ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Σάββατο, 16 Απριλίου 2016

Έλληνες, να βογκάτε ησύχως!

«ΚΡΙΜΑ, ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΗ ΧΩΡΑ…»

Του ΣΤΑΘΗ*
Μαύρη προπαγάνδα εναντίον του κ. Πολάκη κάνουν τα ράντζα στα νοσοκομεία. Επίσης, μαύρη προπαγάνδα εναντίον του κ. Πολάκη, αλλά κι εναντίον του δυστυχούς κ. Ξανθού, κάνουν οι καρκινοπαθείς που περιμένουν με την πιο μαύρη αγωνία που νοιώθει ο άνθρωπος στην καρδιά του.
Και μαύρη πλάκα μας κάνει ο κ. Πολάκης, ο τραμπούκος αυτός, που απειλεί ότι θα μπορούσε να έχει χώσει τρία μέτρα κάτω απ’ τη γη τον θρασύτατο δημοσιογράφο που του έκανε προβοκατόρικες ερωτήσεις.  (Προβοκατόρικες είναι οι ερωτήσεις που δεν έχουν πάρει έγκριση από τις απαντήσεις.
Όπως και το Τρύφων. Δεν απαντά πλέον σε δημοσιογραφικές ερωτήσεις, όταν δεν γουστάρει τις δημοσιογραφικές απόψεις
Οι άνθρωποι έχουν έρθει απ’ τον Αλδεβαράν. Γνωστόν αστέρα του σύμπαντος που κατοικείται (ο αστέρας) από Μάρδες. Κάτι αλλόκοτα πλάσματα που αντέχουν όσα λένε, όπως η ανοησία αντέχει τον εαυτόν της.
Μαύρη προπαγάνδα εναντίον της κυβέρνησης κάνουν οι σωρηδόν ντροπολογίες που περνάνε οι υπουργοί από τη Βουλή μέσα στις μαύρες νύχτες.
Μαύρη είναι η νύχτα στη Βουλή, μαύρη σαν καλιακούδα
Και είναι απορίας άξιον πότε προλάβανε τόσο πολλοί Συριζαίοι βουλευτές να μεταλλαχθούν σε όσα έκαναν οι νεοδημοκρατοπασόκοι! Εκ στόματος κόρακος, κρα!
Μαύρη μαυρίλα και μαύρη πλάκα κάνει στον κ. Τσίπρα ο κ. Σόιμπλε: «Δεν βλέπω την ανάγκη να υπάρξει αναδιάρθρωση του χρέους, πραγματικά δεν βλέπω την παραμικρή ανάγκη». Παρ’ το αυγό και κούρεψ’ το! Το αυγό, όχι το χρέος. Αυτό, ούτε το ΔΝΤ ζητά να κουρευτεί πλέον. 
Κάποιος μας κάνει πλάκα! Σαν τη μαύρη πλάκα που ετοιμάζει ο κ. Τσίπρας στους Συριζαίους, οδηγώντας τον ΣΥΡΙΖΑ στην Ευρωσοσιαλιστική Ομάδα (με πασιονάρια την κυρία Τζάκρη) - όιντα και άιντα τα νταούλια να χορεύει η Μέρκελ τον χορό του Τσακαλώτου: το Σύνταγμα είναι η κάθε λέξη του μνημονίου, όιντα και άιντα του Κίτσου η μάνα κάθονταν και της τρώγανε τη σύνταξη
Τα παλιόπαιδα τα μαυρόψυχα που κάνουν μαύρη προπαγάνδα στους Έλληνες ότι είναι ανίκανοι οι Έλληνες να διαθέτουν αεροδρόμια, λιμάνια, τραίνα, μέλλον, ανθρώπινη ζωή που να μην ενοχλεί τους τόκους, τις βόμβες και τα τσιράκια τους. Ήτοι τον μεγάλο ανθρωπιστή Ολάντ και τη Λεγεώνα των Ξένων - στην οποίαν, στο τέλος, θα καταταγεί ο κ. Μιχελογιαννάκης, να μου το θυμηθείτε, όταν αίφνης αντιληφθεί τη μαύρη προπαγάνδα που κάνουν εναντίον του όσα λέει κι όσα κάνει.  
Όσο για εμάς, μαύρη προπαγάνδα κάνουν εναντίον μας οι σκέψεις μας για τα «κόκκινα» δάνεια, κουρνιασμένες σαν τις νυχτερίδες στη σκεπή, μαύρη μαυρίλα η ανεργία μας και η φτώχεια που μπαίνει από σπίτι σε σπίτι, όπως η χολέρα σε άλλες εποχές. Η χολέρα από χολή που διαχέεται σήμερα παντού, σαν από βροχή που μας φτύνει με την αλαζονεία και την αυταρέσκεια εκείνων που την έχουν βολέψει
Κι έτσι, όταν η γη ανακατεύεται με το πυρ, μη διαμαρτύρεσθε, ενοχλείτε όσους «δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς», παρά να σας γδέρνουν με τους φόρους και να σας παρασκευάζουν γεμιστά από τα αποφάγια του κ. Στουρνάρα.  
Μη φωνάζετε, να βογκάτε ησύχως, μη χαλάτε τη ζαχαρένια του στρεψία και του αλχημιστή. Για να σας σώσουν συνεργάζονται αυτοί οι πρόμαχοι του λαού με τους κατακτητές που σας βασανίζουν. Αυτός ήταν πάντα ο εθνικός ύμνος του σμπίρου. Για να μας σώσει από την εθνική μας περιουσία (που έχει επιβαρυνθεί με πολύ ΕΝΦΙΑ) την πουλάει το Μαξίμου, για να σώσει τους εργαζόμενους απ’ τα χρυσά τους χρόνια πετάει η Αριστερά (ποια; Η Αριστερά!) το ασφαλιστικό στον Καιάδα. 
Και μην κάνετε μαύρη προπαγάνδα  ότι δεν είναι Αριστερά αυτή που νομιμοποιεί Βενιζέλο και Κουβέλη, Σουλτς και Ντάισελμπλουμ, μην καρβουνιάζει το μυαλό σας, διότι όταν καρβουνιάζει κάνει μαύρη προπαγάνδα εναντίον του εντιμότατου κ. Τσίπρα της κυβέρνησης Καμμένου - τρία πουλάκια πέταγαν και ήτανε μπεκάτσες. 
Καθότι, ως γνωστόν, ο εναέριος χώρος της χώρας μας ανήκει στις μπεκάτσες του. 
Όμως, θα ρωτήσει κάποιος: «Δεν υπάρχει κανείς σ’ αυτή τη χώρα που να κάνει μαύρη προπαγάνδα κατά της κυβέρνησης;». Βεβαιότατα! Και πρώτα απ’ όλους, πλείστα εκ των ΜΜΕ (που, ειρήσθω εν παρόδω, χρωστούν 950 εκατομμύρια ευρώ) - ευρώ που δεν εισπράττονται, ενώ οι συντάξεις πετσοκόβονται. Με πλείστα όσα απ’ αυτά τα ΜΜΕ η κυβέρνηση (και πάντως πλείστα όσα στελέχη της) τα έχει καλά! 
Με τα ντόμπερμαν της δημοσιογραφίας τρώνε και πίνουν κυβερνητικά στελέχη, νέες διαπλεκόμενες σχέσεις αναπτύσσονται και τα περί μαύρης προπαγάνδας εκτοξεύονται από τον μαύρο κυβερνητικό προπαγανδιστικό μηχανισμό μόνον εναντίον όσων γάτων έμειναν έξω απ’ τον χορό και μόνον όσων αρνήθηκαν να μπουν σ’ αυτόν τον χορό ευθύς εξαρχής.
Η μαύρη προπαγάνδα εναντίον της, έτσι όπως την εννοεί η κυβέρνηση, είναι για ξεκάρφωμα. Για άλλοθι όσων κυβερνητικών μάς κάνουν μαύρη πλάκα, χορεύοντας από καιρό τον χορό τηςκωλοτούμπας πάνω στον σβέρκο της κοινωνίας.
Μαύρη προπαγάνδα είναι αναγκασμένη εκ των πραγμάτων να κάνει η κυβέρνηση, όταν κάνει τομαύρο άσπρο κι όταν εφαρμόζει την πολιτική του σοκ και του δέους εναντίον του λαού που της έδωσε την εντολή.
Συμβόλαιο θανάτου (που υπέγραψε ο κ. Παπανδρέου) ανέλαβε να εκτελέσει ο κ. Σαμαράς. Στο ίδιο συμβόλαιο έβαλε την υπογραφή του ο κ. ΤσίπραςΚαι το συμβόλαιο εκτελείται…  
Κι όπως μου έλεγε χθες Ολλανδός φίλος που ζει και εργάζεται εδώ: «Κι άλλο ΦΠΑ, κ. Σ. Δεν θα το αντέξουμε. Κρίμα, μια τόσο όμορφη χώρα»…

*Δημοσιεύθηκε στο e-nikos.gr την Παρασκευή 15 Απριλίου 2016