ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Κυριακή, 10 Απριλίου 2016

Οι Διεθνιστικοί ονειρισμοί και Νεοταξικοί βιασμοί απεργάζονται το χάος


"Μωραίνει Κύριος ους - Αλλάχ- Βούλεται Απολέσαι";

Κώστα Δημ. Χρονόπουλου
(Αρθρογράφου -Σχολιογράφου)

Τα τελευταία χρόνια, είχα - επανειλημμένα - προειδοποιήσει (Σ.Σ.: Όπως αποδείχτηκε ....μόνον τον εαυτό μου) ότι το εθνοφθόρο δημογραφικό μας πρόβλημα σε συνδυασμό με το προσφυγικό και το (λαθρο) μεταναστευτικό, θα οδηγούσαν σε ανυπολόγιστη καταστροφή.

Πληρώνουμε σήμερα τις άφρονες πολιτικές των ισχυρών και τις επεμβάσεις τους σε διάφορες περιοχές. Εκτός αυτού προστίθενται και παράγοντες όπως:

- Η ποδηγέτηση των πολιτικών από την ιδιοτέλεια, το Π.Κ (=Πολιτικό Κόστος), τις ιδεοληψίες, τον ΚΟΜΜΑΤΟΑΛΛΟΙΘΩΡΙΣΜΟ, τις "προοδευτικές ευαισθησίες", τους διεθνιστικούς ονειρισμούς ή τους Νεοταξικούς/Παγκοσμιοποιητικούς βιασμούς σε βάρος των αδυνάτων.

- Η σιτεμένη ΕΥΡΩΕΤΑΙΡΑ /Ε.Ε. που ξεπουλάει την προίκα της, τον πολιτισμό της όσο-όσο και σε όποιους-όποιους, προκειμένου να τον ανταλλάξει με... πολυπολιτισμικότητα (!).

Διόλου περίεργο λοιπόν γιατί βιώνουμε τα αβάσταχτα ΕΥΡΩΔΕΙΝΑ μας. Κάθε χρόνο, όλο και περισσότερες εκατοντάδες χιλιάδες μας... προτιμούν. (Το 2015 εξαπλάσιοι από το 2014!).

Πού πάμε; Πόσοι ακόμη θα έρθουν; Ήδη σε νησιά μας οι ντόπιοι έγιναν μειονότητα 1:4 αλλοδαπούς! Μόνιμα θα εγκατασταθούν δεκάδες (ή εκατοντάδες;) χιλιάδες εδώ. Τα πυγμαία /νανώδη ηγετικά αναστήματα των Eυρωπαίων αδυνατούν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα. Βρίσκονται σε πανικό.

Αντί να ενισχύσουν τα εξωτερικά Ευρωπαϊκά Σύνορα ("Σ"), ενισχύουν τα... εσωτερικά του κάθε Κράτους μέλους!!!.

Αυτή η ανώμαλη/παρανοϊκή προσπάθεια (επί)λυσης, οδηγεί σε παράλυση και συρρίκνωση της Ε.Ε! Τα πραγματικά, υπαρκτά, φυσικά "Σ" της Ευρώπης προς τον νότο, δηλαδή εκείνα του Κράτους - μέλους Ελλάδας, τα μεταθέτουν βορειότερα σε Κράτος μη μέλος, τα Σκόπια (;)!.

Τοποθετούν δε φράχτες/συρματοπλέγματα κ.α, όχι στα δικά τους "Σ" με τα Σκόπια, αλλά στα... Σκοπιανοελληνικά!

Οι πανικόβλητοι καθυστερημένοι δεν αντιλαμβάνονται τι ζημιά κάνουν, όχι μόνον στην - "φίλη και σύμμαχο"; - Ελλάδα, αλλά στους ίδιους και την Ε.Ε, την οποία ακρωτηριάζουν!

Εδώ και δεκαετίες οι Τούρκοι - άλλοι ορκισμένοι, αγριεμένοι ΛΥΚΟΦΙΛΟΙ αυτοί - παραβιάζουν τον εναέριο και θαλάσσιο χώρο της Πατρίδας μας, χωρίς ποτέ να συγκινούνται οι Ευρωπαίοι Εταίροι μας. (Σ.Σ.: Ούτε και εμείς το θέσαμε/απαιτήσαμε να εγγυηθούν τα σύνορά μας ως οφείλαμε).

Όταν - έμμεσα - παραβιάζονται τα χερσαία μας "Σ", πάλι σιωπούσαν . Μόνον τώρα που απειλούνται οι ίδιοι, ανησυχούν και αντιδρούν αυτοχειριαστικά, με... αυτοσυρρίκνωση!.......

Σήμερα τα Ευρωπαϊκά "Σ" είναι η ΕλληνοΣκοπιανή μεθοριακή γραμμή! Αύριο προς τα πού θα μετακινηθεί; Τελικά θα ξαναμαζευτεί κάθε Κράτος και θα ενισχύσει τον δικό του περίβολο;

Οι ιδανικοί κρετίνοι Ευρωπαίοι της Ε.Ε ακολουθούν μια ασύγνωστη α-σύνορη, ανερμάτιστη, ανεύθυνη πορεία απώλειας, αδιέξοδη, αυτοκτονική!

Ταυτόχρονα οι δικοί μας συνεχίζουν τις κοκορομαχίες και τους εμετικούς μικροκομματισμούς, αντί να μονιάσουν και - από κοινού - να αντιμετωπίσουν το ελληνοκαταστροφικό πρόβλημα.

'Αραγε "Μωραίνει Κύριος ους - Αλλάχ - βούλεται απολέσαι;

Η Ελλάδα δεν πρέπει να αποτελέσει: κυματοθραύστη, καταυλισμό ή μεταίχμιο ανάμεσα στον ΣΚΟΠΙΑΝΟΕΥΡΩΠΑΙΚΟ Συνεταιρισμό (=Σ.Ε.Ε) και τον Αραβικό κόσμο (και άλλων χωρών ακόμη).

Υ.Γ.
 Αντί να... λιαζόμαστε ανέμελα - (μαζί ή χωριστά) με τους πρόσφυγες και τους λαθρομετανάστες - σιγοψιθυρίζοντας, "Σφάξε με Αγά μου ν'αγιάσω", να αντιδράσουμε δυναμικά, πριν να είναι πολύ αργά για τον Ελληνισμό.

 (πηγή)