ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Τετάρτη, 20 Απριλίου 2016

Προκαλούν και πάλι οι χαραμοφάηδες βΟλευτές


Ο Βασίλης Λεβέντης ξαναχτύπησε με φοβερές δηλώσεις, με αφορμή την εξαίρεση των βουλευτών από το νέο ασφαλιστικό.


 Όπως δήλωσε το πρωί στον ΑΝΤ1 ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, «η Ένωση Κεντρώων έχει εισηγηθεί ο μισθός του βουλευτή να πάει στο μισό και για αυτό όλοι με μισούν στη Βουλή και με κοιτούν με στραβό μάτι. 
Όταν προχωρώ στους διαδρόμους της Βουλής, κάνουν πως δεν με βλέπουν. 
Έχω εισηγηθεί να πάει στο μισό ο μισθός του βουλευτή, από τα 7.000 ευρώ να πάει στο μισό, στα 3.500 ευρώ». 
(πηγή)Καταλάβατε αλύτρωτοι ραγιάδες; Οι προ του 2012 βΟλευτές, αν και δεν είχαν πληρώσει ούτε ένα ένσημο, δεν θα υποστούν καμία μείωση στη σύνταξή τους, ως επιβράβευση των άοκνων προσπάθειών τους να  χρεοκοπήσουν και να εξαθλιώσουν την Ελλάδα και τους Έλληνες. Αυτά τα "καλά" έχει η "δημοκρατία" μας stupid! Κατάπιε το κι αυτό όπως έχεις καταπιεί όλα τα άλλα εγκλήματα των εθνοπατέρων, δημοκρατόπληκτε!