ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Σάββατο, 2 Απριλίου 2016

Ν. Μιχαλολιάκος: Να θεωρείται ποινικό αδίκημα η παράνομη είσοδος στα ελληνικά σύνορα


Βουλή, 01/04/2016 - ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ (Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή): 

Κύριε Πρόεδρε, κυρίες και κύριοι Βουλευτές, 
(...) (...) 
Το σημερινό νομοσχέδιο έχει να κάνει με τη μεγάλη κρίση η οποία μαστίζει τη χώρα σχετικά με τους λαθρομετανάστες που εσείς ονομάζετε «παράτυπους μετανάστες», κάποιοι μάλιστα δείχνοντας υπερβάλλοντα ζήλο δεν τους θέλουν ούτε παράτυπους μετανάστες, υιοθετώντας πλήρως το καθεστώς των ανοικτών συνόρων, το οποίο, δυστυχώς, υπάρχει στην πατρίδα μας.

Μιλάμε, επίσης, και για πρόσφυγες. Εδώ έχουμε τη Σύμβαση της Γενεύης η οποία καθορίζει τι είναι πρόσφυγες. Στο άρθρο 33 σαφέστατα αναφέρεται το εξής: «Ουδεμία συμβαλλόμενη χώρα θα απελαύνει ή θα επαναπροωθεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο πρόσφυγας εις τα σύνορα εδαφών ένθα η ζωή και η ελευθερία αυτών απειλούνται δια λόγους φυλής, θρησκείας, εθνικότητος, κοινωνικής τάξεως ή πολιτικών πεποιθήσεων».

Μα, όλοι αυτοί οι οποίοι έρχονται στην Ελλάδα από την Τουρκία δεν έρχονται από εμπόλεμη ζώνη, δεν γίνεται πόλεμος στη Σμύρνη, δεν γίνεται πόλεμος στην Κωνσταντινούπολη.

Και έχουμε και γεγονότα συγκεκριμένα όπου πήραν τους λεγόμενους «πρόσφυγες», αν θέλετε, από την Κωνσταντινούπολη με πούλμαν και τους πήγαν απέναντι από το Καστελόριζο όπου τους πέρασαν, περίπου οκτακόσια άτομα, διανύοντας προηγουμένως μία απόσταση εννιακοσίων χιλιομέτρων.

Η Σύμβαση της Γενεύης, λοιπόν, είναι σαφής. Είναι θλιβερό που υπάρχουν εδώ μέσα Βουλευτές οι οποίοι εκπροσωπούν, υποτίθεται, τη νομιμότητα και οι οποίοι ζητούν ευθέως να μην επαναπροωθηθεί προς την Τουρκία κανένας απ’ όλους αυτούς.

Για του λόγου το αληθές, θα πρέπει να προβληματιστούμε: 
Είναι ασφαλής χώρα η Τουρκία; 
Φυσικά και είναι για τα δεδομένα που προβλέπει το διεθνές δίκαιο. 
Γίνεται κανένας πόλεμος στην Τουρκία; 
Πώς είναι δυνατόν; 
Εδώ είμαστε σύμμαχοι στο ΝΑΤΟ, εδώ τους δίνουμε το πράσινο φως για μπούνε στην Ευρωπαϊκή Ένωση, εδώ πηγαίνει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός μας στην Τουρκία και μοιράζει κόκκινα τριαντάφυλλα στην αιματοβαμμένη Σμύρνη, όπου μαρτύρησε ο ελληνισμός. 
Δεν είναι ασφαλής χώρα για να επιστρέψουν εκεί;

Ή με αυτόν τον τρόπο, εν τοιαύτη περιπτώσει, χειροκροτούμε αυτό το τεράστιο δουλεμπόριο που γίνεται από τους διακινητές, από τους παρακρατικούς μηχανισμούς της Τουρκίας, το οποίο έχει σαν αποτέλεσμα, μόνο επί των ημερών της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, να περάσουν στην πατρίδα μας ένα εκατομμύριο εκατό χιλιάδες πρόσφυγες και λαθρομετανάστες;

Έρχομαι τώρα στα όσα ελέχθησαν στη χθεσινή Επιτροπή και στα όσα ανακοινώθηκαν από τη λεγόμενη ομάδα των «53 συν» σχετικά με το ζήτημα.

Η κυρία Κατριβάνου υπερασπίστηκε την πολιτική των ανοικτών συνόρων, που αρνείστε εσείς ότι υπάρχει. 
Οι ίδιοι οι Βουλευτές σας λένε ότι υπάρχει πολιτική των ανοικτών συνόρων. Μάλιστα χαρακτηριστικά είπε τα εξής: «Θα ανακόπτουμε πρόσφυγες και θα επαναπροωθούμε πρόσφυγες στην Τουρκία; Πρέπει να αντισταθούμε. Πρέπει να τους υποδεχτούμε όλους, όπως ήδη έχουμε κάνει τώρα, και γι’ αυτό είμαστε υπερήφανοι ως ΣΥΡΙΖΑ».

Είστε πραγματικά υπερήφανοι, γιατί περάσανε στα ανοικτά σύνορα της Ελλάδας, δυστυχώς, ένα εκατομμύριο εκατό χιλιάδες λαθρομετανάστες και πρόσφυγες, ανάμεσα στους οποίους υπάρχουν σίγουρα τόσο εγκληματικά στοιχεία του κοινού ποινικού δικαίου όσο και τζιχαντιστές, οι οποίοι ενδεχομένως μπορεί να καταστούν επικίνδυνοι τρομοκράτες για την ασφάλεια όχι μόνο της χώρας μας;

Είπε ακόμη ότι το νομοσχέδιο προβλέπει ότι σε έκτακτες περιπτώσεις μεγάλων ροών και, άρα, μεγαλύτερου αριθμού αιτημάτων ασύλου η εξέταση θα γίνεται ταχύρρυθμα, εντός δεκατεσσάρων ημερών. Δεν θα λειτουργήσει.
Ακόμη τόνισε ότι η φύλαξη των ανοικτών δομών ανατίθεται σε ιδιωτικές εταιρείες. Αρνητικό.

Ακούστε, κύριοι οι οποίοι δεν πιστεύετε στις πολιτικές διακρίσεις, εσείς που πιστεύετε στον πλουραλισμό τι είπε η Βουλευτής σας. «Οι σεκιουριτάδες ως επί το πλείστον είναι χρυσαυγίτες. Σε αυτούς θα αναθέσουμε τη φύλαξη των κλειστών κέντρων;». Τι είδους νοοτροπία είναι αυτή;

Εγκαινιάζεται μια νέα πολιτική, η οποία θα προβλέπει πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων; Και πού το ξέρετε ότι είναι χρυσαυγίτες; Και εν τοιαύτη περιπτώσει, οι χρυσαυγίτες τι είναι; Είναι το τρίτο πολιτικό κόμμα της χώρας, το οποίο δεν το σέβεστε.
(Χειροκροτήματα από την πτέρυγα της Χρυσής Αυγής)
Έρχομαι τώρα στα όσα τραγικά αναφέρει η λεγόμενη «αριστερή» πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ, η ομάδα των «53 συν», όπου χαρακτηριστικά τονίζει ότι πρέπει να αντισταθούμε στη λογική του κλεισίματος των συνόρων, που προωθεί η συμφωνία Ευρωπαϊκής Ένωσης και Τουρκίας, να συνεχίσουμε να δίνουμε τη μάχη υπέρ των προσφύγων μεταναστών και των δικαιωμάτων τους. 

Μάχη γίνεται πραγματικά μεταξύ Σύριων και Αφγανών. Εν τέλει, σε αυτή τη μάχη με ποιους θα είστε; Αποφασίστε, γιατί, όπως ξέρετε, όπως έχετε πληροφορηθεί, όσο και αν το κρύβουν τα Μέσα Μαζικής Ενημερώσεως, τα οποία παίζουν ένα βρώμικο παιχνίδι, αυτή τη στιγμή τόσο στην Ειδομένη όσο και στον Πειραιά όσο και στη Χίο γίνονται μάχες κυριολεκτικά μέσα σε αυτή τη φρικτή κατάσταση, η οποία έχει δημιουργηθεί.

Κυρίες και κύριοι, στην ανακοίνωσή σας μιλάτε ακόμη και προωθείτε επίσημα μια πολιτική για μόνιμη εγκατάσταση, καθώς και για εργασιακά δικαιώματα. 
Μα, καλά, είναι δυνατόν να λέγονται σοβαρά αυτά τα πράγματα; 
Να μιλάτε για εργασιακά δικαιώματα προσφύγων και παρατύπων, όπως τους θέλετε, μεταναστών, την ίδια στιγμή που η ανεργία στη χώρα μας είναι στο 25%;
Την ίδια στιγμή που το 50% και πλέον των νέων δεν έχει εργασία; 
Στην καθημαγμένη Ελλάδα των μνημονίων, της δυστυχίας και της ανέχειας, όπου η ανεργία συνεχώς καλπάζει, είναι δυνατόν να μιλάτε για εργασιακά δικαιώματα;

Επιπλέον, θα σας δώσω ένα στοιχείο. Στον Άγιο Παντελεήμονα υπάρχει ένα δημοτικό σχολείο με εκατόν σαράντα παιδιά. Από αυτά τα εκατόν σαράντα παιδιά ξέρετε πόσα είναι Ελληνόπουλα; Μόνο είκοσι.

Τα hot spots της Ειδομένης, της Μυτιλήνης και της Χίου δεν είναι τίποτε μπροστά στα τεράστια hot spots που έχετε φτιάξει σε κεντρικές συνοικίες των Αθηνών, της Θεσσαλονίκης και σε πολλές πόλεις! Και γι’ αυτό, βεβαίως, το πράγμα δεν φταίει μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ. Φταίνε όλοι όσοι κυβέρνησαν τη χώρα τις τελευταίες δεκαετίες, που λίγο έως πολύ ακολούθησαν την πολιτική των ανοικτών συνόρων.

Είναι δεδομένο ότι και το πρόβλημα αυτό έρχεται να προστεθεί στην ήδη ζοφερή κατάσταση στην οικονομία, η οποία ασφαλώς δεν πρόκειται να λυθεί ως δια μαγείας, όπως είπε προχθές στην ομιλία του ο Πρωθυπουργός, και ξαφνικά να έλθει η πολυπόθητη ανάπτυξη. 

Με αύξηση των φορολογικών συντελεστών και με αυτή τη φοροκαταιγίδα δεν πρόκειται να αναπτυχθεί η οικονομία. Το αντίθετο, θα μεγαλώσει η ανεργία. Θα μεγαλώσει και η ύφεση.

Όμως, είστε - και γι’ αυτό θα πρέπει να σας συγχαρώ - συνεπείς στην ιδεολογία σας. Ναι, όταν εμείς το 1993 συμμετείχαμε στα συλλαλητήρια για το Μακεδονικό, όταν λέγαμε ότι η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική, η Αριστερά ήταν σταθερή στη γραμμή της, ότι δεν τίθεται θέμα ονομασίας.

Όμως, αναλάβετε τις ευθύνες σας απέναντι σε αυτό το πράγμα. Και όσο για τη Χρυσή Αυγή, η Μακεδονία είναι μία και ελληνική. Το όνομα «Μακεδονία» είναι η ψυχή της και η ιστορία της και δεν θα περάσει κανένα σκοτεινό σχέδιο ενάντια στο έθνος!
(Χειροκροτήματα από την πτέρυγα της Χρυσής Αυγής)
Προχωρείτε στα σχέδιά σας και στην αλλαγή της ιστορίας. Όλα αυτά τα έχετε πει, όταν ακόμα ήσασταν στο 4%. Όμως, δεν είστε πια στο 4%. Είστε στο 35,5%, σύμφωνα με τις τελευταίες εκλογές, αλλά νομίζετε ότι το 35,5% πιστεύει αυτά που πίστευε το 4%. Απατάσθε πλάνην οικτρά.

Επίσης, θα ήθελα να σας πω ότι αποτελεί ευθεία προσβολή προς το ελληνικό πνεύμα ο διορισμός αυτού του Γάλλου μοντέρνου καλλιτέχνη στα φεστιβάλ της Επιδαύρου και των Αθηνών. 

Και θα είναι ντροπή και βεβήλωση του ιερού χώρου της Επιδαύρου να παρουσιαστεί αυτό το βέβηλο θέαμα, το οποίο έχει σκοπό να παρουσιάσει. Και η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει τις μεθοδεύσεις σας αυτές.

Απέναντι στις μεθοδεύσεις της Τουρκίας, η οποία είναι άμεσα υπεύθυνη για ό,τι συμβαίνει στη Μέση Ανατολή, που είναι δεδομένο ότι χρηματοδότησε τους τρομοκράτες τζιχαντιστές, είναι δεδομένο ότι ακόμη και σήμερα προσπαθεί να ενισχύσει με κάθε τρόπο όλους αυτούς, την ίδια ώρα εσείς αδιαφορείτε και θεωρείτε την Τουρκία σαν μια σύμμαχο χώρα, μέσα στα πλαίσια πάντα του ΝΑΤΟ.

Προς αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσεως, του λεγομένου προσφυγικού ζητήματος, για να σταματήσει αυτή η κατάσταση, η Χρυσή Αυγή κατέθεσε ένα σχέδιο  νόμου, σύμφωνα με το οποίο πρέπει να θεωρείται ποινικό αδίκημα η παράνομη είσοδος στα ελληνικά σύνορα και να τιμωρείται με ποινή η οποία δεν θα εξαγοράζεται. 

Τότε θα δείτε πώς θα σταματήσουν αμέσως και οι λαθρομετανάστες να έρχονται και οι προσφυγικές ροές.
Επιπλέον, θεωρούμε όλα αυτά τα οποία συμβαίνουν μια ξεκάθαρα εχθρική ενέργεια εκ μέρους της Τουρκίας και καλούμε το ελληνικό κράτος να προβεί σε διαβήματα και καταγγελία της Τουρκίας στους διεθνείς οργανισμούς.

Τον Σεπτέμβριο είχαμε εκλογές. Ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε 35,5% με αποχή 45%, δηλαδή κάτι λιγότερο του 20%. Με κάτι λιγότερο του 20% νομίζετε ότι έχετε το δικαίωμα να διαλύσετε το εθνικό κράτος των Ελλήνων; 

Να ξέρετε ότι τα σχέδιά σας δεν θα περάσουν. Εάν τολμάτε, κάντε ένα δημοψήφισμα, όπως κάνατε το καλοκαίρι του 2015 και να αποφασίσει ο λαός εάν θέλει τα hotspot ή εάν θέλει αυτό που πρέπει να γίνει, δηλαδή να κλείσουν τα σύνορα οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας.

(Χειροκροτήματα από την πτέρυγα του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή)