ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Δευτέρα, 4 Απριλίου 2016

Ο Σπύρος Καρατζαφέρης επιστρέφει στο χωριό του από... αηδία


Σπ. Καρατζαφέρης: Μ’ έχει κουράσει η αθλιότητα – Τα παρατάω

«Θα τα παρατήσω όλα και θα γυρίσω στο χωριό μου». Σε τηλεοπτική συνέντευξή του αποκάλυψε τι είχε υποσχεθεί στον εαυτό του πριν από 60 χρόνια και καλείται τώρα να κάνει πράξη.

Ο λόγος για τον Σπύρο Καρατζαφέρη που μίλησε στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά».

Είπε λοιπόν:

«Σήμερα συμπληρώνω 60 χρόνια στη δουλειά. Είχα πει στον εαυτό μου όταν θα συμπληρώσω 60 χρόνια, θα αποχωρήσω. Και το πράττω. 

Η δουλειά δεν με έχει κουράσει, την αγαπάω πάρα πολύ και όπως είπα και στην αρχή, πάλι δημοσιογράφος θα γινόμουν. Με έχει κουράσει όμως η αθλιότητα. 

Θα φύγω και θα πάω στο χωριό μου, θα κλείσω την τηλεόραση και ούτε εφημερίδα δεν θα παίρνω. Δεν θα έχω λόγο. Τώρα και τηλεόραση βλέπω αναγκαστικά, εφημερίδες, ενημερώνομαι».

Δέιτε το βίντεο: