ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Παρασκευή, 15 Απριλίου 2016

Επιτάφιος θρήνος της Ελλάδας από τον Γ.Δ. Χατζηθεοδώρου

Η πνευματική αποχαύνωση των δουλοπαροίκων Ρωμιών και ο Γρύπας!

Δρ. Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Οι Ρωμιοί σήμερα, εξουσιάζοντες και εξουσιαζόμενοι, συνεχίζουν με την πνευματική αποχαύνωση που τους διακρίνει, να παραμένουν «πρόβατα» και να περνάν τον καιρό τους καταναλώνοντας αρειμανίως παλιούς και νέους μύθους.

Το κρατίδιο της Ρωμιοσύνης στην χρονική περίοδο 2008-2016 βρίσκεται σε παρόμοια κατάσταση στην οποία βρέθηκε στην χρονική περίοδο 1941-1945 με την ληστεία των ακίνητων για ένα πιάτο φαΐ και στην χρονική περίοδο 1933-1936 μετά την πτώχευση της κατά την οποία η μεγάλη αρπαγή ευλογούνταν από την ίδια την κυβέρνηση. 

Το «κρατίδιο της Ρωμιοσύνης» (η εκάστοτε κατά εποχές πολιτική εξουσία) και η «Βία» (η ψυχαναγκαστική ορθόδοξη χριστιανική θρησκεία), έχουν επαγγελματικούς λόγους να μισούν την πρόοδο και να υπακούουν πιστά και τυφλά στις διαταγές του διεθνούς πολίτικου σιωνισμού. Πρόκειται για αχθοφόρους ξένων συμφερόντων.

Οι Ρωμιοί και σήμερα, εξουσιάζοντες και εξουσιαζόμενοι, συνεχίζουν με την πνευματική αποχαύνωση που τους διακρίνει, να παραμένουν «πρόβατα» και να περνάν τον καιρό τους καταναλώνοντας αρειμανίως παλιούς και νέους μύθους.

Τα «πρόβατα» αυτά δεν κατανόησαν, ότι με τα περίφημα Μνημόνια Ι, ΙΙ και ΙΙΙ, ο αποκλειστικός στόχος των «ληστών της Ε.Ε.», με το αγγλικό δίκαιο, με την άνευ όρων παραίτηση από κάθε ασυλία, με το ΤΑΙΠΕΔ και με πολλά άλλα σκατοκατασκευάσματα, είναι «η δημόσια περιουσία του κρατιδίου της Ρωμιοσύνης και η ιδιωτική περιουσία των Ρωμιών».

Οι έτσι ονομασθέντες εταίροι μας στην Ε.Ε. είναι ταλαντούχοι παγιδευτές και ανταλλάσσουν «άχρηστα και έγχρωμα κωλόχαρτα», που τυπώνουν όταν και όσα θέλουν, με δημόσιες υποδομές, επιχειρήσεις παραγωγής απαραιτήτων, για την επιβίωση των Ρωμιών, προϊόντων, τουριστικές δημόσιες και ιδιωτικές επιχειρήσεις, οικόπεδα, διαμερίσματα, σπίτια, αγροτική γη κ.α. πολλά. 

Τα σχέδια των Μεγαλοαπατεώνων αυτών, με την ακραία και δήθεν απαραίτητη για την οικονομική ανάπτυξη λιτότητα, στοχεύουν αποκλειστικά στην παράλυση της αμυντικής αντίδρασης και στην εξασθένιση της εξ ανάγκης αιματηράς επιθετικής αντίστασης των Ρωμιών.

Η λιτότητα, τα υφεσιακά μέτρα και το νομικό πλαίσιο, χρησιμοποιούνται από τους «ληστές» σαν εργαλεία για την κλοπή κάθε περιουσιακού στοιχείου που ανήκει στο κρατίδιο της Ρωμιοσύνης και στους Ρωμιούς. Κάνουν τα πάντα από τα δήθεν χρέη που είναι προϊόντα πρωτόγνωρης απάτης, εμπράγματη ιδιοκτησία, για να την κλέψουν.

Με το περίφημο «ασφαλιστικό», οι ληστές επιδιώκουν, με την εισαγωγή εισοδηματικών κριτηρίων για την καταβολή της κατώτατης σύνταξης, την αλλαγή του πυρήνα του ασφαλιστικού συστήματος. Η σύνταξη των εργαζόμενων 700.000 Ρωμιών στο κρατίδιο της Ρωμιοσύνης, από τον ιδρώτα των οποίων ζουν όλοι οι άλλοι κηφήνες, θα παύσει πια να είναι δικαίωμα.

Γιατί στην σημερινή κρίσιμη περίοδο οι Έλληνες δεν απαντούν καθόλου, μα καθόλου Οδυσσειακά; 

Γιατί μέχρι σήμερα δεν έγινε ποτέ μια ελληνική αντεπίθεση; 

Γιατί οι Ρωμιοί ανέχονται τον κάθε «Θερσίτη» που ασκεί εξουσία, δεξιό, αριστερό ή κεντρώο, και ματαιώνει κάθε προσπάθεια για ένα ενιαίο στρατόπεδο αντίστασης, ονομάζοντας τους Έλληνες (Ιλιάδα Β' 212) «δειλούς», «τιποτένιους» και «γυναίκες»; 

Πού κρύβεται ο Οδυσσέας; 
Πού κρύβεται ακόμη στο κρατίδιο της Ρωμιοσύνης το απελευθερωμένο ελληνικό πνεύμα, συχνά βγαλμένο απ’ τους ίδιους τους ναούς των θεών του Ομήρου, το οποίο διακήρυττε ότι ήρθε ανεπιστρεπτί ο καιρός για το υπέροχο κυνήγι της αιτιότητας, της πλανητικής αυτογνωσίας, της ελεύθερης φιλοσοφίας, κηρύττοντας ουσιαστικά την επίσημη έναρξη της ιερής Γνωσιολογίας;

Η δημιουργική ελευθεριά των αρχαίων Ελλήνων, η οποία θα παραδίδει αιωνίως μαθήματα φυσικής διαδοχής και εξέλιξης στην πνευματική ιστορία της ανθρωπότητας, είναι διαμετρικά αντίθετη με την σημερινή πνευματική αποχαύνωση των Ρωμιών. 

Οι Ρωμιοί σήμερα περπατούν ζαλισμένοι στην συσκήνωση της εβραιορθόδοξης αρχαιογνωσίας, δηλαδή στο μονοπάτι της ιερής χαλδαιοεβραϊκής προγονολατρείας και δίπλα από τα λείψανα προηγούμενων γενεών Ελλήνων, που παρέδωσαν την πολύτιμη ζωή τους στους αθάνατους θεσμούς τους.

Η απάτη όμως στη οποία υπόκεινται είναι μεγάλη!

Η αρχαιοεβραϊκή προγονική ιστορία, δήθεν διδάσκει, εξαγνίζει και σώζει, ενώ η ελληνική προγονικότητα μολυσματικά λερώνει…
Στάχτη, σκόνη, ασθένειες, τάφοι, ακαθαρσίες, έμπυο και σκουλήκια, είναι κατά τον Ιωάννη Χρυσόστομο των βυζαντινορθόδοξων Ρωμιών, τα διανοήματα των αρχαίων Ελλήνων. 

ΟΠΟΙΑ ΑΘΛΙΟΤΗΣ! 

Ο Ελληνισμός, κάπου στην διαδρομή του, φαίνεται πως έχασε τον άγρυπνο φύλακα άγγελό του, τον οδυσσειακό του εαυτό, τον οδυσσειακό Γρύπα! 
Τον άλαλο θησαυροφύλακά του με κεφαλή και φτερά αετού σε σώμα λέοντος! 
Τον ακοίμητο φύλακα των θεϊκών θησαυρών!

Μόνον όταν ο Ελληνισμός τον ξαναβρεί, θα μπορέσει να σωθεί! Άλλως θα πεθάνει για πάντα!

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114,
D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 0049 2102 32513
E-Mail: chaziteo@t-online.de

Rubrik: Hellas-EU/Ελλάδα-Ε.Ε. 
Δρ. Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου 14. April 2016

(πηγή)