμε νταραβέρι ναρκωτικών. Και για όλα αυτά μας λέει ότι «είναι μια κατάσταση υπό έλεγχο». Ωραίος έλεγχος!

Και, βεβαίως, δεν είναι μόνο το hot spot στην Ειδομένη, στη Μυτιλήνη, στη Σάμο, στη Χίο και αλλού. Υπάρχουν κι άλλα hot spot. Στα Πατήσια, στην Κυψέλη, στον Άγιο Παντελεήμονα, στην πλατεία Αττικής, στη Μενεμένη, στις δυτικές συνοικίες της Θεσσαλονίκης. Εκεί δεν βρέθηκε κανένα κανάλι, από αυτά τα κανάλια πολυτελείας που ελέγχουν οι νταβατζήδες, προκειμένου να ακούσει τη γνώμη των πολιτών. Κανείς δεν βρέθηκε από όλους αυτούς που παριστάνουν τους ενημερωτές του ελληνικού λαού!

Και στο σημείο αυτό, έχω να πω κάτι - μιας και είναι επίκαιρο το θέμα και συνεχώς το επαναλαμβάνετε -  γι’ αυτό που λέτε, ότι θα ελέγξετε τη διαπλοκή: Πότε, επιτέλους; Δεκαπέντε μήνες κυβερνάτε. Αδίκως σας αποκαλούν μπολσεβίκους. Οι μπολσεβίκοι σε έναν μήνα θα είχαν καθαρίσει όλα αυτά τα πράγματα. 

Εσείς απ’ ό,τι φαίνεται, συνδιαλέγεστε. Και ακόμη δεν μάθαμε ούτε από τη μια πλευρά ούτε από την άλλη ποια είναι η γάτα Ιμαλαΐων, τι ελέχθη και τι παζάρι παίζεται πίσω απ’ όλη αυτήν την υπόθεση.

«Δεν υπάρχει πρόβλημα ασφαλείας και τρομοκρατίας» είπε ο κύριος Πρωθυπουργός. Μα, μια έρευνα την οποία έκανε συγκεκριμένη εταιρεία δημοσκοπήσεων, έγκυρη, αποδεικνύει ότι το 73% των λεγόμενων προσφύγων - που στην πλειοψηφία τους είναι λαθρομετανάστες - είναι σκληροί ισλαμιστές, αντιτίθενται στο καθεστώς του Άσαντ. Επιπλέον, ας μην ξεχνάμε ότι τόσο η προηγούμενη μνημονιακή κυβέρνηση όσο και η δική σας, έχει ταχθεί στο μέρος των εξεγερμένων.

Δεν έχει σχέση, λοιπόν, λέτε, με την τρομοκρατία η εισροή όλων αυτών των προσφύγων. Σας διαβάζω τα ονόματα: Αλ Μοχάμαντ Αχμάντ. Συμμετείχε στην τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι με εκατό και πλέον νεκρούς. Πέρασε από τη Λέρο. Ομπάμα Γκραγιέντ, συνεργός του Αμπντεσλάμ. Συμμετείχε στην τρομοκρατική επίθεση στις Βρυξέλλες, επίσης, με πάρα πολλούς νεκρούς. Και αυτός πέρασε από τη Λέρο. 

Κι έχουμε στο σημείο αυτό και το δελτίο Τύπου της Ενώσεως των Συνοριοφυλάκων οι οποίοι ευθέως λένε ότι μέχρι τον περασμένο Οκτώβριο δεν γινόταν κανένας έλεγχος στα σύνορα για θέματα ασφαλείας, και ό,τι ήθελε - και ό,τι θέλει - δήλωνε ο καθένας.

Πράγματι, η παροιμία η οποία ίσχυε παλιά, ότι στην Ελλάδα είσαι ό,τι δηλώσεις, ισχύει ακόμη στα ελληνικά σύνορα. Είσαι ό,τι δηλώσεις. Όσοι βρίσκονται, λοιπόν, στη Σάμο, στη Μυτιλήνη, στην Ειδομένη, δηλώνουν ό,τι θέλουν. Άλλος Αφγανός, άλλος Ιρανός, άλλος Σύριος, ό,τι θέλουν!
                                     
Και θα έπρεπε επί του θέματος αυτού, βεβαίως, να τονίσω ότι ήταν θλιβερή η αναφορά του κυρίου Πρωθυπουργού στη σχέση της Ελλάδος με την Τουρκία και η δική του άποψη ότι ακολουθεί η Ελλάδα την πολιτική του διαλόγου, την ίδια στιγμή που καθημερινά παραβιάζεται η εθνική μας κυριαρχία. Κάνουν βόλτα πάνω από τις ελληνικές Οινούσσες τα τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη και η Ελλάδα διαλέγεται!
Αυτή δεν είναι πολιτική διαλόγου. Είναι πολιτική της σφαλιάρας, που δεν ανέχονται οι Έλληνες πατριώτες και εθνικιστές της Χρυσής Αυγής!

(Χειροκροτήματα από την πτέρυγα της Χρυσής Αυγής)

Στη συνέχεια, για να προχωρήσω στον σχολιασμό όσων ελέχθησαν μέχρι τώρα, μίλησε ο κ. Μητσοτάκης και είπε ότι δεν είναι επίκαιρο το θέμα. Φυσικά και δεν είναι για αυτόν επίκαιρο, αφού η σημερινή συζήτηση γίνεται κατόπιν αίτησης για τη διεξαγωγή της, από τη Νέα Δημοκρατία, με ημερομηνία 23 Μαρτίου του 2013.

Μέχρι την ημερομηνία κατά την οποία ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε να γίνει αυτή η προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση, είχαν περάσει στη χώρα ένα εκατομμύριο εκατό χιλιάδες λαθρομετανάστες και πρόσφυγες. Κάπως αργά το θυμήθηκε.
Και το θυμήθηκε αργά, πολλές δεκαετίες αργότερα θα έλεγα, όχι μόνο λόγω αυτού, αλλά και γιατί επικαλέστηκε και είπε ότι τις τελευταίες δεκαετίες γίνεται πάντα η συζήτηση αυτή υπό την ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς.

Σοβαρώς, κύριε Μητσοτάκη; Σοβαρώς, κύριοι της Νέας Δημοκρατίας; Και ποιος έφερε την πολιτική και ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς σε αυτή τη χώρα; Δεν κυβέρνησαν αυτοί; Δεν άφησαν αυτοί ελεύθερα τα πάντα;

Και είχε, μάλιστα, το θράσος να μιλήσει και για διάφορες ενέργειες αναρχοκομμουνιστικών στοιχείων, οι οποίες πράγματι γίνονται τον τελευταίο χρόνο. Γιατί, επί των ημερών της τι γινόταν; Ποιος κυβερνούσε το 2008, όταν έκαψαν κυριολεκτικά την Αθήνα; Η Νέα Δημοκρατία δεν κυβερνούσε;

Δίκαια, λοιπόν, πρέπει κανείς να πει ότι είναι τουλάχιστον υποκριτικό να ομιλεί η Νέα Δημοκρατία και να διαμαρτύρεται για την ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς, γιατί αυτή την έφερε, αυτή την επέτρεψε, αυτή ήταν ανίκανη να την αντιμετωπίσει. Γιατί η πολιτική της δεν είχε ποτέ καμία ιδεολογία, παρά μόνο τη ρεμούλα, τη μίζα, τον διορισμό των «δικών της παιδιών» και το πώς να λεηλατήσει το ελληνικό κράτος.

Είπε ακόμη ότι υπάρχουν και σοβαρές Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις. Είχε λόγους συγκεκριμένους να το πει, γιατί ανάμεσα στις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις δεν είναι μόνο αστέρες της Αριστεράς, αλλά και της λεγόμενης ψευτοδεξιάς και μάλιστα του στενού περιβάλλοντος του κ. Μητσοτάκη, ανάμεσα στις οποίες μία είχε πάρει και κονδύλι 100.000 ευρώ για να φτιάξει μια παράγκα κάπου στην Κένυα, στην Τανγκανίκα, στο Κονγκό, την οποία αποκάλεσε σχολείο.

Έκανε και τη διαπίστωση ο κ. Μητσοτάκης, ότι είναι διαφορετικό πράγμα η ελευθερία από την ασυδοσία. Καθυστέρησε ως προς την πρωτοτυπία δυόμισι χιλιάδες χρόνια. Ο Πλάτων το είχε πει ξεκάθαρα: «Ουκ εξ άλλης πολιτείας τυραννίς καθίσταται ή εκ δημοκρατίας».

Πράγματι, από αυτό που αποκαλείται σήμερα Δημοκρατία, που είναι ασυδοσία, που είναι ψευτοδημοκρατία, έχει προκύψει μια τυραννία πέντε- δέκα οικογενειών, οι οποίοι εξουσιάζουν τον τόπο με τα μέσα μαζικής ενημερώσεως, κρατώντας το χρήμα στα χέρια τους.

Και εσείς, οι οποίοι υποτίθεται ότι είστε μπολσεβίκοι - υποτίθεται λέω - δεν κάνετε τίποτε απέναντι σε όλους αυτούς, παρά μόνο λόγια, ότι θα διαλύσετε τη διαπλοκή. Όχι, δεν έχετε καμία σχέση με τον παγερό αέρα της Πετρούπολης, που μετονομάσθη σε Λένινγκραντ και τη Μόσχα, ούτε με τον Μαγιακόφσκι, ούτε με όλους αυτούς, παρά με τον μουχλιασμένο αέρα του Σηκουάνα και της νέας Αριστεράς του Μαρκούζε, του Καρλ Πόπερ, της ανοιχτής κοινωνίας, όλων αυτών των εξ αριστερών υποστηρικτών της παγκοσμιοποίησης, που θέλουν την καταστροφή των πατρίδων.

Σε αυτή τη Βουλή όμως σήμερα, εκτός από τους ψευτοδεξιούς, υπάρχουν κάποιοι αποφασισμένοι να υπερασπιστούν το εθνικό κράτος. Και αυτό δεν μπορείτε να το αποφύγετε. Κι ας είναι άδεια αυτή η Αίθουσα. Είναι γεμάτες οι πλατείες όπου πηγαίνουμε και οι αίθουσες που μας ακούν οι πολίτες. Υπάρχουν οι Χρυσαυγίτες.
(Χειροκροτήματα από την πτέρυγα της Χρυσής Αυγής)

Καθυστερημένο το αίτημα, λοιπόν, περί ασφαλείας της Νέας Δημοκρατίας. Μιας όμως και μιλάει η Νέα Δημοκρατία περί ασφαλείας, τα κάγκελα που βλέπουμε, που έχουν μπει στα παράθυρα όλης της χώρας, σε όλες τις κατοικίες, τόσο των κάτω όσο και των άνω ορόφων, μήπως μπήκαν επί των ημερών ΣΥΡΙΖΑ; Για να είμαστε δίκαιοι, όλα αυτά έγιναν επί των ημερών της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ και όχι του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος βεβαίως και φέρει ηθική ευθύνη, διότι όλα αυτά τα χρόνια ήταν ο μόνιμος προστάτης κάθε λαθρομετανάστη ο οποίος έμπαινε ατιμώρητα στην πατρίδα μας, χωρίς να έχει κανέναν φραγμό.

Εις ό,τι αφορά την εγκληματικότητα, πέρα από το 2008, θα θυμίσω ότι την 1η Σεπτεμβρίου 2012 - είχε μπει, βλέπετε, η Χρυσή Αυγή στη Βουλή και έπρεπε κάτι να δείξει η Νέα Δημοκρατία - μετά από μία επιχείρηση των ΜΑΤ κατά την οποία άδειασε κυριολεκτικά η πλατεία Ομονοίας από κάθε στοιχείο λαθρομετανάστη, ήπιαν τον καφέ τους ο κ. Δένδιας με τον κ. Σαμαρά και είπαν ότι απεκατεστάθη η τάξις. Και αυτό, όπως κάθε θαύμα, διήρκησε όχι τρεις ημέρες, αλλά μόνο τρεις ώρες. Αμέσως μετά, έφυγαν ο Δένδιας με τον Σαμαρά, έφυγαν και τα ΜΑΤ και η πλατεία Ομονοίας έγινε αυτό που έγινε, ένα κέντρο διακίνησης ναρκωτικών, ένα κέντρο εγκληματικότητας.

Είχαμε επίσης επί των ημερών της Νέας Δημοκρατίας τη δραπέτευση από τις φυλακές Τρικάλων της συμμορίας Κόλα, Κούπα και λοιπών. 
Αμέσως μετά τη διαφυγή τους, τον Μάρτιο του 2013 μία Ελληνίδα που κανείς δεν θυμάται σήμερα, η Κατερίνα Ζώγαλη, ήταν νεκρή από τις σφαίρες στα Ίσθμια της Κορίνθου.
Και στις 17 Ιουνίου, σκότωσαν στο Δίστομο Βοιωτίας έναν τριανταεξάχρονο αστυνομικό, τον αείμνηστο Γιώργο Ανδριτσόπουλο. Ήταν μία ομάδα πέντε ανδρών. Το ύποπτο όχημα με τους οπλισμένους με καλάσνικοφ αλλοδαπούς κακοποιούς είχε εντοπιστεί από την προηγούμενη μέρα. 
Το κράτος, που μας μιλάει η Νέα Δημοκρατία για ασφάλεια, δεν είχε κάνει τίποτε κι έτσι εκτέλεσαν εν ψυχρώ τον Ανδριτσόπουλο. Και είχαν βάλει κάτω γονατιστούς τους υπόλοιπους τέσσερις αστυνομικούς και τους έλεγαν - υπάρχει μέσα στη δικογραφία - «θα εκτελέσουμε κι εσάς Χρυσαυγίτες». 

Διότι για όλους αυτούς τους εγκληματίες, κάθε Έλληνας που αντιστέκεται είναι ένας Χρυσαυγίτης. Κι αυτό είναι πραγματικότητα.

(Χειροκροτήματα από την πτέρυγα της Χρυσής Αυγής)

Μίλησαν για τα κλειστά κέντρα κράτησης. Θα αναφερθώ στη συνέχεια σε αυτά.
Στις 10 Αυγούστου 2013, έχουμε εξέγερση στην Αμυγδαλέζα, φωτιές, επεισόδια, αποδράσεις.
Και βεβαίως, έχουμε και τη συμμορία των Γεωργιανών με τα σίδερα που δολοφονούσαν αθώους ηλικιωμένους και πολλά άλλα. 
Όλα αυτά δεν έγιναν επί των ημερών του ΣΥΡΙΖΑ. Έγιναν επί των ημερών της Νέας Δημοκρατίας. 
Κι επειδή η παροιμία λέει «στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάμε για σκοινί», καλύτερα να μη μιλάει ούτε η Νέα Δημοκρατία ούτε το ΠΑΣΟΚ για ασφάλεια, γιατί την ασφάλεια τη διέλυσαν πρώτοι αυτοί στη χώρα κι έφεραν αυτή τη ραγδαία άνοδο της εγκληματικότητος.

Επί των ημερών σας όμως έχουμε άλλα πράγματα. Στις 8 Απριλίου είχαμε μία νόμιμη συγκέντρωση, σύμφωνα με το Σύνταγμα, στην πλατεία μπροστά από τον Άγιο Κωνσταντίνο, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιώς. Είχαμε στείλει εξώδικη δήλωση της Επιτροπής Εθνικής Μνήμης, όπως προβλέπει ο νόμος, προς τον Διευθυντή της Αστυνομικής Διευθύνσεως Πειραιώς. Αυτό το θέμα σας ενδιαφέρει άμεσα, κύριε Τόσκα, μιας και είναι της αρμοδιότητάς σας. Είχαμε τονίσει ότι υπάρχει σοβαρή περίπτωση αναρχικοί και αριστεριστές να προβούν σε αντισυγκέντρωση. Οι αναρχικοί και οι αριστεριστές προέβησαν σε αντισυγκέντρωση. Η Αστυνομία και το κράτος δεν έκαναν τίποτε.

 Είναι τουλάχιστον παράνομο και αντισυνταγματικό η Κυβέρνηση ενός νόμιμου πολιτικού κόμματος να μην προστατεύει και να επιτρέπονται αντισυγκεντρώσεις σε απόσταση αναπνοής. Επιτέλους, πρέπει να σταματήσετε να χαϊδεύετε όλα αυτά τα παιδιά του συστήματος, όλους αυτούς τους παρακρατικούς αναρχοκομμουνιστές, οι οποίοι δημιουργούν αυτά τα πράγματα.
Τα καταθέτω αυτά στα Πρακτικά.

(Στο σημείο αυτό ο Πρόεδρος του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή κ. Νικόλαος Μιχαλολιάκος καταθέτει για τα Πρακτικά τα προαναφερθέντα έγγραφα, τα οποία βρίσκονται στο Αρχείο του Τμήματος Γραμματείας της Διεύθυνσης Στενογραφίας και Πρακτικών της Βουλής)

Εξάλλου, μια και αναφέρθηκε προηγουμένως και ο κ. Μητσοτάκης στον «Ρουβίκωνα» και στους διάφορους άλλους - και πράγματι είχαμε πορεία με όπλα - για εμάς που μας κατηγορούν και είμαστε υπό κατηγορία ως εγκληματική οργάνωση, οπλοστάσιο δεν έχει βρεθεί ούτε υπάρχει. Εκεί έκαναν παρέλαση με όπλα μέσα στο κέντρο των Αθηνών και δεν έγινε τίποτα.

Επίσης, έχουμε και τη γνωστή περίπτωση του μέλους της Πολιτικής σας Γραμματείας, του Παναγιώτη Λάμπρου. Μην ξεχνάμε ότι δεν έγινε τίποτα με τις καταγγελίες του πρώην Υπουργού της Κυβερνήσεώς σας, του κ. Πανούση, ο οποίος έφερε στη δημοσιότητα και έδωσε διαλόγους σύμφωνα με τους οποίους το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματός σας συνδιαλεγόταν με καταδικασμένους τρομοκράτες και κατηγορούσε τον κ. Πανούση γιατί δεν πέρασε ένας νόμος ο οποίος θα τους ευνοούσε.

Ο ίδιος ο Παναγιώτης Λάμπρου μαζί με τη Βουλευτή σας κ. Κατριβάνου και τον Βουλευτή σας της Λέσβου συμμετείχαν σε ένα άλλο γεγονός, το οποίο μάθαμε μόλις πριν λίγες ημέρες. Στη Μυτιλήνη, στις 14 Ιανουαρίου, ένα σκάφος του Λιμενικού διαπιστώνει μέσα στα τουρκικά χωρικά ύδατα ένα σκάφος με λαθρομετανάστες. Βλέπει ένα ελληνικό πλοίο ανοιχτής θαλάσσης να προστρέχει προς αυτό και τους συλλαμβάνει. Αμέσως μετά ο Υπουργός κ. Δρίτσας στέλνει σήμα ότι πρόκειται περί αλληλέγγυων, περνούν τελικά από Εισαγγελέα, αφήνονται ελεύθεροι, αλλά είναι υπό κατηγορία και την επόμενη μέρα που πήγαιναν στο δικαστήριο, μαζί με κουκουλοφόρους διαδήλωναν έξω από τα δικαστήρια της Μυτιλήνης ο Παναγιώτης Λάμπρου, η Κατριβάνου και ο Βουλευτής Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ. 

Πρέπει λοιπόν, να διαχωρίσετε τη θέση σας από όλους αυτούς. Αλλιώς κάντε την έφοδο στα χειμερινά ανάκτορα και κυβερνήστε! Αφού δεν μπορείτε αυτό το πράγμα, τότε διαχωρίστε τη θέση σας.

Και βεβαίως, έχουμε την Νέα Δημοκρατία, η οποία διαμαρτύρεται για τους λαθρομετανάστες. Εδώ, όμως, υπάρχει ένας πίνακας, τον οποίο θα καταθέσω στα Πρακτικά, όπου από το 2013 έως το 2014 είχαμε μια πολύ μεγάλη αλλαγή. Συγκεκριμένα, είχαμε μια δραματική μείωση το 2013 από το 2012 και μια δραματική αύξηση από το 2013 έως το 2014. Τι είχε συμβεί το 2012 και είχαμε τη μείωση; Είχε μπει η Χρυσή Αυγή στη Βουλή. Τι συνέβη στα τέλη του 2013 και διπλασιάστηκε η είσοδος λαθρομεταναστών το 2014; Είχε μπει η Χρυσή Αυγή στη φυλακή. Αυτό το στοιχείο το καταθέτω, μήπως και βγάλετε επιτέλους τα συμπεράσματά σας.
(Στο σημείο αυτό ο Πρόεδρος του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή κ. Νικόλαος Μιχαλολιάκος καταθέτει για τα Πρακτικά τον προαναφερθέντα πίνακα, ο οποίος βρίσκεται στο Αρχείο του Τμήματος Γραμματείας της Διεύθυνσης Στενογραφίας και Πρακτικών της Βουλής)

Σήμερα τι συμβαίνει; Πραγματικά είναι να εκπλήσσεται κανείς για το γεγονός ότι είχαμε μια δολοφονία στις 17 του μηνός στο Πεδίον του Άρεως. Ένας Ιρανός συγκεκριμένα δολοφόνησε έναν Αφγανό και από ό,τι λέει η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο σκοπός της διαφωνίας τους ήταν τα ναρκωτικά. Και το έμαθε ο ελληνικός λαός στις 19 του μηνός. Όπως έμαθε και με τρεις μέρες καθυστέρηση τον βιασμό ενός ανηλίκου σε έναν καταυλισμό λαθρομεταναστών και προσφύγων στη Σάμο.

Αλήθεια, θέλω να ρωτήσω και το ερώτημα είναι ρητορικό: Γιατί σταμάτησαν να πηγαίνουν λαθρομετανάστες και πρόσφυγες στην Κω; Γιατί στην Κω οι Έλληνες αντιστάθηκαν, και σταμάτησαν να πηγαίνουν. Αντίθετα, στα άλλα νησιά το ελληνικό κράτος χτύπησε τους Έλληνες και έγιναν όλα αυτά τα οποία ξέρετε.

Είναι δεδομένο ότι υπάρχουν τζιχαντιστές μέσα στους πρόσφυγες και τους λαθρομετανάστες. Είναι γεγονός ότι σαν Κυβέρνηση στο θέμα αυτό έχετε αποτύχει και έχετε δημιουργήσει κυριολεκτικά χάος. Κράτος εν κράτει είναι και η Ειδομένη και όλα τα άλλα περίφημα hot spots.

Άμεση ευθύνη έχει και η Νέα Δημοκρατία για τους λαθρομετανάστες. Δεν είναι σημερινό πρόβλημα. Και σίγουρα ο Μητσοτάκης δεν είναι η λύση για να φύγει ο Τσίπρας αλλά η μεγαλύτερη εγγύηση ότι θα επιστρέψει.

Γι’ αυτό οι Έλληνες πατριώτες, οι οποίοι θέλουν μια Ελλάδα που πραγματικά να ανήκει στους Έλληνες, θα πρέπει να εμπιστευθούν τη μόνη δύναμη που δεν υπολογίζει το πολιτικό κόστος και λέει τα πράγματα με τ’ όνομά τους. Και η δύναμη αυτή είναι η Χρυσή Αυγή, η οποία πρότεινε νόμο συγκεκριμένο, να θεωρείται ποινικό αδίκημα η είσοδος.

(Χειροκροτήματα από την πτέρυγα της Χρυσής Αυγής)

Μέσα σ’ όλη αυτήν την αναταραχή υπάρχει μια δύναμη που στάθηκε σταθερή στο πλευρό του Έθνους. Είναι οι Ένοπλες Δυνάμεις. Είναι ο Στρατός, ο οποίος μπόρεσε, όταν όλα είχαν διαλυθεί, να σταθεί όρθιος, κάνοντας δυστυχώς τον ρόλο του υπηρέτη, προκειμένου να στηθούν όλοι αυτοί οι μηχανισμοί, γιατί όλοι αυτοί οι περίφημοι αλληλέγγυοι πολύ απλά δεν υπήρχαν.

Μόνο με μια δυνατή Χρυσή Αυγή στο ελληνικό Κοινοβούλιο και στον λαό θα είναι δυνατόν να σταματήσουν να έρχονται οι λαθρομετανάστες, όχι μόνο γιατί η Χρυσή Αυγή θα κυβερνά, αλλά γιατί αυτοί που θα κυβερνούν, θα φοβούνται - και το ομολογείτε - να μην ανέβει και άλλο η Χρυσή Αυγή.

Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός είχε πει: «Κάποτε θα έλθει ένα ψευτορωμαίικο. Μην το πιστέψετε. Θα έλθει και άλλο». Τις ημέρες αυτού του ψευτορωμαίικου ζούμε και ελπίζουμε στο άλλο, στην Ελλάδα της Χρυσής Αυγής.
(Χειροκροτήματα από την πτέρυγα της Χρυσής Αυγής)

Θα ήθελα να τελειώσω λέγοντας ότι λίγες εκατοντάδες μέτρα από εδώ υπάρχει μία στήλη λευκή, εκεί όπου δολοφόνησαν οι «δημοκράτες» - εντός πολλών εισαγωγικών - τον Ίωνα Δραγούμη, ο οποίος είχε γράψει: «Αν τέτοιο είναι το κράτος και δρα εις βάρος του Έθνους, δεν αξίζει να υπάρχει».

Έτσι, λοιπόν, εγώ τελειώνω με τα λόγια του Ίωνα Δραγούμη: Κάτω το Κράτος. Ζήτω το Έθνος!

          (Χειροκροτήματα από την πτέρυγα της Χρυσής Αυγής)