ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Τρίτη, 19 Απριλίου 2016

Η Αλήθεια που μας κρύβουν οι επικυρίαρχοι

Είμαστε θύματα μιας ανελέητης ληστείας αφάνταστων διαστάσεων!Όταν είσαι έτοιμος να ξεσηκωθείς, θα ξεσηκωθείς. Όλη η δύναμη που χρειάζεσαι είναι στα χέρια σου. Τώρα, κοίταξε γύρω σου. Τα χρηματοπιστωτικά μας συστήματα έχουν καταληφθεί από μια γενιά κλεφτών. Όταν εσύ δουλεύεις όλο και πιο σκληρά για όλο και λιγότερα, το παιχνίδι είναι στημένο και παίζεται εναντίον σου. Μας μετατρέπουν όλους σε  πραγματικούς σκλάβους. 

Απατεώνες στην καρδιά του οικονομικού μας συστήματος καθορίζουν τους πιο πολύτιμους πόρους μας: την τροφή, το νερό, την ενέργεια, τον χρυσό. Ακόμη και η αξία του χρήματος  απομυζάται από απατεώνες υψηλού επιπέδου σε μια γιγαντιαία συνωμοσία ασταμάτητης διαφθοράς. 

Ληστεύουν κάθε χρόνο χρήματα αξίας τρισεκατομμυρίων δολαρίων δισεκατομμυρίων ανθρώπων.

Δεν υπάρχει ανάγκη για οποιαδήποτε μέτρα λιτότητας, δεν υπάρχουν λόγοι για οικονομική δυστυχία,  δεν υπάρχουν λόγοι για φτώχεια και πείνα. Δεν έχουμε καμία έλλειψη. 

Είμαστε απλά θύματα αυτής της τεράστιας ληστείας αφάνταστων διαστάσεων. Έχουμε υποστεί τόσο μεγάλο βανδαλισμό που καταπιέζει ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Η αλήθεια είναι ότι αυτά που ήδη έχουμε είναι υπεραρκετά και μας περισσεύουν. Πριν από 60 χρόνια η παραγωγικότητα αυξανόταν τόσο γρήγορα, που προέβλεψαν ότι σήμερα ολόκληρες οικογένειες θα μπορούσαν να ζήσουν άνετα μονάχα με το εισόδημα ενός μέλους της οικογένειας, δουλεύοντας μόνο 10 ώρες την εβδομάδα! Αναρωτιόνταν τι θα κάναμε με όλον αυτόν τον ελεύθερο χρόνο που θα είχαμε στη διάθεσή μας. Αλήθεια, τι απέγινε αυτό το όνειρο;

Τελικά αποδεικνύεται ότι είχαν δίκιο. Μία εργασία η οποία χρειαζόταν ολόκληρη εβδομάδα για να διεκπεραιωθεί, σήμερα χρειάζεται μόνο 10 ώρες. Κατέχουμε τεχνολογία η οποία πολλαπλασιάζει τις προσπάθειές μας μέχρι και χίλιες φορές, συνδέοντάς μας με τρόπους που δεν είχαμε ποτέ φανταστεί. Είμαστε τώρα 100 φορές πλουσιότεροι απ’ ό,τι την δεκαετία του  ’50. 

Είμαστε κληρονόμοι μιας τεράστιας αφθονίας ευημερίας.  70 τρισεκατομμύρια μόνο στις ΗΠΑ. Πάνω από $200,000 δολάρια αναλογούν σε κάθε άνδρα, γυναίκα και παιδί. 

Ο μόνος λόγος που δεν βιώνουμε όλο αυτόν τον πλούτο είναι διότι η τάξη αυτών των διεφθαρμένων εγκληματιών τον παίρνουν μακριά μας.  

Μας λεηλατούν μέσω των κολοσσιαίων εταιρειών, αυξάνοντας τις τιμές και μειώνοντας τους μισθούς, κλέβοντας τους καρπούς της δικής μας παραγωγικότητας, ενώ οι οικογένειες θα ευημερούσαν μονάχα από το εισόδημα ενός μέλους της οικογένειας. Τώρα δουλεύουν και οι δυο γονείς, παρέχοντας 8 φορές περισσότερη παραγωγικότητα αλλά δυσκολεύονται να τα βγάλουν πέρα.

Ελέγχουν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και χρησιμοποιούν τα σημαντικότερα κοινωνικά θέματα για να μας χωρίζουν – αδελφός εναντίον αδελφού, για να πολεμάμε μεταξύ μας ενώ εκείνοι την ίδια ώρα κατακλέβουν τους ιερούς θεσμούς μας. 

Μας τρομοκρατούν για να μην ξεσηκωθούμε και καταρρεύσουν οι τράπεζες,  αλλά αν το κάναμε ξαφνικά, θα ανακτούσαμε το οκταπλάσιο εισόδημα το οποίο τώρα συγκεντρώνεται μακριά μας, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.

Μην παραδίνεσαι σε αυτούς τους απατεώνες, που σε καταχρεώνουν και σε υποδουλώνουν, κλέβουν τη ζωή σου, υπαγορεύουν τι πρέπει να κάνεις, πώς να σκέπτεσαι και τι να αισθάνεσαι. 

Ας κάψουμε τις βδέλλες πάνω στις πλάτες μας, ας αντικαταστήσουμε τα διεφθαρμένα συστήματά τους με καλύτερα συστήματα από τα οποία θα επωφελούμαστε όλοι μας. 

Ας διεκδικήσουμε τους καρπούς της ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ παραγωγικότητας. Ας μοιραστούμε την ευημερία μας. Μπορούμε να το κάνουμε αυτό τώρα.

Εμείς είμαστε οι δημιουργοί, και όταν ενωθούμε όλοι μαζί έχουμε τη δύναμη να δημιουργήσουμε το μέλλον που πραγματικά θέλουμε.

ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ!