ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Τρίτη, 26 Απριλίου 2016

"Διαρκές Μνημόνιο" Τσίπρα και... "Μπράβο Βούρλα"!


Πέντε ημέρες συμπληρώθηκαν χθες χωρίς τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων λόγω της απεργίας που κήρυξαν οι συνδικαλιστικές ενώσεις των δημοσιογράφων σε μια κίνηση που προφανώς εξυπηρετεί το Μαξίμου και την κυβέρνηση.

Το ΟΛΑ Πρώτη Φορά το βράδυ της Δευτέρας (25/04/2016) αποφάσισε να καλύψει το κενό αυτό παρουσιάζοντας το σωστό δελτίο ΣΥΡΙΖΑ συνοδεία ενός κουκουλοφόρου με βαριοπούλα στα χέρια, το μόνο που επιτρέπει να κυκλοφορεί η ΕΣΗΕΑ.

Με κεντρικό σύνθημα το «μπράβο βούρλα» ο Θέμος Αναστασιάδης και η Μικαέλα παρουσιάσαν «στο μοναδικό κεντρικό επαναστατικό δελτίο» την... επιτυχία της κυβέρνησης να φέρει το διαρκές μνημόνιο.

(πηγή)